Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miles temali kredi kartlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunlardan kullananiz var mi?
Hangi kart kac paraya kac mil veriyor?
Kendi posundan cekersen ayri cekmessen ayri mi bonus gibi?

Almayi dusunuyorumda bi adet hangi bankadan alsam onu dusunuyorum. Bide pos makinesi yayginligi onemli bi mevzu. Detay verirseniz sevinirim.

P.S: Bonus karti milesa donusturmek mumkun mu? Yani platinium bonusum gelcek 1 aya milesinda bole seviyeleri varsa mundar olmasin platinium kart.
Mesaj tarihi:
abicim limit deismiyo ki platiniumda
limit ilk karti aldigim limit
sadece kazandigin bonus artio
normal bonus anlasmali yelerde 0.5%
gold 1%
platinium 2% veriyo abi hatta adlarida platinium gold deilde
plus premium

ama mesela hepsi anlasmasiz yerlerde 0.2%
veriyor
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Bende bunu araştırıyorum.Axess var,bir yılda italyaya uçaçacak kadar mil birikir mi?Aylık 700 civarı para dönüyor kartta.

%2 bile olsa, ayda 14 lira yapar, yılda 168 lira yapar.

boyle ayda 5000 döndüreceksin ki bişeye benzesin. ayda 5000 döndüren adamın da uçağı beleşe getirmek gibi bi derdi olmuyor genelde.

boş beleş düdüklüyolar milleti. kanmayın bonusa monusa.
Mesaj tarihi:
advantage black var bende.
hizmet 10 numara. 1 ayda 26 tl nakit puan kazanmışım.
mil muhabbeti de var sanırım, bazı spor salonlarında indirimi, bazı markalarda ayrıcalıklar, yol yardımı, otopark, rentacar falan.süper.
ayrıca kredi kartı kokulu :D
Mesaj tarihi:
Bankayı telefonla ararsan öğrenebilirsin. Peder Bey kullanır. Bir uçak yolculuğu olduğu zaman arıyor telefonla, ne kadar harcama yapması gerektiğini öğreniyor ve genellikle harcama taahhüdü ile alıyor bileti.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kredi kartı alacağına türk hava yollarının miles & miles kartı var. özellikle yurtdışı uçuşlara acayip mil veriyor. tek uçuşta gidiş dönüş istanbul-ankara kazanmıştım.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Tenekeadam said:

Bende bunu araştırıyorum.Axess var,bir yılda italyaya uçaçacak kadar mil birikir mi?Aylık 700 civarı para dönüyor kartta.

%2 bile olsa, ayda 14 lira yapar, yılda 168 lira yapar.

boyle ayda 5000 döndüreceksin ki bişeye benzesin. ayda 5000 döndüren adamın da uçağı beleşe getirmek gibi bi derdi olmuyor genelde.

boş beleş düdüklüyolar milleti. kanmayın bonusa monusa.

O-Y.
  • Yeni Oluştur...