senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 geçen perşembe telefonumu kaybettiydim (daha doğrusu otobüste düşürmüşüm). neyse eve gelince fark eder etmez, aradım türkcell'i dedim blocklama istiyorum aramalara. hay hay dediler blokladılar. Telefonu aldım şimdi. Yine aradım türkcell'i dedim geçen bloklattıydım açtırmak istiyorum. Adam hattın yasal sahibi siz gözükmüyorsunuz açamayız dedi. Nası olur zarfta aldıydım ben açtım zarfı dedim. O zaman siz açık hat almıssınızdır, sahibi siz değilsiniz yapcak bişi yok dedi adam. Lan nası bi sistemdir bu! hattı kullamiyacam şimdi sahibi ben olmadığım için. Lan madem başkasının üzerine olan hattı yine zarfa koyup satıyorsun bre salak türkcel!!!!!
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kapatmaya gelince, nasıl kapatıyor o zaman?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 şimdi, 1.si yazının çeşitli yerlerinde türkcell türkcel tarzı birşeyler var bu olmamış çünkü turkcell şirketin ismi. 2.si 18 yaşından küçükken aldıysan hattını,aldığın yerdeki telefoncunun üzerinedir hat,git onu bul.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 onu da sordum, kapatma herkes tarafından yapılabiliniyor dedi. yani senin telefonunu bilsem mesela gidip blocklayabiliyorum demekki. Abi ben böyle bug görmedim hayatımda yaf.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sipeyskeyk ilk dediğini anlamayamadım? ikinci dediğine gelirsek 18den büyüktüm aldığımda, telefoncu da allah bilir nerdedir şimdi... ki izmirden aldıydım, şu an kocaelindeyim zaten.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ilk dediğim mühim birşey değil turckelli yanlış yazmışsın diye dedim :) aldığın yere ulaşamıyorsan yalan o hat geçmiş olsun hayatta açmazlar.tarife yaptırırken telefon aldırırken şeker gibiler işlerine gelmeyince keçi inadı oluyor adamlarda.
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 eski hatları satıyorlar işte, zarfta filan oluyor ama bazılarıiptal edilmemiş oluyor
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hatta 539 ile başliyor, nası bi eskilikse artık :D
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 eskilikten kasıt antika olması değil. ki kontörlü hatların ne kadar sıklıkla kapatıldığını kendi kendine de idrak edebilirsin. şöyle, bell ibir süresi var kontör yüklemenin. yüklemezsen hattın kapanıyor, belki benim 10 dan fazla kontörlü hattım oldu hepsi de kapandı. adam alıyor kapanan hattı, veriyor başkasına. ha turkcellin bu olayda yaptığı öküzlüktür. madem yasal sahibi olmuyor hattı alan kişi hiç satma gerizekalı fasd
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 hazır turkcell e kaydırma başlığı varkene bi soruda ben sorayım. Şimdi 10k mesaj olayını yaptığımdan mesaj sonrası gelen kontör bildiriminde kontör sayısı sabit. O yüzden çakallık yapıolarmı denk gelemedim. Olay şu, mesaj attığında çat diye bildirim geliyor, sonra mesaj iletildi raporu geliyor. arada mesaj iletilmediğinde yeniden dediğin her seferde kontör bildirimi geliyor. Şimdi bu lavuklar yeniden denediğin herseferde kontörmü düşüyorlar yoksa?
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sipeyskeyk said: ilk dediğim mühim birşey değil turckelli yanlış yazmışsın diye dedim :) neyi neyi
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 lamerism said: sipeyskeyk said: ilk dediğim mühim birşey değil turckelli yanlış yazmışsın diye dedim :) neyi neyi
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Flameoffear said: hazır turkcell e kaydırma başlığı varkene bi soruda ben sorayım. Şimdi 10k mesaj olayını yaptığımdan mesaj sonrası gelen kontör bildiriminde kontör sayısı sabit. O yüzden çakallık yapıolarmı denk gelemedim. Olay şu, mesaj attığında çat diye bildirim geliyor, sonra mesaj iletildi raporu geliyor. arada mesaj iletilmediğinde yeniden dediğin her seferde kontör bildirimi geliyor. Şimdi bu lavuklar yeniden denediğin herseferde kontörmü düşüyorlar yoksa? bahsettiğin mesajı tekrar göndermeyse e evet
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Greeny said: eskilikten kasıt antika olması değil. ki kontörlü hatların ne kadar sıklıkla kapatıldığını kendi kendine de idrak edebilirsin. şöyle, bell ibir süresi var kontör yüklemenin. yüklemezsen hattın kapanıyor, belki benim 10 dan fazla kontörlü hattım oldu hepsi de kapandı. adam alıyor kapanan hattı, veriyor başkasına. ha turkcellin bu olayda yaptığı öküzlüktür. madem yasal sahibi olmuyor hattı alan kişi hiç satma gerizekalı fasd o ne saçmalık ya.bi kriteri vardır onun.kapanan hat direk başkasına satılır mı hiç, hat kapandıktan sonra ben alıp kontör yüklemek istesem çalışmıycak mı kart?ne bileyim hattın aramalara kapanmasından daha uzun bi süre vardır ve o süre geçtikten sonra satacaklarsa bile bilgilerini siliniyordur heralde.di mi.yoksa yuh yani :)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 lamerism said: sipeyskeyk said: ilk dediğim mühim birşey değil turckelli yanlış yazmışsın diye dedim :) neyi neyi auhauahua fail olmuşum
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bilgiler silinmez ama hat özel bir konuma alınır. Başkasının üzerinde olarak tekrar sizde açılmaz. Müşteri hizmetleri yerine bir turkcell extraya uğrayıp konu hakkında geniş bilgi alıp neler yapabileceğini sorarmısın ? (İtiraz ederlerse olmaz derlerse şikayet formu doldurmak istediğini bildir. ) Problemin çözümü olup olmadığını daha rahat öğrenebilirsin. Müşteri hizmetlerindende konuştuğun kişi ile değil olayı eskale etmek istediğini hattını kullanmak istediğini belirterek şikayet formu doldurmak istediğini bildir gitmek yerine buda bir çözüm olacaktır. Bu durumda olay operasyona yansılıtılacak durum incelenecektir. Münferit bir olaysa senin için bir çözüm üretirler genel bir bug olması durumunda da ilgili departmanlara iyileştirme çağrısı açılacaktır. geçmiş olsun. ---- SMS konusunda ise çağrı merkezinden daha geniş bilgi alabilirsin. Buradan evet düşüyor hayır düşmüyor gibi yorumlara test eden olmadığı sürece güvenme :) Konu hakkında bilgim olmadığından yardımcı olamıyorum.
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 KosPer said: lamerism said: sipeyskeyk said: ilk dediğim mühim birşey değil turckelli yanlış yazmışsın diye dedim :) neyi neyi
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 telefoncuyu filan bulmana gerek yok. herhangi bir turkcell bayisine git danışmak için veya ara. hattın arkasın da seri numarası gibi bişey var. onunla birlikte bir dilekçe yazıp (hattın kendi üstüne olmadığını ama senin kullandığını zamanında açık hat aldığını ve hattı üzerine geçirmek istediğini bla bla gibi şeyler yazıp) kimlik fotokopilerinle turkcel merkeze faks çekiyosunuz. 1 hafta içinde filan hattı otomatik üzerine geçiriyolar. benimde başıma gelmişti aynı olay. 18 yaşından kücükken almıştım hattı adam kendi üstüne yapmış. sonra 18 i geçince bi dilekçe bi faksla aldım üstüme.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Flameoffear said: hazır turkcell e kaydırma başlığı varkene bi soruda ben sorayım. Şimdi 10k mesaj olayını yaptığımdan mesaj sonrası gelen kontör bildiriminde kontör sayısı sabit. O yüzden çakallık yapıolarmı denk gelemedim. Olay şu, mesaj attığında çat diye bildirim geliyor, sonra mesaj iletildi raporu geliyor. arada mesaj iletilmediğinde yeniden dediğin her seferde kontör bildirimi geliyor. Şimdi bu lavuklar yeniden denediğin herseferde kontörmü düşüyorlar yoksa? yok abartmayın artık. istersen aynı mesajı 40 kere at turkcell numarası ise karşındaki kontor gitmez. (ilk çıktığından beri kullanıyorum o paketi 3.000 likken başladım taa) bazen mesaj 2 karekteri dolduruyo. o zamanda mı kontor gitcek? 10.000 mesaja kadar rahatsın. he bi abartılık yapıp 10.000 mesajı doldurduysan tabi o ay içinde fazlası ekstraya girer. Greeny said: eskilikten kasıt antika olması değil. ki kontörlü hatların ne kadar sıklıkla kapatıldığını kendi kendine de idrak edebilirsin. şöyle, bell ibir süresi var kontör yüklemenin. yüklemezsen hattın kapanıyor, belki benim 10 dan fazla kontörlü hattım oldu hepsi de kapandı. adam alıyor kapanan hattı, veriyor başkasına. ha turkcellin bu olayda yaptığı öküzlüktür. madem yasal sahibi olmuyor hattı alan kişi hiç satma gerizekalı fasd adam nerden bilcek senin hattının kapandığını saçmalama. 3 ay kontor yüklemessen dışarı aramalara, 6 ayda da tüm aramalara kapanıyo hat. ve turkcell numaranı iptal ediyo. hat senin üstüneyse bütün bilgiler siliniyo. sıfır bi hat gibi tekrar piyasaya sürülüyo. ve alan kişi tekrar kimlikle işlem yapıyo. yani seninle bi alakası kalmıyo artık olayın. bu telefoncuların yaptığı bir olay. adam 60 tane hattı yapıyo kendi üstüne. mesela ihtiyacı olan bi adam geliyo açık hat diye satıyo. cünkü diğer türlü hattın üstüne geçmesi açılması 2 günü filan buluyo. adamda hazır açık hat alıyo takıyo direk arama yapıyo. mesela kontorlu hattan faturalı hatta veya diğer operatöre geçişte bu konuda çok sıkıntılar oldu piyasada. hala da çözülemedi bu olay.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bende soruyorum işte, mesajı gönderemediğinde kontör bildirimi geliyor. Bu bildirimde kontör düşecek bir şey yaptığında gelmiyor mu. Mesaj gitmiyor, bildirim geliyor, tekrar dene diyorsun yine bildirim geliyor. Ha mesaj hakkı var sorunu yok ama normal mesaj atarkene bunu yaparsa gönderemediğinden de kontör düşüyorsa yerler öyle işi.
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 mesaj gönderemedim nedir? ya zaten telefonun çekmiyordur mesajı gönderemezsin. bu durumda zaten kontörün düşmez. ha karşı tarafın telefonu kapalıdır. o zaman da telefon açıldığı zaman iletilir. eğer sen bu 2. durumda tekrar mesaj atarsan tabi ki tekrar ücret ödersin. yoksa turkcell "ben yollayamadım yav bu mesajı sen bi zahmet yeniden yollayıver" demiyor.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Flameoffear said: Bende soruyorum işte, mesajı gönderemediğinde kontör bildirimi geliyor. Bu bildirimde kontör düşecek bir şey yaptığında gelmiyor mu. Mesaj gitmiyor, bildirim geliyor, tekrar dene diyorsun yine bildirim geliyor. Ha mesaj hakkı var sorunu yok ama normal mesaj atarkene bunu yaparsa gönderemediğinden de kontör düşüyorsa yerler öyle işi. yok işte kontor hep sabit düşmüyo ama bildirim geliyo gönderdiğine dair. deneme yap bi turkcell hatla. veya kendine mesaj at. bak hep sabit kontor. kontor bildiriminin gelmesinin anlamıda mesaj hakkından düşüldüğünü gösteriyo. yani 9999 mesajınız kaldı diye bi bildirim gelmiyoda kontor düşme uyarısıyla bence bunu yapıyolar.
Öne çıkan mesajlar