Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bağlantınızı 49 mlyona 8mbit yapalım hede hödö dıe. baktım kampanyalara 8mbit kotalı var. 8mbit kotasız var 80 kusurmu 90kusurmu ne bşe. bide 8mbıtEKADAR sınırsız var o 49 işte. ayak yapıolar heralde bunlar yememem lazım demi? kulağa hoş gleıor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bütün arkadaşlarım geçti ben hala tırsıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 15gb dl yaptıktan sonra 512 ye indiriyorlar baglantını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 aynen bende tırsmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 http://www.ttnet.com.tr/evde_4 şurda dördüncü olan NETLİMİTSİZ yazan. bundadamı ındırıolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 evet, tarifenin adı netlimitsiz. 8mb'e kadar bağlantı sağlıyor, genelde 6mbit falan. aylık 15gb kotayı aşarsan hızın 512k'ya düşüyor. ben evde bu tarifeyi kullanıyorum ama sana uygun değilse, hıza kanıp geçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 oo diilde bende şu anda 1mbit sınırsız var bunu 8mbit sınırsız yapsam 99 tl mi ödicem bide sadece telefon açarak oluyor mu yoksa ekstra bir şeyler gerekiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yok anladım o saçma tarifeymiş o zaman tamam. hiç sölemiolar bide adamlar yuh be böle böle olcak die. hemen kısa anlatıyım 49 milyona 8mbite geçircez hızınızı dedi. yok eyvallah abicim dedim kapattım. iyiki öle yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Peki şimdi bu 8'li naneye geçtik diyelim, sonra kotayı aştık ve hızımız 512 şeysine düştü ve biz aştığımız kota için eski kampanyadaki gibi ücret ödüyor muyuz peki? Yoksa kota aşım ücreti alınmıyor da sadece hız mı düşürülüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sadece hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Hotdog said: oo diilde bende şu anda 1mbit sınırsız var bunu 8mbit sınırsız yapsam 99 tl mi ödicem bide sadece telefon açarak oluyor mu yoksa ekstra bir şeyler gerekiyor mu ? telefonla oluyor hat sahibi sen değilsen tcsini ve annesinin kızlık soyadını söylüyorsun yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 valla dayanamadım geçtim 1mb lik sınırsız bağlantıma sırt çevirip lisanslı idman kullanıyorum dl 900 kb lerde utorrentde 700 assası olmuyo seed lere göre haftalık bi bleach im vardır baskada bi olayım yok hevesdi geldi geçti dl furyası,ama ara ara bakılan video ların ve sayfaların seri açılması yada yüklenmesi hoş bi olay edit: ben bu geçiş işlemini 10 sn de fln yaptım online işlemler menüsünden ttnetin modem gitti geldi geldiğinde 8mb idi bu arada sunuda belirteyim 1 ay içerisinde 1 kez değiştirebiliyosun pakedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar