fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 film gibi bir aşk hikayesi. bas kıçına tekmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 aga gg olmuşun ben bile üzüldüm.intikam el bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Nakamura said: birader motor mu seviyosun ? abi su postu okuyana kadar gayet üzgün lan neler oluyor falan ben de aynısını yasadm vay anasını falan diodum ama bu postu grnce abi altıma sctm resmen gülmekten hala da gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 4. sayfadan sonra troll geliyore abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Arkadaşlar, zaten aradan bir buçuk yıl geçmış kimileriniz yalnış anlamasın ama barışırım demedim herhalde ama şunuda diyemeden geçemiyorum affetmek en büyük erdemliktir. Tamam olan olmuş ama bilemiyorum tabi affedermiyim affetmezmiyim kiminizin dedikleri çok doğru şeyler "ileri adım atmak için geçmişi'de silmek bazen mümkün olamiyor". "Tecavüz yüzünden mahkeme'ye gitme konusuna gelince". Kızla 1000 den fazla kere beraber olmuştum zaten. Bunun olmasına rağmen bu durumla karşı karşıya geldim. Bakirleğini 15 yaşında kaybetmiş bir kızdan bukadar şeyin olabilceğini bilemezdim. Bazen yalnış'da olsa yaptığınızın yalnış yapmaktan vazgeçemiyorsunuz kimilerine göre farklı nedenler var, nitekim sorun'da burda benim nedenim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yol ver ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Ya yanlış anlama da, bakireliğini 15 yaşında kaybetmiş bir kızdan ne bekledin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kız bildiğin pislikmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Affetmek erdemdir evet ama hakedeni affedersin.Haketmiyeni affetmek erdem değil enayiliktir.(Senin durumun için konuşuyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 affetmek erdemse erdemli olmayacaksın abicim piç olacaksın. bir de boşa geçirdiğin her saniye ömürden giden saniyedir. geçmiş geçmişte kalsın. ileri adım atacaksan da kalanları geride bırak. ya da keşke öldür beni dediği an öldürseydin. daha kolay unuturdun. küfürsüz konuşun /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tamam sıkıntı, dert, tasa ağır gelmiş ama çok şanslısın vallahi. e işin daha da içine girmeden paçayı kurtarmışsın. büyük şans vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 aldatıldıktan sonra geri gelmesine izin vermek affetmek değildir. gel beni bidaha aldat demektir. karıştırmayın bazı şeyleri /fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Rakursi said: Ya yanlış anlama da, bakireliğini 15 yaşında kaybetmiş bir kızdan ne bekledin ki. Zamanla zarın kapanmasını beklemiştir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Duble post olmuş niye oldu annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Abi oha bee zamanında 15 e 15 olduğunuzu varsayarak bile 15 yaşında bi kızla yatılır mı la türkiye burası adamı mıhlarlar yanlış aileye çatarsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Benim 16 yaşında liseli bir kız arkadaşım vardı. Offf süperdi yaa... DAR 4tw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 okudum okumasına da sanki bişeyleri eksik anlatmışsın gibi geldi bana neyse. bide abi ne biçim insanlarla muhatap oluyosunuz. yüzük takcak kadar birlikte olduğun insanın hiç mi yalanını yakalamassın. veya ne biliyim herşeyine tamam mı dersin. bu kız böyleyse seninle birlikteykende kırmadığı ceviz kalmamıştır. bide erkekler süründüren yalan söyleyen böyle çılgınlıklar yapan afedersiniz affınıza sığınarak söylemek istiyorum fahişe olsa bile, unutup bırakamıyo. 1,5 sene unutmayı bırak yeni bi ilişkiye başlamak için bile yeterli bi süre. ama sen hala eskiye dönüp en başa alıyosun hayatını. he bide senin tek sorunun içinde kalmışlar yaşanamamışlıklar. her insan ilişkisi sırasında güzel hayaller kurar olmayınca üzülür filan. sen hala orda kalmışsın bence. bu kız sana dönse bile bi hayrı olur mu olmazmı sen daha iyi bilirsin cevabını. ama bence bir an önce uzaklaş bu kızdan mümkünsede yeni bi ilişkiye yelken aç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Böjeek said: okudum okumasına da sanki bişeyleri eksik anlatmışsın gibi geldi bana neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 fastreloader said: piç olacaksın. yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım. piç olmak çözüm değil skoru artırsın evalla egonuda tavan yaparsın. fare gibi oynarsın kızlarla. sonra bigün es kaza aşık olurun. sonra bi bakmışın fare olmuşun yada geçmişin için istediğin kadına sahip olamazsın. temkinli olucan. kar sütünde yürücen iz bırakmıcan bu yüzdende ama ister istemez her ortamda dedikodu dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 aşk diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Böjeek said: okudum okumasına da sanki bişeyleri eksik anlatmışsın gibi geldi bana neyse. bide abi ne biçim insanlarla muhatap oluyosunuz. yüzük takcak kadar birlikte olduğun insanın hiç mi yalanını yakalamassın. veya ne biliyim herşeyine tamam mı dersin. bu kız böyleyse seninle birlikteykende kırmadığı ceviz kalmamıştır. bide erkekler süründüren yalan söyleyen böyle çılgınlıklar yapan afedersiniz affınıza sığınarak söylemek istiyorum fahişe olsa bile, unutup bırakamıyo. 1,5 sene unutmayı bırak yeni bi ilişkiye başlamak için bile yeterli bi süre. ama sen hala eskiye dönüp en başa alıyosun hayatını. he bide senin tek sorunun içinde kalmışlar yaşanamamışlıklar. her insan ilişkisi sırasında güzel hayaller kurar olmayınca üzülür filan. sen hala orda kalmışsın bence. bu kız sana dönse bile bi hayrı olur mu olmazmı sen daha iyi bilirsin cevabını. ama bence bir an önce uzaklaş bu kızdan mümkünsede yeni bi ilişkiye yelken aç derim. Güzel değinmişin, tabikide birşeyler eksik herşeyi anlatmaya kalksam sanırım 1 bilemedin 2 günümü alir. Detaylarina kadar inmedim basit haliyle bahsetim ve evet biliyorum hayrı olup olmayacağını paylaştığım olay sadece kafamdakiler neyi yaparim yapmam onu biliyorum farkındayım. Ama şu paragraf çok güzel ifade etmişin tebrik ederim said: he bide senin tek sorunun içinde kalmışlar yaşanamamışlıklar. her insan ilişkisi sırasında güzel hayaller kurar olmayınca üzülür filan. sen hala orda kalmışsın bence. Aslında bunun baş sebebi şurdan başlıyor, 1999 Yılında hayatimdaki ilk kız arkadaşım Gölcük depreminde kaybetmiştim. Ruhu şaad olsun huzur içinde yatsın. Evet aradan yıllar geçti ancak şöle bir durum oldu, bahsetiğim en son kız arkadaşım bu kızın karakteristik bakımından "şirinliği , sevecenliği, deliliği, hareketliliğinden, vs vs," nerdeyse tüm anlamıyla benziyordu. Bunun etkisi çok büyüktür hayatımda. Yerimde olsanız bir takım neden sonuçlarını algılayabilmeniz daha kolay olurdu nitekim kendimi ben bile taniyamaz hale gelmiştım o dönemlerde şimdi sadece teraziye koyup herşeyi dengelemekle yetiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 sen aseksüel ol hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Llama said: sonra bi bakmışın fare olmuşun yada geçmişin için istediğin kadına sahip olamazsın. niye abi, geçende de arkadaş aynısını söyledi. inanmıyorum buna ben. geçmişin niye önüne geçsin, aşık olursun karşı taraf da aşık olur tamam eyw. herkes ilk seviştiği insanla mı evlenicek. çok baside indirgedim de, kimse kimsenin ilki olmak zorunda değil tbh. günümüzdeki aşklar da ortada zatne. saf bir ilişki kaldı mı ? binde bir belki yüzbinde bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar