Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Bazen sormuyorum değil kendime nezaman kurtulcam bu dertden diye. Bundan bir buçuk sene önce bir kiz arkadaşımla ayrılmıştım. Ama gariptir ki normal bir ayrılış olmadı. Bugün halen kendisini neredeyse hergün görüyorum gördüğümde nefretim tepeme vuruyor sonra bir kaç saniye sonra kimseye belli etmeden keşke diyip olanların hiç birisi olmasaydı dedim. Bir buçuk yil önce ayrıldıktan kisa bir süre sonra yani 22 gün içersinde 85 kilo'dan, 65 kilo'ya kadar düştüm. Sadece üzüntüden ve yaşananlardan olsa gerek. Halen en fazla 70 kiloyu görebildim. Herneyse 6.5 yildir üniversitedeyim onunla ayrilana kadar bu okulun herşeyinden haz aliyordum. "Ilk kiz arkadaşımda değil ya hani", ama gördüm ki çok fena tongaya getirilmişim. Benim dostum bildiğim insanları bile kandıran bu kiz herkezi bana düşman etmişti nasıl mı ? Sözde tecavüz etmişim diyerek "dın dın dın" herneyse tabi ben olanları bilmiyordum taaki benim kendi uzun yillardir olan dostlarım beni kenara çekip "Sen ne yaptın" türevinde bir yaklaşim olana dek. Bunu duyunca şok oldum , okadar berbat bir hale geldim ki neyi nasil nezaman olduğunu anlamadım bir anda herkes üstüme gelmişti.. Herneyse çok komik aslında şuanda hatirlayinca.. daha sonrasında herşeyi düpedüz ortaya çikardim gidip bilgisayarini hackleyene dek. Msn logları "yazılar,mektuplar" vs vs. Oradaki log dosyalarında inanilmaz aklima gelmeyecek şeylerle karşılaştım, msn üstünden sanal sex'den tutun benden ayrildiktan sonra dostum dediğim adamla yatmış "kisaca fahişelik". Şimdi ismini vermiyorum burda bir nedeni var çünkü o sanal sex'den tutun eski erkek arkadaşı bu forumlarda geziniyor ona lafım yok çocukla alip veremediğim yok kızın doğasında varmiş yapacak birşey yok ama okadar yıkıldım ki. Ayrılmadan 2 gün öncesinde yüzük takip annesiyle tanişip böle bir hale geliceğini bilemezdim. Sorun şudur ki bunca şey yapmasına rağmen onu görünce aklima eskide kalan güzel şeyleri hatirliyorum.. Ilk görüşte sinirlerim tepeme gelip sonrada yumuşuyorum neden ? En çok yakindiğim şey illahi adalet'in olmaması. Yani yukarda tanrı dediğimiz varlik var ise bana bunu neden yaşattı "tamam çok iyi tecrübe oldu bu hayat bakışım değişti" ama "oda cezasiz kalmasının mantıksız buluyorum". Ve en acısı onu hergün görüp millete rol yapmaktan sikildim takmazmış gibiyim, halbuki rüyalarımda bile her seferinde onu görünce "Neden rüyalarıma girdin diyiverip kendimi başka şeylere konsantre etmeye çalişiyorum". Annemi babami sirf o kiz yüzünden isimini adina aldiklari için evden kovan ben böle arada kalip mantıksız karaktersiz düşüncelere nasıl kapilabiliyorum. Evet ağır konuştum belki ama nedir bunun açiklamasi.. En son o olaylar bitimine doğru bir çok şeyin açiğa çikması sonunda kiz gelip "mübah bu" "öpüverdi dudağımdan" ve o an herşeyi unutmuştum, sonra dönüp bana doğru elimden tutup boğazına götürüverdi "öldürmek istiyorsan öldür dedi" evet çok üzgündüm çok sinirliydim ama "yapamadım yapamazdım yapamam.." herneyse içimden geldi paylaşayım dedim belkide birileri okuyup bunu farkli açilardan düşüncelerini paylaşabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi bunu kimse okumaz of gozum diyodumda oturdum okudum cok uzuldum senin adina sanki kendi basima gelmis gibi umarim onu hayatindan olabilecek en kisa surede cikarirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sonuna kadar okudumda olayları yorumlayamadım. en iyisi ben uyuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 okunmuyo lan. ben genelde bole seyleri yapilan yorumlardan yola cikarak okumus kadar oluyom. abi araya enter koyun bosluk koyun, ne bilim, aciklayici resim koyun. yardimci olamiyozki bole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 baskasina asik olup herseye 0 dan baslamak istiyo insan bole durumlarda ( en azindan ben ) gece gece yarami destin arkadas yoksa o eski sevgili ben miyim acaba diye dusunmedim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kac yil birlikteydiniz kizla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi bide kizin ismiyle, soyadinin bas harfini yazarmisin yada bana o.m. at ona gore kendimi camdan atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bi arkadaşın başınada benzeri olay gelmişti, kızı görünce öfkelenmen normal, çocuğu zor tutuyodum. edit:benzerlikten kastım, kız ayrılınca cocuğun hakkında konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi alov yatti uyudu herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ne kızlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Anelor said: abi alov yatti uyudu herif ya ahah adam içine düşrdü kurdu gitti yattı :D ps:dalga geçmiyorum kızma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 @bella: cidden ya hayatimda yalanci insanlardan nefret ettigim kadar kimseden nefret etmem akrep burcu bi kiz gorursem kosarak kacarim mesela hem cok yalanci sinsi cakal hemde cinsellige inanilmaz duskun oluyolar ( genel olarak elbetteki hepsi ole deildir ) yok abi ne kizcam hakketen ole oldu ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 burçtan karakter tahlili. o da iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bizde bole alincak gibi bi risk deil o aha bak oku adamin yazdigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Alis, bi insana hakettiğinden fazla değer verirsen, fazla verdiğin değer sana acı olarak geri dönüyor. aynen bunu yaşamışsın. toparlamaya gayret edip yeni ufuklara yelken açmalısın. klasik ama budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 okudum abi zaten. okudum okudum da yani anamız bacımız var, akrep burcuysa anaya bacıya laf olmuş oluyo, olmuyo yani. ANAYA BACIYA LAF YOK ULAN!!111 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi milletin anasi bacisi yalanci ve cinsellige duskunse ben napayim asdsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Aha ANA - BACI dendi... Sen demekki halen seviyosun olm kızı. Bi yandan da kendine diyosunki "ulan bu kadar kazık yedim niye hala akıllanamıyorum". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi en uzucu en koyan kismida o zaten insan ole bi alisiyoki o insanin varligina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Bu olaylar yeni bi hatun buluncaya kadar devam eder. Ancak ozaman bırakırsın/unutursun. Ama öyle tırt bi hatun olmıycak. Hemen hemen aynı duyguları beslediğin bi hatun olcak. Böyle olunca geçmişe bakıp dalga geçebiliyosun kendinle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Arkadaşlar yorumlarınız için teşşekürler. Açıkcası, kızdan ayrıldıktan sonra altı tane daha kiz arkadaşım oldu, sirf onu unutmak için acısını dindirmek için bilhassa ayrıldıktan 2 ay sonra çıktım başkası ile ama hep kafam ondaydı. Gerçi şuanda halen onda mı halen değil mi bilemeyecem açikcası bilmiyorum bi yanım halen onu düşünüyor bi yanim "koy götüne kaltak sana her bi boku yaşşatı". Evet hayat devam ediyor, kolaydir insanlara akil vermek "kendime gelince yapamadik gitti". Kız arkadaşım Akrep burcuydu, ve arkadaşın dediği gibi Akrep burçları genelinde böledir.. Sevdim mi tam sever aksine sokar geçip hayatına bakar gider.. Akrep burcu daha önceden'de kiz arkadaşım olmuştu hatta ne trajiktir'ki o kizda bunun biraz daha değişik versiyonunu yaşatmıştı. Ama bu son kızın bana yaşatıklarını kimse yaşatmadı. Nedendir bilemiyorum kiyasliyorum başka insanları, sonrada diyorum ki "Aman sende kiyasladiğin kiza bak". Biliyorum garip, yüzüne bakinca asla anlayamazsin onun nekedar sinsi olabilceğini ama ne yazik ki masum yüzünün arkasındaki diğer yanlarını görememişim.. Abim bana hep derdi "kendisi yurt dişinda olduğundan Türk kizlarini özlemiş" , Abim : "Oğlum türk kizlarin kiymetini bil, çok şeker yüzlüdürler çok nazdırlar ama şeytanın önde gidenidir, yurt dışında elini sallasan elisi zevk kalmıyor çabalamadan düşüp kalkmadan işin anlami kalmiyor o yüzden Türk kizlarin değerini bil". Bende tabiki "ha.s.t" demiştim. Allah yaşatmasın bidaha bana o günleri şimdi anlatması kolay geliyor ama 1 kutu pasiflorur +1 35lik rakı içtim 2 gün baygındım allahtan birşey olmadı normal'de ölmem gerekir ama sıram değilmiş sanırım.. Hayatımda babam 1 kere sesi titreyip ağlamamıştır beni o zamanlar görseydiniz "gidici bu gidici" derdiniz. Oda aynısını dedi ağlayarak "oğlum yapma etme yazık ölüceksin". En ağrını anneme yapmiştim onca olaylar ard arda bana anlatildikça başka arkadaşarım tarafından "bu arada hiç boku ben direkt öğrenmedim okulun hepsi yani arkadaşlarım hepsi öğrenirdi en son ben öğrenirdim tecavuz etmem bile". Ne diyordum sevgili annem, o dönemler belkide hiç birimizin yapmayacağı yapamayacağı birşey yaptım kendimi hayatım boyunca affetmeyecem bu yüzden. Annem karşıma geçip ağlayıp oğlum toparla kendini boşver takma güven bana demişti. Işte tam o sirada "Sana neden güveneyim ? Sende kadinsin sana'da güven olmaz" . Annem ağlayıp hıçkıra hıçkıra "Oğlum biri gitse diğeri gelse ben herzaman yanındayım benim farkım bu" diyerek koşup gitmişti.. Düşünüyorumda neler yapmışım o günler kafayı sıyırıp herşeyı en ince detayina kadar 1 günü 20-30 sayfa'ya yaziyordum. Tamamen o günü en ince detayina kadar yazmiştim sonrada sahile gidip yakmıştım ne manyakmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Abi üzüldüm cidden duruma. Yakın zamanda ben de zor bir durumdan geçip deli gibi kilo vermiştim çünkü. Fistan said: Alis, bi insana hakettiğinden fazla değer verirsen, fazla verdiğin değer sana acı olarak geri dönüyor. aynen bunu yaşamışsın. toparlamaya gayret edip yeni ufuklara yelken açmalısın. klasik ama budur. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Fistan said: Alis, bi insana hakettiğinden fazla değer verirsen, fazla verdiğin değer sana acı olarak geri dönüyor. aynen bunu yaşamışsın. toparlamaya gayret edip yeni ufuklara yelken açmalısın. klasik ama budur. Bunu hep ben söledim bir başkalarına hayatlarına müdahale ederken kendimize gelince kolay kolay olmuyor genede birşeyler kaliyor. Aradan kaç kişi geçti gene birşeyler kafam'da. Belkide uzaklara gitmek gerek "ama oda çözüm değil" geri dönünce hiç birşey değişmeyecek sadece yüzümüzdeki kırışıklar artıcak okadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Üzücü olaylar olmus tabiki. Yanliz kadinlar icin hic ama hic deymez hala seviyor olabilirsin bu normal ama unutmak zorundasin.Yeni heyecanlar her zaman iyidir. Kadinlar seytan gibidir güven olmaz hatta seytandan bir gün önce dünyaya geldikleri rivayet edilir. 3 kurusluk insana 5 kurusluk deger verirsen seni 2 kurusa satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar