Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 fişi çekikti pc'nin, tatile çıkmadan önce normal çalışıyordu. şimdi ise oyunlara girerken restart atıyor kendine, açılırken yavaş açılıyor. hiç bir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 işte şunu yıllardır babama anlatamadım. 6 yaşında bilgisayar almıştı bana, öyle bi alet ki kendi kendine bozuluyor. baba valla bişi yapmadım diyordum inanmıyordu. hala da inanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 eve hırsız girip bilgisayarda viruslu sitelere girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 "roket adam" said: işte şunu yıllardır babama anlatamadım. 6 yaşında bilgisayar almıştı bana, öyle bi alet ki kendi kendine bozuluyor. baba valla bişi yapmadım diyordum inanmıyordu. hala da inanmıyor. klasik baba tripleri, aynı olayı ben de yaşıyorum pcye her bi şey olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 cok tozlanmıstır bi temizle icini fanlarını restartı ısınmaktan atıyordur kuvvetle muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Aslında çalışmadığı zaman toz birikme olayı fazla olmaz ama, yine de ondan gibi gözüküyor. Al eline bi suluboya fırçası büyüklerinden, önce üfleyerek sonra fırçayla bütün fanlari temizle. Işlemci fanini soğutma bloğundan ayır, fani temizle, bloğu da her dilimini temizle, hatta benimki gibi yatay yapraklarsa aralarına ıslak mendil bile sokabilirsin. termal macununu bi yenile, düzelme olacaktır muhtemelen yine düzelme olmazsa, belki önceden giren bi virüsün aktiflesme tarihi gelmiştir o tarih süresinde, şu an aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bilgisayarı yanlız bırakıp gittiğiniz için çok içerlemiş size, onunda duyguları var çiplerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yapayım bakalım dediklerinizi ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Elektrik yüzünden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yok fiş takılı değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Oyunlara girerken mi takılıyor yoksa oynarken mi? Ramleri çok ellemeden çıkartıp bir gözden geçir, üfle. İşlemci sıcaklığını kontrol et. Ama bu dediklerimin hiçbiri restart olayını açıklamaz. Bir dene diye yazdım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hayır işlemci sıcaklığı restart olayını açıklar. eğer fazla ısınırsa bilgisayara res atar kendiliğinden. Overclock yaparken falan mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 işlemci veya ekran kartı ısınınca bilgisayar restart atmaz arkadaşlar, kesinlikle atmaz üstelemeyin. ramler attırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 işlemci ısınınca pc ya direk donar ya da kendisini kapatır, restart atmaz. ekran kartı ısınırsa ya ekran kartı disable olur bi süre sonra kendini tekrar açar, ya artifact çıkar ya da donar yine pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 islemci bilgisayara restart atmaz mı?? islemcilerde neden ısı kontrolu denen sey war ozaman.. ayrıca da ısınınca islemciyi ve anakartı yakmanı onlemek icin bilgisayarı kapatan sistem war??yapma etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 psu ölmüştür, kardeşimin dandik quake psu 2 hafta sonra tatilden döndüğünde patladı. önce pc acılmadı, fişi çıkardı falan filan 5dk sonra açıldı ama güm patladı bu sefer. neyseki diğer hardware zarar görmedi sadece psu ile kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 akü bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 screwy said: islemci bilgisayara restart atmaz mı?? islemcilerde neden ısı kontrolu denen sey war ozaman.. ayrıca da ısınınca islemciyi ve anakartı yakmanı onlemek icin bilgisayarı kapatan sistem war??yapma etme atmaz arkadaşım atmaaz. ya donar ya kapanır diyorum ya işte, kendin de söylemişsin. kapanır restart atmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yezid said: "roket adam" said: işte şunu yıllardır babama anlatamadım. 6 yaşında bilgisayar almıştı bana, öyle bi alet ki kendi kendine bozuluyor. baba valla bişi yapmadım diyordum inanmıyordu. hala da inanmıyor. klasik baba tripleri, aynı olayı ben de yaşıyorum pcye her bi şey olduğunda kocaman adam oldun tık tık tık hala oyun, hiç kapanmıyor o bilgisayar ona da yazık vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 önceden sürekli çalışıyorsa tozlar falan sıcakta yumusuyodur dönüyodur. bırakıp gitmişsindir donmuştur katılaşmıştır temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 soguk lehim olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 baya bi temizledim pcyi. hatta işlemcinin fanını söküp altını üstünü temizledim. macun biraz zarar gördü ama zararı olmaz sanırım. ama hala fifa 09 a girerken mavi ekran geliyor, less memory yazdığını okuyabiliyorum ve reset atıyor makine kendine. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 macun dediğin içlemcinin üzerindeki ısının iletimi hızlandıran sıvı di mi? o sıvı önemli ısınmaya sebep açıyor ki tozdan olan kapanma vars bile artık bundan dolayı kapanıyor olabilir. ama 1 örnek dana var arkadaşta senin gibi açmıştı aradaki zımbırtı gitti ama eskisi gibi çalışıyor makine hiç ısınma derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bi hafta sonra fındığa gidecem zati 10 15 gün. dönüşte götürürüz artık bi baktırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar