Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir hafta kapalı kalan bir pc nasıl bozulur?

Buyse

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

işte şunu yıllardır babama anlatamadım. 6 yaşında bilgisayar almıştı bana, öyle bi alet ki kendi kendine bozuluyor. baba valla bişi yapmadım diyordum inanmıyordu. hala da inanmıyor.

klasik baba tripleri, aynı olayı ben de yaşıyorum pcye her bi şey olduğunda
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında çalışmadığı zaman toz birikme olayı fazla olmaz ama, yine de ondan gibi gözüküyor.
Al eline bi suluboya fırçası büyüklerinden, önce üfleyerek sonra fırçayla bütün fanlari temizle. Işlemci fanini soğutma bloğundan ayır, fani temizle, bloğu da her dilimini temizle, hatta benimki gibi yatay yapraklarsa aralarına ıslak mendil bile sokabilirsin.
termal macununu bi yenile, düzelme olacaktır muhtemelen
yine düzelme olmazsa, belki önceden giren bi virüsün aktiflesme tarihi gelmiştir o tarih süresinde, şu an aktiftir.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

islemci bilgisayara restart atmaz mı??

islemcilerde neden ısı kontrolu denen sey war ozaman.. ayrıca da ısınınca islemciyi ve anakartı yakmanı onlemek icin bilgisayarı kapatan sistem war??yapma etme

atmaz arkadaşım atmaaz.

ya donar ya kapanır diyorum ya işte, kendin de söylemişsin. kapanır restart atmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

yezid said:

"roket adam" said:

işte şunu yıllardır babama anlatamadım. 6 yaşında bilgisayar almıştı bana, öyle bi alet ki kendi kendine bozuluyor. baba valla bişi yapmadım diyordum inanmıyordu. hala da inanmıyor.

klasik baba tripleri, aynı olayı ben de yaşıyorum pcye her bi şey olduğunda

kocaman adam oldun tık tık tık hala oyun, hiç kapanmıyor o bilgisayar ona da yazık vb..
Sosyal ağlarda paylaş

macun dediğin içlemcinin üzerindeki ısının iletimi hızlandıran sıvı di mi? o sıvı önemli ısınmaya sebep açıyor ki tozdan olan kapanma vars bile artık bundan dolayı kapanıyor olabilir. ama 1 örnek dana var arkadaşta senin gibi açmıştı aradaki zımbırtı gitti ama eskisi gibi çalışıyor makine hiç ısınma derdi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...