Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gaziantepspor - Galatasaray 09.08.09 @ 19.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Reykard tespiti yapmış, 2-0 'dan sonra oyundan koptuk.
Bunun en güzel örneği ise son yediğimiz golden önce lakayitlikten kaptırılan top, sebebiyet verilen penaltı ve yenilen gol.
Bunun sebebini gerçekten anlamıyorum, maçın ilk bölümünde öylesine iyi işler yapan bir takım nasıl olurda 180 derece değişerek lakayit, gereksiz bir takım havasına bürünebilir.
Gerçi çok şaşırmamak lazım, takımın kaptanı sahada hakeme posta koyabilmek adına sarı kart görebiliyor. Yanlız burada Ardanın kabahati olduğu kadar hakemin de suçu var, oyuncu ile inatlaşarak kendini küçük düşürmesi çok yersiz, Allahtan son dakikalardı, yoksa maçı zor tamamlardı.

Galatasaraydan süratle gönderilmesi gereken şahıslar ; Sabri, Ayhan, Aydın, Mustafa Sarp

Keita çok kopuk kopuk oynuyor, potansiyel bir şımarıklık, bencillik ve tribünlere oynama hevesi var. Gerçi bunların yanında kabiliyeti de olduğu için çok göze batmıyor şimdilik.

Kaleci Leo Franco her ne kadar güven versede takımın defans anlayışı inanılmaz zayıf. Özellikle dünkü maçta Tabata, Beto, vs.. son vuruşları biraz daha iyi yapabilseydi skor çok farklı olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Reykard tespiti yapmış, 2-0 'dan sonra oyundan koptuk.
Bunun en güzel örneği ise son yediğimiz golden önce lakayitlikten kaptırılan top, sebebiyet verilen penaltı ve yenilen gol.
Bunun sebebini gerçekten anlamıyorum, maçın ilk bölümünde öylesine iyi işler yapan bir takım nasıl olurda 180 derece değişerek lakayit, gereksiz bir takım havasına bürünebilir.
Gerçi çok şaşırmamak lazım, takımın kaptanı sahada hakeme posta koyabilmek adına sarı kart görebiliyor. Yanlız burada Ardanın kabahati olduğu kadar hakemin de suçu var, oyuncu ile inatlaşarak kendini küçük düşürmesi çok yersiz, Allahtan son dakikalardı, yoksa maçı zor tamamlardı.

Galatasaraydan süratle gönderilmesi gereken şahıslar ; Sabri, Ayhan, Aydın, Mustafa Sarp

Keita çok kopuk kopuk oynuyor, potansiyel bir şımarıklık, bencillik ve tribünlere oynama hevesi var. Gerçi bunların yanında kabiliyeti de olduğu için çok göze batmıyor şimdilik.

Kaleci Leo Franco her ne kadar güven versede takımın defans anlayışı inanılmaz zayıf. Özellikle dünkü maçta Tabata, Beto, vs.. son vuruşları biraz daha iyi yapabilseydi skor çok farklı olabilirdi.

Baya farklı maçlar ,izledik sanıyorum :=)
1 Ardanın pozisyonunda Ardanın günahı ne anlamadım?
Oyuncu değişikliklerinde oyuncu aut çizgisinden çıkar mı yazıyor yada bulunduğu en yakın noktadan ??? Arda yavaşda değil normal adımlar ile tabelanın kalktığı oyuncu değişiminin gerçekleşeceği yere gidiyor. Nedir bu Arda ya vuralım havası anlamadım?
Klasik hastalık birisi bizde yükselirse diğerleri aşağı çekmeye çalışır konu ile alakası olmasa bile onun için bizden dünya yıldızı çıkmıyor. Her hafta boyayıp performansını dünyaya lanse edeceğimize olmadık şekilde yerin dibine sokma çalışması.

Çok yüceltiyor onu küçük görmek sizi dimi :)

2- Hayatında Antepde yada o bölgede bulundun mu? Hava sıcaklığının 19:30 da ne kadar olduğundan haberin var mı? Ki bu takım uzak şutlar hariç kaç pozisyon vermiş acaba ? Adamların korneri yok korneri ?

3- Aydın : Yetenek var bir sene daha sabredilebilir belki adam olur.
Mustafa Sarp : Tabi türk olarak ön libero dolu dimi hemen yollayalım yerinede Xavi bekliyor zaten türk.
Ayhan : Taş yağacak başımıza daha ne yapsın adam onu anlamadım?
Golde Barosa çıkardığı pas vb. hareketler zaten bu sistemde onun yerinde oynayan adamdan beklenenler.
Sabri: Yerine bir türk oyuncu söylermisin rica etsem kimi alalım ? Tamam sabri kötü bir oyuncudur ama Yabancı sınırın olduğu sürece türkiyede o bölgede kendisinden iyisi 1-2 tanedir onlarıda alamazsın öyle ha deyince. (Uğur bizde zaten saymıyorum iyileşirse umarım )
4- Keita nerede ise bir sene futbol oynamamış takıma geç katılmış. Ancak kendine gelecek adam. Eee abartmayalım.

5- Uzakdan şut çekmek engellenebilir birşey değildir. Belli mesafede adamın üzerine gidersen arkan boşalır çalım yersin. 30 metreden vuruşlarda da isabet oranı zaten düşüktür. Hele dün ki kadar güzel goller sık olmadığı için dünki gol oha dedirtmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

......

Baya farklı maçlar ,izledik sanıyorum :=)
1 Ardanın pozisyonunda Ardanın günahı ne anlamadım?
Oyuncu değişikliklerinde oyuncu aut çizgisinden çıkar mı yazıyor yada bulunduğu en yakın noktadan ??? Arda yavaşda değil normal adımlar ile tabelanın kalktığı oyuncu değişiminin gerçekleşeceği yere gidiyor. Nedir bu Arda ya vuralım havası anlamadım?
Klasik hastalık birisi bizde yükselirse diğerleri aşağı çekmeye çalışır konu ile alakası olmasa bile onun için bizden dünya yıldızı çıkmıyor. Her hafta boyayıp performansını dünyaya lanse edeceğimize olmadık şekilde yerin dibine sokma çalışması.

Çok yüceltiyor onu küçük görmek sizi dimi :)

2- Hayatında Antepde yada o bölgede bulundun mu? Hava sıcaklığının 19:30 da ne kadar olduğundan haberin var mı? Ki bu takım uzak şutlar hariç kaç pozisyon vermiş acaba ? Adamların korneri yok korneri ?

3- Aydın : Yetenek var bir sene daha sabredilebilir belki adam olur.
Mustafa Sarp : Tabi türk olarak ön libero dolu dimi hemen yollayalım yerinede Xavi bekliyor zaten türk.
Ayhan : Taş yağacak başımıza daha ne yapsın adam onu anlamadım?
Golde Barosa çıkardığı pas vb. hareketler zaten bu sistemde onun yerinde oynayan adamdan beklenenler.
Sabri: Yerine bir türk oyuncu söylermisin rica etsem kimi alalım ? Tamam sabri kötü bir oyuncudur ama Yabancı sınırın olduğu sürece türkiyede o bölgede kendisinden iyisi 1-2 tanedir onlarıda alamazsın öyle ha deyince. (Uğur bizde zaten saymıyorum iyileşirse umarım )
4- Keita nerede ise bir sene futbol oynamamış takıma geç katılmış. Ancak kendine gelecek adam. Eee abartmayalım.

5- Uzakdan şut çekmek engellenebilir birşey değildir. Belli mesafede adamın üzerine gidersen arkan boşalır çalım yersin. 30 metreden vuruşlarda da isabet oranı zaten düşüktür. Hele dün ki kadar güzel goller sık olmadığı için dünki gol oha dedirtmiştir.

1. Ardanın günahı şu, hakemin dediğini yapmak zorunda, doğru veya yanlış, onun hakemin kararlarını tartışma şansı yok. Maçtan sonra gerekli kişiler tartışır, hakeme gereken kişiler cezasını verir. HER PROFOSYONEL FUTBOLCU BİLİR Kİ SAHADA TEK HAKİM HAKEMDİR, O NE DERSE O UYGULANIR.

2. Türkiyenin çoğu güney illerinde bulundum, hatay, iskenderun, mersin, adana, antep vs... sıcağın ne demek olduğunu gayet iyi bilirim, amma ve lakin bunun kounumuz ile ne alakası var onu anlayamadım.

3. Aydın : ne yetenek var, ne fizik, ne futbol zekası ne de oyun bilgisi, ara sıra attığı bir kaç çalım ve yaptığı dribling var, hepsi bu, tamamen gaz yani

Mustafa Sarp : tamamen futbol ile alakasız bir adam, ne topa giriş giriş, ne vuruşu vuruş, ne de duruşu duruş, ama hakkını vermek lazım, doğru yerlere kaçıyor ara sıra ve golü buluyor, sanırım bu da rakip takımın onu çok ciddiye alıp savunmamasından kaynaklanıyor

Ayhan : Hayatımda onun kadar geriye doğru top oynayan, 2-3 m yanındaki adam pas veremeyen, gereksiz yere topu ayağında geveleyerek takımın ve kontra atakların hızını kesen, dar görüşlü, savunma yönü sıfır bir adam görmedim, perşembe günkü maçtaki barış-linderoth ikilisi ile dünkü ayhan-mustafa sarp ikilisi arasındaki farkı sanırım uzaydan bile görmüşlerdir.

Sabri : bu adam için tek bir kelime bile etme ihtiyacı duymuyorum

4. Keita için çok olumsuz şeyler düşünmüyorum, futbolculuğu ve kumaşı konusunda birşey demiyorum, ama kişilik olarak sorun yaratma potansiyeli çok fazla

5. Ben yediğimiz gol için hiçbirşey söylemedim, orada kimsenin hatası yok, hatta o gol yenmedi, atıldı. Amma ve lakin tabata ve betonun öyle net pozisyonları var ki karşı karşıya bunlar tamamen diziliş ve savunma hatası
Sosyal ağlarda paylaş

Arda çıkması gerektiği gibi çıkıyordu,sarı kart tamamen hakemin hanzoluğu. Allahtan yaşayan Arda idi Sabri olsa bide kırmızı çıkartması gerekirdi orda hakemin =) Karşılık verse napıcaksın vs...
Mustafa Sarp'ın üzerinde çok büyük yük vardı maç boyunca, zaten bu türk insanının kolay kolay önlibero beğenmemek gibi bi huyu var yapıcak çok bişey yok bu konuda =) ama alternatifler içinde daha iyi.

Senin aklına uyduk Ayhan'ı Sabri'yi Sarp'ı gönderdik diyelim. Sorması ayıp kim oynayacak ön libero'da sen le Catlikeathief'mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Arda çıkması gerektiği gibi çıkıyordu,sarı kart tamamen hakemin hanzoluğu. Allahtan yaşayan Arda idi Sabri olsa bide kırmızı çıkartması gerekirdi orda hakemin =) Karşılık verse napıcaksın vs...
Mustafa Sarp'ın üzerinde çok büyük yük vardı maç boyunca, zaten bu türk insanının kolay kolay önlibero beğenmemek gibi bi huyu var yapıcak çok bişey yok bu konuda =) ama alternatifler içinde daha iyi.

Senin aklına uyduk Ayhan'ı Sabri'yi Sarp'ı gönderdik diyelim. Sorması ayıp kim oynayacak ön libero'da sen le Catlikeathief'mi ?

hani hep derim ya, kendini doğru savunmasını bilmez isen ne kadar haklı olduğunun hiç önemi yoktur, zira er geç suçlu olursun. işte bunu hem arda hemde senin için bir daha tekrar etme gereği hissettim.

transferleri ben yapmadığım için kimin oynayacağını da ben bilemem. ama bildiğim bir şey var, galatasaray takımına en az 2 adet topu iki yönlü oynayabilecek orta saha oyuncusu ve 1 adet sağ bek ile 1 adet hava hakimiyeti çok yüksek bir forvet lazım
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

DeathFinger said:

hani hep derim ya, kendini doğru savunmasını bilmez isen ne kadar haklı olduğunun hiç önemi yoktur, zira er geç suçlu olursun. işte bunu hem arda hemde senin için bir daha tekrar etme gereği hissettim.

transferleri ben yapmadığım için kimin oynayacağını da ben bilemem. ama bildiğim bir şey var, galatasaray takımına en az 2 adet topu iki yönlü oynayabilecek orta saha oyuncusu ve 1 adet sağ bek ile 1 adet hava hakimiyeti çok yüksek bir forvet lazım

Yerli olarak bunların kim olduğunu bizede söylermisin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

77 ya da 78. dk da aydın'ın karşı karşıya kaçırdıgı pozisyondan sonra bi korner verdi hakem. tavuklar bile güldü.
antep seyircisi de çok kötü. yarısı galatasaraylıdır büyük ihtimal. ne tepki var ne tezahurat, mal gibi maç izlediler .

çekirdek çıtlayıp termosla çay içiyor çoğu, yarısı üniversite öğrencisi ve galatasaraylı tribünün.diğerleri de dürüm yiyordur .
150 kişiik kitlesi de gençlik 27 ki daha apaçisini göremezsin Türkiye'de.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Fistan said:

77 ya da 78. dk da aydın'ın karşı karşıya kaçırdıgı pozisyondan sonra bi korner verdi hakem. tavuklar bile güldü.
antep seyircisi de çok kötü. yarısı galatasaraylıdır büyük ihtimal. ne tepki var ne tezahurat, mal gibi maç izlediler .

çekirdek çıtlayıp termosla çay içiyor çoğu, yarısı üniversite öğrencisi ve galatasaraylı tribünün.diğerleri de dürüm yiyordur .
150 kişiik kitlesi de gençlik 27 ki daha apaçisini göremezsin Türkiye'de.
iyide korner vermedi ki o pozisyona
Sosyal ağlarda paylaş

mustafa sarpla ayhana kötü diyen adam futboldan anlamıyordur başka bir açıklaması yok. 1. ve 3.golün ayhan sebebitle geldiğinin farkında değilsiniz sanırım. hem bu maçı bıraktım ayhan her zaman takımı toparlayan oyuncu. mustafa sarp ise bütün maç antepin pozisyona girememesinin en büyük sebebi.

yahu ayhana laf etmek de ilginçmiş. tam futboldan anlamama söz konusu. 2 yanlış pas atınca kötü futbolcu oluyor adam. bi de 2-3 metre yanına top atıyo demişin. 1. ve 3.golde neler yapmış nası dikine oynamış bir aç istersen.

ayrıca rijkaarddan futbolu daha iyi bildiğin için de tebrik ediyorum. maçın en iyi oyuncusu mustafa sarp dedi de kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

ayhanın neden kötü futbolcu olduğunu söylüyorum işte, sürekli geriye oynuyor topu, eziyor, ayağında çok top tutuyor

ha topu dikine oynadığı zaman, kafasını kaldırıp baktığı zamanda neler olduğunu sende söylüyorsun işte

buradan şu sonuç çıkıyor, ayhan ne zaman ki kafasını kaldırıp, topu ileriye doğru oynar ise o zaman Galatasaray tehlike yaratıyor, hatta ve hatta gol buluyor

mustafa sarp eğer antepi durdurdu ise en az 1 er tane olmak üzre Beto ve Tabatanın karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda nerede idi ?

skor yazarlığı diye buna deniyor işte, ben idda ediyorum dün akşam antep girdiği poziyonları değerlendirebilseydi bugün herkes mustafa sarpın saha içerisinde ne yaptığını sorguluyor olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

niye yerli olması gerekiyor ?

Yabancı sınırlaması diye birşey var Türkiye liginde :)

Sonra Rijarkd demek skora göre maçın adamını seçiyor tüh ulan biz baştan bitmişiz. Yılların futbol adamı maçın adamını Arda yerine Mustafa Sarp gösteriyor ama tabi sen daha iyi bilirsin anlamaz oda futboldan :)

Şunu mutlaka anlayalım yabancı sınırlaması olduğu sürece bu kadar Sabri kendini geliştirmez, bilmemkim kendini geliştirmez adam zaten türk oynatmak zorundasın sen oynatmasan Y yada X oynatır türk olduğu için. Bu durumda da mahkumsun arkadaşım bu adamlara,

Belki Ayhan kafasını sürekli kaldırıyordurda başarılı bir ihtimal görmediğinde yana veriyordur topu düşündün mü?

Hayır Ayhanında çok kötü oynadığı maçlar olmuşturda dün bunlardan biri değildi. Gayet görevini yaptı adam daha ne yapacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ayhanla mustafa sarp o sıcakta daha ne yapsın yani. tüm orta saha yükü bu 2 oyuncuda top kaptırıldığı anda. sonuçta arda pek yardım edemiyor bu ikiliye daha fazla yük biniyor bu adamlara.

ayhan belki de türkiyede MC olarak oynayabilen tek tük türk oyuncudan biri. dün de o sıcağa ve lgin ilk maçı olmasına rağmen gayet iyi top oynadığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse hep beraber izleyip göreceğiz neler olacağını, nasıl olsa zaman içinde iyice sırıtmaya başlayacaklar bu saydığım isimler

ayrıca 3 gün önce " bu aydın ve nondadan bir cacık olmaz " diyen arkadaşlar ve medyadaki şahıslar bir netanya maçından sonra bunları kahraman ilan ediyorlar,

DİP NOT : Rejkard belki de bugüne kadar gördüğüm en iyi teknik adamlardan biri, gerek futbol zekası gerekse kişiliği ve insani tavırları ile

Bazı arkadaşlar Rejkardın her demecini anlayamayabilirler, malum digi kutu sadece ekrandaki şifreleri çözüyor, konuşmalardakini ve zihinlerdekini değil

misal : netanya maçından önce futboldan anlamadığı için kadroyu neskense kurdurdu ve Türkçe bilmediği için basın toplantısında Neskensi konuşturdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...