Cassiline Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Abi anakartı şimdi yollasan, sabaha gönderirim +1'i, atarsınız yarın oyun. Geceleği düşün biraz, hep bugün hep bugün nereye kadar.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Beyler hadi bi oyundaha kurun şimdi geldim ben.
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben de azmo var diye gelicektim de. isim var gelemicem
trix Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 allureyo ile gelebilirim invite atabilirseniz.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Dun oynadım bir oyun. İtemleri bilmediğim için Noob game Sd girdim. Stryi seçeyim dedim tipten bişey anlamadım. Dotadaki Brist gelmiş 2. skile verdiğimde çaktım :D Direk Vg Tarasq (Bulmak zor oldu) yaptım yendik. Kaç oyun yendi,n kaybettin kaydediyormuş gayet güzel. Birde adamlar teklif gönderdi yenildik kabul ediyoruz diye ama takımdan biri kabul etmedi. Adam haklı o kadar kastık ezicez tabi :D Grafikler çok hoş ama Heroları seçemiyordum. Çok karmaşık geldi. Bir çoğu birbirine benziyordu. Biraz göz aşinalığı bide heroların tiplerini bilmek lazım. Karşımdaki hero ne yapam bilmeden oynadım. Biri Abaddı ultisinden anladım öbürü omni. Ama şimdi bi daha görsem tanımam :D Adamlar harika yapmışlar özellike bu skorları kaydetme quitları filan. Ama biraz alışmak lazım. Ha birde hiç delay yok. Tertemiz.
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ARkadaslar pati oyunu ceviriyoruz, 6 kisiyiz.
Öne çıkan mesajlar