DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 dogmit bugün başladım lakin çok noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Meccem ama bende noobum yani, noob maçlarına giriyorum orada bile milletten fırça yiyorum :). Ama bayağı bir item olayını çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hadi oynuyalim gelin low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 fazla keyi olan varmı yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 HAYDİ BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sifkal said: fazla keyi olan varmı yaa? aglıcam ama 1 tanecik lazım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 @sifkal, gönderiyorum özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Birtanede bende var isteyen varsa mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ya kanallara niye giremiyorum tıklıyorum girmiyor deli olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kanallar çok sorunlu ya çöküyor gelmiyor girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan cok sagol. Oyundayım suan name hebelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Hadi var mı kimse 5 kişi çıkarsak yeter. Ben ve tung varız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kanala yine girmiyor ya varmı oyun atcak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ben atarım msn varsa msn den toplaşmayı deneyelim tung oynarım diyodu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abi sinir oluyorum su oyunun chatına oyun nikcim RAKI msn rajeesh_@hot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 msn inizi bana özelden atın çevirelim akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 5 kişi çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 gelirim 3-5 dakkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 merak ettım oyunu güzele benziyo varsa key birilerinde yolluyabılırmı acep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Abi nerden indirebiliriz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Flassh said: abi sinir oluyorum su oyunun chatına oyun nikcim RAKI msn rajeesh_@hot oyundaysan falan görmüyorsun zaten gelen mesajları, özel mesajları görmek ayrı yetenek yada ben ayarları bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bana da bi IM atilmis vaktinde, kim attiysa artik. Arada bir popup cikiyor, tikliyorum bos. Beta testteyiz normal tabii boyle seyler :) Arada oynayalim hakkaten ya, _sharky_ olarak geziniyorum ben ortamda, zaten super noobum direk anlarsiniz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar