pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 çok fazla oha diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yeri geldi mi yuh da derim karşıdaki eşekse çüş de derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yok artık bilmemnenin bilmemnesi derim ben daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bi de kallavi şekilde büürrrst diyenler var ki, akıl sır ermiyo. nerenden çıkıyo o ses lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 onu yapmam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ben de çok bence diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 her şeyin göreceli olduğu bir dünyada tekrar tekrar bence demek anlatım bozukluğu olarak bile algılanabilir X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Bende annelere pek küfreder oldum. Hoşumada gider gibi ha. Anneli felan acaibim lan .. Alla alla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 aa salağa bakın www.facebook.com/home.php?ref=logo#/video/video.php?v=107814014478&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hiç bowling oynamadım. güzel mi bowling? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ohaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ahh ölücem şimdi www.facebook.com/video/video.php?v=182825655712&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Taylan Demiriğe' nin paylaştığı videoyu izliyoruz iviiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 pogodi said: aa salağa bakın www.facebook.com/home.php?ref=logo#/video/video.php?v=107814014478&ref=nf bak buna oha denir, senin çok fazla oha demenle alakası yok. Çok fazla böyle video izlemeyı bırak geçer sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Eralp said: Taylan Demiriğe' nin paylaştığı videoyu izliyoruz iviiit ahahah işsize bak ona bakmış video izlemekten alamıyorum kendimi =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 orda kabak gibi başkasının profil şeysi gözükünce merak ettim ben de ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 videonun hiç bi şekilde taylanla alakası yoktu yalnız o nerden geldi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bi şekilde onun profiline baktıktan sonra girmişsin videoya sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 mömkön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ahahha taylan kim? niye heyecan yaptın? bu konuda bi açıklama yapacak mısınız pogodi hanım.. lütfen kaçmayın pogo... pog.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 pogodi said: benim hiç bi şekilde taylanla alakam yoktu yalnız..aşk bi anda nerden geldi anlamadım evet pogodi böyle diyor..taylan'sa hala reddediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 SADECE ARKADAŞIZ!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bana gökhanı aratmayın şimdi gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 evet pogodi bigünn öyle diyor bigün böyle..şok şok şok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ALLAH BİR CANSIN BİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar