Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şehit Anneleri ile Ölen pkk lı Annelerinin Görüşmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet adeta arka sokaklarda müşteri bekleyen bir fahişe kadar basitiz şuanda.

Sen ise çok inançlı,demokratik,kültürlü ve asil bir insansın.

Hadi sen bırak boş muhabbeti de yol al yavaşça öğle'yi falan kaçırırsın günahı bize yazılmasın.
Mesaj tarihi:
"Forum kuralları" said:

3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez.

5. Siyasi ve dini propaganda içeren mesajlar foruma gönderilemez. Üyeleri kışkırtıcı, bazı değerlere saygısızca yaklaşarak forum ortamını gerecek ve ayrımcılığa götürecek her türlü mesaj foruma gönderilemez. Siyasi ve Dini konularda güncel olaylar çerçevesinde yorumlama, bilgi alışverişi ve eğitici&öğretici çerçevede mesaj atıp konu açmak serbesttir. Devlet büyükleri hakkında yazdığınız yazılara dikkat edip hakaret ve tehdit içeren mesajlar atmamaya özen gösteriniz. Sevseniz de sevmesenizde o kişilerin temsil ettiği makam bizim için önemlidir ve suç teşkil etmemesi için dikkat etmelisiniz.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

"Forum kuralları" said:

3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez.

5. Siyasi ve dini propaganda içeren mesajlar foruma gönderilemez. Üyeleri kışkırtıcı, bazı değerlere saygısızca yaklaşarak forum ortamını gerecek ve ayrımcılığa götürecek her türlü mesaj foruma gönderilemez. Siyasi ve Dini konularda güncel olaylar çerçevesinde yorumlama, bilgi alışverişi ve eğitici&öğretici çerçevede mesaj atıp konu açmak serbesttir. Devlet büyükleri hakkında yazdığınız yazılara dikkat edip hakaret ve tehdit içeren mesajlar atmamaya özen gösteriniz. Sevseniz de sevmesenizde o kişilerin temsil ettiği makam bizim için önemlidir ve suç teşkil etmemesi için dikkat etmelisiniz.

Tamam ben bu kurallara aykırı bi durum görmedim buralarda. Gören var mı?
Mesaj tarihi:
İnsanlara hakaret etmeden , dinini ırkını dilini karıştırmadan tartışmayı bilememeniz benim değil sizin sorununuz ve eksikliğiniz.

Sen ki pekaziz hiçbir alaka yokken kullanılan bir laf üzerinden "hemen allaha sığınma" diye laf edensin. Daha da ultra zeytinyağlığı yapıyorsun. Neyseki seni sallamayalı uzun süre oldu.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

İnsanlara hakaret etmeden , dinini ırkını dilini karıştırmadan tartışmayı bilememeniz benim değil sizin sorununuz ve eksikliğiniz.

Yaaa yok öyle bişeeeyyyy.
  • Yeni Oluştur...