Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2] johan'dan yeni beta yamalar ve AGCEEP


Sam

Öne çıkan mesajlar

29 mayıs betası

uzundur community tarafından yapılmış senaryoları merak ediyordum, en popüler senaryolar olan AGC ve EEP'in birleştirilip AGCEEP haline getirildiğini görünce denemeye karar verdim. ayrı bir oyun gibi açıyorsunuz, ülkeler, resource value'lar, sayısız yeni event'ler (major'sanız birkaç yılda bir tarihi bir event oluyor, minor'larda bile normalde major'larda olan kadar event var) filan çok güzel olmuş. bir denemenizi tavsiye ederim. çok daha tarihe uygun olarak hazırlanmış, yapay zeka da çok daha iyi. ilk defa osmanlı'nın tarihi boyutlarına genişleyebildiğini gördüm. daha 1419'da podolya'dan dağıştan'a kadar national prov yapılmamış her taraf, yeni padişah geldikçe yeni topraklar ekleniyor, müthiş. mesela yavuz sultan selim gelince mısır ve suriye ekleniyor core prov'lara. gerçi tech group'larla ilgili bir gariplik var tam anlayamadığım, rusya'nın tech'leri avrupa'nın en gerisi olarak kaldı ve golden horde'u bile yenemedi 1700'lere kadar. polonya'yı bile tek başına olduğu halde yenemiyor. osmanlı en iyi tech'lere sahip filan, bazı gariplikler var ama zaten bu da sürekli geliştirilen bir mod..

AGCEEP için indirilmesi gereken dosyalar

ekleme: multi oynayan arkadaşlar beta yamaları indirmesin şimdilik, mevcut partiler bitince görüşülüp en son betaya geçilebilir herhalde. ya da ayrı bir installation üzerine yüklenebilir, oyunun klasörünü kopyalasanız yeter daha doğrusu..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.

[Bu mesaj Sam tarafından 03 Haziran 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar 1.08 betalarına bir bakın, yine müthiş geliştirmeler var özellikle dün çıkan yamada. yüklesem mi yüklemesem mi arada kaldım valla.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eagle düz 1.08 yeterli agceep için, ama yeni agceep sürümleri çıkmışsa ve başka yama gerektiriyorsa yazar zaten o sayfada. fakat 1.08b'leri yüklemeyin eğer multide anlaşılmamışsa üzerinde, uyumsuzluk sorunu olur. fakat oyunun klasörünü kopyalayıp onun üstüne kurabilirsiniz beta yamaları single oynamak için..

agceep sadece yeni event'lerden oluşmuyor, tonlarca şey değiştirilmiş. hepsini anlatması güç.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkesde aynı 1.08b var değil mi? valla ben denemiş değilim ama isterseniz resmi forumlarına bir bakarsanız, orada sürekli birileri deneyip deneyimlerini aktarıyor..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...