forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://bant.tv/meliksahaltuntas/files/2009/07/cold-souls.jpg http://www.imdb.com/title/tt1127877/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu filmin ost sini nereden bulabilirim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 niye açmışım ki ben bu başlığı izlemedim bile filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bosver vesile olur izlemek isteyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 pascalnouman said: bu filmin ost sini nereden bulabilirim acaba gezmedigim blog kalmadi bi buldurun sunu plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 dün bi kaç yere haber saldım. düşünce atarım sana. sabır eyle. güzel film şöyle bakındım indirdim 2 gün önce izlerim bugün falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 haftaya official releasesi olacakmis az kaldi ohh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bu Paul Giamatti yetenekli bir adam ya. Konusu hakkında kısaca biri birşeyler yazabilir mi filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ozet gibi paul giamatti bir tiyatro oyuncusunu oynuyor.role bir turlu isinamadigini dusunuyor ve bu onu cok rahatsiz ediyor.böle bunalim takilirken derginin birinde "ruhunuzdan memnun degilmisiniz getirin cikaralim" tarzinda bir yazi goruyor.ruhunu cikartiyolar olaylar gelisiyor... bu arada ost ile ilgili gelisme var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vaay giamatti ve enteresan konu, iyidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bugun ne izlesem diyen varsa tavsiye ederim muziklerini begenirseniz öm atın yollayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar