Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Çokakıllıadam said: Abi bazısı hiçbirşey demeden titreşim yolluyor sdf Gerçi buna kuzende de şahit olmuştum. Böyle arkadaşına titreşim yolladı birşey demeden sonra çocukta buna titreşim yolladı, sonra selam faslına geçtiler filan garipti baya. asdafasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 cons yinemi patlamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Kane&Lynch said: Çokakıllıadam said: Abi bazısı hiçbirşey demeden titreşim yolluyor sdf Gerçi buna kuzende de şahit olmuştum. Böyle arkadaşına titreşim yolladı birşey demeden sonra çocukta buna titreşim yolladı, sonra selam faslına geçtiler filan garipti baya. asdafasdad doğal ortamında incelemişin kuzenini sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sanal dünyayı niye bu kadar umursuyorsun ki küfür ederek de girer kafasına göre adam ne olcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 konuşmaya "emerim bacağını" diyerek giriyorum. naber neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ben sokakta gördüğüm adama titreşim atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Göz kırpma at dövsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bazı denyolar kişisel iletiden-nickten falan saçma sapan muhabbetler açarak giriyolar konuşmaya onlar daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sonraki cümlede -ii abi, ya bişi sorcam şeklinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Bende gercek hayatta selamin aleyküm diyene "slm" diyip kafami ceviriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar