Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Çokakıllıadam said: Abi bazısı hiçbirşey demeden titreşim yolluyor sdf Gerçi buna kuzende de şahit olmuştum. Böyle arkadaşına titreşim yolladı birşey demeden sonra çocukta buna titreşim yolladı, sonra selam faslına geçtiler filan garipti baya. asdafasdad
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Kane&Lynch said: Çokakıllıadam said: Abi bazısı hiçbirşey demeden titreşim yolluyor sdf Gerçi buna kuzende de şahit olmuştum. Böyle arkadaşına titreşim yolladı birşey demeden sonra çocukta buna titreşim yolladı, sonra selam faslına geçtiler filan garipti baya. asdafasdad doğal ortamında incelemişin kuzenini sdff
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sanal dünyayı niye bu kadar umursuyorsun ki küfür ederek de girer kafasına göre adam ne olcak yani.
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 konuşmaya "emerim bacağını" diyerek giriyorum. naber neymiş?
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ben sokakta gördüğüm adama titreşim atıyorum
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Göz kırpma at dövsünler.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bazı denyolar kişisel iletiden-nickten falan saçma sapan muhabbetler açarak giriyolar konuşmaya onlar daha fena.
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 sonraki cümlede -ii abi, ya bişi sorcam şeklinde olur.
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Bende gercek hayatta selamin aleyküm diyene "slm" diyip kafami ceviriyorum.
Öne çıkan mesajlar