vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Flassh said: korkuom korkanın cocugu olmaz.ver kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 senko said: kloroben değilde bi ilaç vardı ya aft için aftlı böyleye sürüyordun, 2saate geçiriyordu. 5gün olmuşsa geçer zaten artık. max 7gün fln sürer aftlar... Pyralvex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 amma tırsak çıktın sende. 2 dk acıdan bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 of anammm :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 oyy geçmiş olsun, insanı hayata küstürüyor harbiden bir hafta boyunca. hocalarımız zaten tedavi edersen bir haftada, etmezsen 7 günde geçer der hep aftlar için :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bastım sızlımaktan başka bi fark olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 tantum verde diyoruz, alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bu saatte eczane nerden bulcam yarın onuda basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bekle brazdan limonata içiceksin bişi ghissetmiyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 a fe te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 birde o kadar çok benzer öneriler gelmişki benden derslerini alan biri olarak sana söylemesi; oral hijyenine çok dikkat etmiyorsan eğer o gargaralar bir işe yarar normalde hijyenine dikkat ediyorsan gerek yok.hatta gereğinden fazla ve uzun süre kullanırsan ağız mikrofloranı alt üst edersin, dirençli mikroorganizmalar vs gelişir kaş yapayım derken göz çıkartırsın.aftlar için o bölge üzerinde seconder bi enfeksiyon gelişmedikçe, ateş, lenf bezlerinin şişmesi gibi sistemik durumlar olmadıkça ilaç tedavisi önerilmez.ha çok sık bu durum oluyor, çok rahatsız ediyor diyorsan bir diş hekimine görünmeni tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 o aftı yalıycan böyle suck baby yea tatlı tatlı ohhşsle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 çok sık oluyorsa doktora gitmen konusunda archangel'a katılıyorum. Ama ağız gargarası öcü değildir, tedavi etmesinin yanında ağrını azaltır, kullanmanda sakınca yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi harbiden pis eziyettir çok yaşadım.büyük geçmiş olsun. tantum verde söylenmiş zaten.bi de şöyle bi önerim olabilir: bi not defteriyle dolaş aftlıyken konuşmak büyük eziyet.bisayfasında hazır şu cümleyi bulundur "ağzımda yara var konuşturma!" illa konuşman gerekirse yaz göster. işe yarıyor. tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 oha abi naptınız not defteri fln. bademcik ameliyatı olmamış çocuk alt üstü aft çıkmış ağzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 lan şimdi farkettim ağrısı geçti yaşasın yupiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 lafımı dinliycen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kermit eyw mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Aft yüzünden inancını kaybeden gördüm. Evet gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ben bi krem var onu sürüyor. kenacort-a galiba adı. Böyle yatarken sürüyorsun sabaha geciriyo. Ama dilinle oynamıycaksın. Bariz rahatsız ediyor agzında hissediyorsun. Elleşmeden geceyi atlatmayı başarırsan sabah'a geçirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 aft ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 arkadaşın dişlerde de çürük diz boyu yalnız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bende mayonez mi yemiş acaba sağda beyaz beyaz duruyo ona takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 tükrük lam o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar