Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bunun aynısı. 2 tane aynısından almıştım. başka renk alıcam diğeri değişik olsun diye. sıfır sayılır.3-5 kez oynadım. ancak kafam iyi bi gecede tüm çıkartmaları yapıştırıvermişim üstüne. temiz isterim ben derseniz söker sıcak suyla parlatırım artık yapcak bişey yok. 90 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 fiyat 100 TL oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben de osman ın gitarını satıyorum 110 lira asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 fiyat 90 a indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hangi şehirdesin? antalyaya kargo nekadara gelir? antalyadaysan elden alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kargo benden 100 lira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kargo on lira mı tutar abi sdfsdg kargo senden 95 olsun =D bi de ödemeyi nasıl yapabilirim? gittigidiyor yapmayalım, boşuna komisyon vermeyelim adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ne gittigidiyoru aga. yatırcan hesaba, göndericem gitarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 nakit para havale indirimi falan 90 lira kargo senden ozaman kabul mü? =D şimdi yemeğe gidiyorum sonra da dışarı çıkıcam sonra kesin net konuşuruz ömden msn atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 95 olsun diyosun, tamam olsun diyorum 90 olsun diyosun bu sefer. başarısız bi pazarlıkçısın ayrıca baska birine satıcam gitarı. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 tamam yav adresi yazacaktım bugün gönder diye. neyse başkasına satacaksan gg madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ps3 te calışır mı bu zımbırtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 çevirici alman lazım bi de. yani çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Çalışsa ben alırdım.Neyse sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Fistan said: 95 olsun diyosun, tamam olsun diyorum 90 olsun diyosun bu sefer. başarısız bi pazarlıkçısın ayrıca baska birine satıcam gitarı. bye Seninde pek basarili bir satici oldugun soylenemez :) ilani koydugun gun tum sartlarini kabul edip alacagimi belittigim halde bir benle mesajlasmadin galiba :P bir kusurumuzu gordun herhalde neyse saglik olsun satildi ise alan arkadasa hayirli olsun satilmadi ise hala talibim:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 4-5 talip çıkınca rehavete kapıldım. satmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 dalgamı geçiyon lan satıcaksan sat komisyonumu alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 guitar hero 5 guitar bundle pre-order verdim. o gelince satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ya ben de guitar hero 5 pre-order'lamayı düşünüyorum, amazon.com a baktım türkiye'ye yollamıyorlar, hangi siteden pre-order verdin acaba? edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bu yeni gitarların bir farkı var mı? ps2 için olan gitarımı dönüştürücü ile ps3'te kullansam..? ne fark eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 gitarların değişikliği yok, renk falan değişik. shopto.net'den verdim pre-order Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ps3 için olanlar dokunmatik bilmemne yazıyodu sanki bi yerde? ebayden 10$a falan dönüştürücü alsam, buradan da sadece oyunu alsam.. gerçi pek fiyat farkı olacağını sanmıyorum, elimdeki ps2 gitarını satsam daha mantıklı olur herhalde :) peki gh5'in controllerinin bir farkı var mı? ben gh:metallica alır almaz elimde patlamasın da hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 abi yok ne dokunmatiği euhe aynı gitarlar. ps2 yi satıp ps3 gitarı alabilirsin 2. elleri aynı fiyat. hatta 1. elleride aynı nerdeyse 10$ falan ucuz ps2, o da işte adamların ps2 ye kıyagı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 mesaj kutusu dolu olan satıcı istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar