Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Meme yapmışta olabilir server. O zaman res kurtarmaz. Kermit bul bir çaresini. Diablosuz kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Yav kermit ayda yılda bir gireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 durun bi çay içiyim sıcak bastı hararetimi alsın biriniz diafondan çay söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ''Patiye 2 çay bir oralet.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 oralet kime ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Abi acayip sarhoşum uykum geldi, ne zaman atarsın reset? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Aluriel said: oralet kime ? Çayın biri kermit e. Oraleti sen içersen diğer çay benim. Ama yok ben oralet içmem dersen trade edebiliriz :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 2 cay ver cok daha degerli olan nescafe vereyim yada istedigin baska bi icecek varsa anlasabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flarion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 alkol sipariş edebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 alkol ruhsatımız yok aman diyim başımız belayha girmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flarion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 peki sigarada mı yasak burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Aluriel said: 2 cay ver cok daha degerli olan nescafe vereyim yada istedigin baska bi icecek varsa anlasabiliriz 2 çayı napacan yav. Nescafe dururken. Neyse sen bilirsin. Nescafeyi hazır et. Gel servera. Ama aynı anda değişecez. Sen şimdi çayı içersin direk. Nescafe patlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sen caylari ver ben vericem kahveyi sonra. bulamiyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kasadan 4 tane marka verin amma dert ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ok. Ama senet alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kermit said: kasadan 4 tane marka verin amma dert ettiniz Yok yav geliyolar dükkana içiyolar çayları. Daha bi nescafelerini göremedik. Tüyüyolar sonra. Geçen aradım cepten. Nooldu bizim kahve diye. Açmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flarion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 son durum nedir şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 son durum , kermit bu işten anlamıyor durumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 nedanko halleder gelince. sabredin az <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben sizi oyalamak için yapmıştım yeni tatktik geliştirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flarion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 wayy. iyi numara helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hala devam ediyor sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hala girilemiyor oyun kuruyorum you are in line games fln yazio asassinda your positions in line games:1 yazio joine 1 yaziom join failed dio pfff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ya yokmu sorumlu diablosuz kaldik cok kötü bisiy bu ya pffffffff:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 muhammed beklemedeyiz inşallah birileri gelip bakacak server'a ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar