EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ya acayip fm oynayasım var ama açıyorum fm09 u, bilgisayarda bi miktar eski olduğundan yavaş ilerliyor, sıkılıp kapatıyorum hehe en hızlı çalışan versionu hangisiydi bunların? 07 sanki fena diildi? /cm serilerinden söylemeyin, en son 03/04 ü galiba oynamayı denemiştim, çok bayıyo yeni fm lerden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bir miktar eski dediğin alet şu shader model 3 bile desteklemeyen bilgisayarın değil miydi senin? git cm 98/99 oyna sen o makineyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ekran kartını değiştirdim olm akıllı ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 geforce 4 mx miydi neydi en son ekran kartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 radeon x1650 aldım geçen yıl akıllı ol :P ama işlemcim kötü işte fm işlemci istiyo amd2500+ var ondan 09 yavaş çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 99/00 00/01 akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 buyrunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 EagleEye said: /cm serilerinden söylemeyin, en son 03/04 ü galiba oynamayı denemiştim, çok bayıyo yeni fm lerden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 cpu'nu değiştir fm 09 oyna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar