Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 geçer mi? 9da ablamı kaldırmam gerekiyor. artık 3-4 dakkada bir bi formatlanıyor bünyem, gözlerim kapanıyor, dayanamıyorum falan gidip bi duşmu alsam diyorum, neyse ben bi duş alayım uykum açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Duş al abi. Ben de uykumun açılmasını istemiyorum, uyumak istiyorum onu da beceremiyorum be. İşkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 makarna yap. nerden yaptım da yedim arkadaş, uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Duş al ki hepten gevşesin rahatlasın bünye saat tam 08.30 da uykuya dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben dişlerimi fırçalamaya gidiyorum. uyur gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 noluyo lan? kimse mi uyuyamadı bugun? günlüğe bakıyorum orda da uyuyamıyorum haykırışları. ben de uyuyamadım, cıktım gittim evden, bi kahvaltı yapayım belki sonra uyurum malak gibi akşama kadar amin yareppim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 3 kere yatmayı denedim 3ünde de uyuyamadım kalktım. Şimdi bi duş aldım, üzerine de sertinden bi kahve içiyorum, günü bi şekilde geçiricez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben de uyuyamadım hala. film izlicem şimdi.bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1SBN9EE4PAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 en geç 1 gibi yatıyrum sabahın köründe kalkıyorum ohh mis feci düzene soktum lan hayatımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 9a saati kursan saat ablanı kaldırsa diye düşünmedim değil. Ben instant uyudum vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar