mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ALLAH BELANI VERSİN YAPILIR MI LAN BU ????
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ÇOK CANIM ÇEKTİ. Keşke tostun geri kalan yarısını da yeseydim.
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ben de tam çöpşiş dürüm yemiştim
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 güzel site yapmışlar ama bugun yedim benzer bişi canım cekmedi hiç.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bu arby's beni çok iradesizleştirdi.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 var tabi.neden olmasın ki? kalkarsa öldüğüm gündür.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 tepe nautilus ve optimumda var anadolu yakasında.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kalori bombasi...... kalori bombasi... yersem 1 kilo alirim kafadan...... kaloriler, kaloriler.. kaloriler, göbek.. masaya göbek koymak... göbek. göbek. balik ayhan. couchpotato fatih sultan memedin asure kazani gibi popo... dötle köy devirmek. miss dunkin donut olmak.. tamam gecti. artik canim cekmiyor.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 oha tepe natiluste var mı? optiumam hiç gitmedim zaten kıl oldum daha acilmadan. eskiden bahdat caddesinde bir de sanirim karfurda vardı. surekli yerdim off. ne guzeldi. degisik bi patatesi vardı yanlıs hatırlamıyorsam. canım cekti simdi ya senelerdir yemiyorum.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 donut yidim bgn. ÇİKOLATA ÖRTÜLÜ ve ÇİLEK ÖRTÜLÜ ahuah
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 off ustteki mesajda da direk dunkin donuts ı gordum. bi arbys ustune de dunkin'e gitcem ilk fırsatta:D nası canım cekti lan. ayrıca nasıl tutmadı arbys onu anlamıs degilim. mukemmel bişi ya
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 @barbu evet var git ye valla ben arby's sapığıyım sırf yemek için optimuma falan gidyorum ya da tepe nautiluse. patatesi de muhteşem böyle kıvrık kıvrık baharatlı falan onu bide burgerdaki ranch sosla yiceksin offffffff ühühü çok canım çekti.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 barbu said: off ustteki mesajda da direk dunkin donuts ı gordum. bi arbys ustune de dunkin'e gitcem ilk fırsatta:D öyle dunkin donuts degil, bak böyle vaniLLe said: Miss dunkin donut 18+
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bu topigi sisko resimleriyle donatmak bi sereftir! siz yemek resmi koyarsiniz ha, ayip.
Öne çıkan mesajlar