pacino Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 herkese slm, bundan uzun zaman önceydi paticik forumunda yazan bir çocuk vardı şimdi yıllar sonra, sanıyorum dört ya da beş yıl, güzide forumumuza nacizane katkılarda bulunmak isteğiyle o çocuk geri döndü, şifresini hatırlayamadığından dolayı farklı bir takma isimle.. umarım forumumuz bıraktığım o güzel yerden fersah fersah ötede bir güzellikle beni karşılar, aslında ummaktan öte bundan eminim; eski bir dosta rastlamış gibi memnun ve sevinçliyim, tekrar merhaba paticik ailesi =) Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 guzel giris olmus =] tekrar hosgeldin o zaman Alıntıla
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 selam adamım. paticik hep seni bekledi ;) Alıntıla
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hoşgeldin. senden sonra buralar çok değişti. artık kızlar teklif ediyor. Alıntıla
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 proggorp said: hoşgeldin. senden sonra buralar çok değişti. artık kızlar teklif ediyor. yalan heryer abaza kayniyor Alıntıla
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yalan degil şimdiB)- Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 herkese teklif etmiyorlar tabi ki.B)- Alıntıla
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hep bana ediyolar bıktım. hoşgeldin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.