Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrim pagan dinidir, Darwin teoriyi dedesinden çaldı

Loxias

Öne çıkan mesajlar

o yorumlar dalga gecmek amacli bence

ciddi olamaz olmamali

said:
başlangıçta adnan oktar''ın arkadaşlarının bilimsel açıklamalar ile evrim teorisini nasıl ezdiklerini izledim. yıllardır evrim teorisi yalanının nasıl bizlere empoze edildiğini öğrendim. ne büyük bir safsata olduğunu ve bilim adamlarının, evrimcilerin ne büyük bir traji komedi içinde olduklarını farkettim.

balik yemiyle evrim teorisini curutmeye calisan adam lan bu
Sosyal ağlarda paylaş

Afiş pek uymamış çünkü bu coğrafyada Adnan Oktar'dan başkasının kazanması mümkün değil.

Hayır bi de bu adamla neyi tartışabilirsin ki? Dediklerinin hepsi yalan zaten. Yani kusura bakmayın 21. yüzyılda evrimin olduğunu göremiyorsanız aptalsınız demektir pek fazla tartışmak mümkün değil.

Ha derseniz ki bence insan maymundan gelmedi eyvallah derim, %99 ihtimalle insanın maymundan gelmesini bırak dandirik bir mikro-organizmadan evrildiğini düşünüyoruz ama geçmişe gidemediğimiz için tartışamayız bunları. Ama gel gör ki bunun gibi adamlar evrimin olmadığını iddia ediyor, arkadaşım evrime inanmayanlar bir zahmet ilaç kullanmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tartıştığınız şey saçma yani... Evrim dediğiniz şeyinde bi çıkış noktası var atomunda bi yaratıcısı olucak sonuçta o yaratıcınında yaratıcısı olabilir bunun sonu yokki ayrıca şöle bi durum var evrimle din niye bir arada olamıyo saçma değilmi yaratıcı o zaman mikro organizmayı yarattı ordan dolaylıda insana evrim geçirdi bunlar bir arada olabilicek şeyler ve sonu yok hala saçma sapan tartışmaya devam edilen bir şey yani... Kur'an ne diyo hep iyiliklere yönlendiriyo işte tamam insanları iyiliğe sevk etmek için yapılan bir şey,kur'an ın kimseye bi zararı yok insanların iyi şeyler yapmasını söylüyo kaldıki herkezin günahıda sevabıda kendine bu karışma mevzusunu çözemiyorum ben ulan ben yanarken senidemi çekicem yanına ne karışıyosun...
Sosyal ağlarda paylaş

@Dolis, tabi ki herkes istediği inancı yaşamalı ancak bu biraz teoride kalıyor. Pratikte bunu böyle göremiyoruz. Daha dün Adnan Oktar, insanların kan dökmesi için ateist olması lazım gibi sözler sarf etti. 3-4 hafta önce Ayşe Arman bir yazı dizisi yazdı onu okumanı tavsiye ederim. Mini etekle fatih'den geçerken söylenen sözleri yazıyor inanılır gibi değil. İnsanlar sırf karşısındaki kendisinin inandığı düşünceye inanmadığı için saldırma gereği duyuyor.

@Warewolf, ironi mi yapıyorsun ciddi misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

@Dolis, tabi ki herkes istediği inancı yaşamalı ancak bu biraz teoride kalıyor. Pratikte bunu böyle göremiyoruz. Daha dün Adnan Oktar, insanların kan dökmesi için ateist olması lazım gibi sözler sarf etti. 3-4 hafta önce Ayşe Arman bir yazı dizisi yazdı onu okumanı tavsiye ederim. Mini etekle fatih'den geçerken söylenen sözleri yazıyor inanılır gibi değil. İnsanlar sırf karşısındaki kendisinin inandığı düşünceye inanmadığı için saldırma gereği duyuyor.

İşte bende bu insanlardaki beyinsizliği anlamıyorum sanane ulan senin dinine inanmıyorsa inanmasın... İşte abartıyolar delleniyorum insanca yaşayın birader ya... Kur'anda ayrıca o yaptıkları hayvanlığın yeride yok yani allah kimseyi zorlamıyo bildiğim kadarıyla müslüman olmayanlara zulmedin onlarıda zorla müslüman yapmaya çalışın falan dediği yok ... Aksine gayrimüslümlere düzgün davranmayı emretmiyomu ?Sadece doğru yola sokun size bless atiyim diyoda bizim davarlar yanlış anlıyo bence...Ayrıca ben gayet teoride bırakmayıp uyguluyorum abi cahillikten oluyo hepsi...
Sosyal ağlarda paylaş

Kar kristalleri üzerinde ilk araştırmaları yapan ABD'li Wilson Bentley, gördüğü muhteşem sanat karşısında adeta büyülenmiş ve elli yıl boyunca sürekli kar kristali fotoğrafı çekmiştir. Elde ettiği 6000 resim içinde kristal yapıları birbirinin aynı olan iki kar tanesine rastlayamamıştır. Daha sonraları diğer bilim adamlarının sürdürdüğü çalışmalar neticesinde şimdiye kadar kar tanecikleri arasında aynı büyüklükte, aynı şekilde ve aynı sayıda su molekülü ihtiva eden iki kristal bile bulunamamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Evrime inanmayan ilaç kullanmasın diyen arkadaşa soracaksın onu

Anlamıyorum, paticik üyesiyiz diye bazı topic'ler direkt ezikler tanrıya inanıyor paralelinde açılıyor, ne bu kin anlamıyorum, ben o zaman Futbol topic'ine gireyim GS'lilere ezikler vs diyeyim, Darwinizm'e inanmak bir özgür irade tercihi meselesidir gördüğüm kadarıyla bunu bile kabullenmek istemeyenler var.

Fosil sahtekarlıklarını yada tek bir DNA'nın oluşum ihtimalinin araba mezarlığına giren bir tornadonun jumbojet oluşturması ihtimaline bile yaklaşmadığını görmezden gelmek zorunda mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...