Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 o yorumlar dalga gecmek amacli bence ciddi olamaz olmamali said: başlangıçta adnan oktar''ın arkadaşlarının bilimsel açıklamalar ile evrim teorisini nasıl ezdiklerini izledim. yıllardır evrim teorisi yalanının nasıl bizlere empoze edildiğini öğrendim. ne büyük bir safsata olduğunu ve bilim adamlarının, evrimcilerin ne büyük bir traji komedi içinde olduklarını farkettim. balik yemiyle evrim teorisini curutmeye calisan adam lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Loxias said: Sunucu sizi richard dawkins ile bir araya getirelim dedi. Adnan Oktar olur dedi sonlara doğru. Ben o kapışmayı görmek istedim şahsen =) Whoever wins... We lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Afiş pek uymamış çünkü bu coğrafyada Adnan Oktar'dan başkasının kazanması mümkün değil. Hayır bi de bu adamla neyi tartışabilirsin ki? Dediklerinin hepsi yalan zaten. Yani kusura bakmayın 21. yüzyılda evrimin olduğunu göremiyorsanız aptalsınız demektir pek fazla tartışmak mümkün değil. Ha derseniz ki bence insan maymundan gelmedi eyvallah derim, %99 ihtimalle insanın maymundan gelmesini bırak dandirik bir mikro-organizmadan evrildiğini düşünüyoruz ama geçmişe gidemediğimiz için tartışamayız bunları. Ama gel gör ki bunun gibi adamlar evrimin olmadığını iddia ediyor, arkadaşım evrime inanmayanlar bir zahmet ilaç kullanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ah ulan... Yılın televizyonculuk olayını kaçırmışım yahu. Bu program var mı bir yerlerde baştan sona? Torrent fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 haberturkün video bölümünde vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Abi tartıştığınız şey saçma yani... Evrim dediğiniz şeyinde bi çıkış noktası var atomunda bi yaratıcısı olucak sonuçta o yaratıcınında yaratıcısı olabilir bunun sonu yokki ayrıca şöle bi durum var evrimle din niye bir arada olamıyo saçma değilmi yaratıcı o zaman mikro organizmayı yarattı ordan dolaylıda insana evrim geçirdi bunlar bir arada olabilicek şeyler ve sonu yok hala saçma sapan tartışmaya devam edilen bir şey yani... Kur'an ne diyo hep iyiliklere yönlendiriyo işte tamam insanları iyiliğe sevk etmek için yapılan bir şey,kur'an ın kimseye bi zararı yok insanların iyi şeyler yapmasını söylüyo kaldıki herkezin günahıda sevabıda kendine bu karışma mevzusunu çözemiyorum ben ulan ben yanarken senidemi çekicem yanına ne karışıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ateistler adamsanız, bakın adam değilsiniz demiyorum, ama adamsanız, gözün mükemmelliği argümanına cevap verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hangi göz? şu yaratıcı fikrinden gidenlerin savunduğu insan gözünün mükemmeliğimi? Eğer oysa malesef insan gözü mükemmellikten ziyadesiyle uzakta. edik:bi üsttekini okumamışım , harun'un klasik yazılarından. buyrun; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 @Dolis, tabi ki herkes istediği inancı yaşamalı ancak bu biraz teoride kalıyor. Pratikte bunu böyle göremiyoruz. Daha dün Adnan Oktar, insanların kan dökmesi için ateist olması lazım gibi sözler sarf etti. 3-4 hafta önce Ayşe Arman bir yazı dizisi yazdı onu okumanı tavsiye ederim. Mini etekle fatih'den geçerken söylenen sözleri yazıyor inanılır gibi değil. İnsanlar sırf karşısındaki kendisinin inandığı düşünceye inanmadığı için saldırma gereği duyuyor. @Warewolf, ironi mi yapıyorsun ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Sylian said: Ama gel gör ki bunun gibi adamlar evrimin olmadığını iddia ediyor, arkadaşım evrime inanmayanlar bir zahmet ilaç kullanmasın. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kar evrime inananlar yaşamasın derim ben de o zamanbu konu kapatılsın, cidden bazı arkadaşlar demagoji kusmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 adam bilgisayara dabbe dedi. o.O D@BBE Topraktan yapıyomuş ve iletişim kuruyomuş. Buymuş dabbenin özellikleri bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Loxias said: @Dolis, tabi ki herkes istediği inancı yaşamalı ancak bu biraz teoride kalıyor. Pratikte bunu böyle göremiyoruz. Daha dün Adnan Oktar, insanların kan dökmesi için ateist olması lazım gibi sözler sarf etti. 3-4 hafta önce Ayşe Arman bir yazı dizisi yazdı onu okumanı tavsiye ederim. Mini etekle fatih'den geçerken söylenen sözleri yazıyor inanılır gibi değil. İnsanlar sırf karşısındaki kendisinin inandığı düşünceye inanmadığı için saldırma gereği duyuyor. İşte bende bu insanlardaki beyinsizliği anlamıyorum sanane ulan senin dinine inanmıyorsa inanmasın... İşte abartıyolar delleniyorum insanca yaşayın birader ya... Kur'anda ayrıca o yaptıkları hayvanlığın yeride yok yani allah kimseyi zorlamıyo bildiğim kadarıyla müslüman olmayanlara zulmedin onlarıda zorla müslüman yapmaya çalışın falan dediği yok ... Aksine gayrimüslümlere düzgün davranmayı emretmiyomu ?Sadece doğru yola sokun size bless atiyim diyoda bizim davarlar yanlış anlıyo bence...Ayrıca ben gayet teoride bırakmayıp uyguluyorum abi cahillikten oluyo hepsi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kinkaudonau, kar ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kar taneleri çok şekilli demek ki evrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kar kristalleri üzerinde ilk araştırmaları yapan ABD'li Wilson Bentley, gördüğü muhteşem sanat karşısında adeta büyülenmiş ve elli yıl boyunca sürekli kar kristali fotoğrafı çekmiştir. Elde ettiği 6000 resim içinde kristal yapıları birbirinin aynı olan iki kar tanesine rastlayamamıştır. Daha sonraları diğer bilim adamlarının sürdürdüğü çalışmalar neticesinde şimdiye kadar kar tanecikleri arasında aynı büyüklükte, aynı şekilde ve aynı sayıda su molekülü ihtiva eden iki kristal bile bulunamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ve eger kartaneleri birbirine benzemiyorsa kesin allah vardir. evrim yoktur, hepiniz de pagansiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Sen anladın onu http://tr.wikipedia.org/wiki/Piltdown_Adam%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ne de güzel söylemiş şair said: Önce insan olacaksın said: Önce insan said: İnsan Öncelikli olarak bu noktada birleşilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kinkaudonau karın 6000 fotosununda farklı olmasının nedeni tanrı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Evrime inanmayan ilaç kullanmasın diyen arkadaşa soracaksın onu Anlamıyorum, paticik üyesiyiz diye bazı topic'ler direkt ezikler tanrıya inanıyor paralelinde açılıyor, ne bu kin anlamıyorum, ben o zaman Futbol topic'ine gireyim GS'lilere ezikler vs diyeyim, Darwinizm'e inanmak bir özgür irade tercihi meselesidir gördüğüm kadarıyla bunu bile kabullenmek istemeyenler var. Fosil sahtekarlıklarını yada tek bir DNA'nın oluşum ihtimalinin araba mezarlığına giren bir tornadonun jumbojet oluşturması ihtimaline bile yaklaşmadığını görmezden gelmek zorunda mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 evrim var mıymış yok muymuş onu deyin bene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kinkaudonau, karın 6000 fotosunun birbirinden farklı olması evrim teorisinimi çürütüyor yoksa tanrının varlığını mı ispatlıyor? Ben çok anlamsız buldum da açıklarsın diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 her kar tanesini allah kendi elleriyle yoğurup salıyomuş havaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sonraki 6.sayfa (Toplam 24 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kinkaudonau, kar ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kar taneleri çok şekilli demek ki evrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kar kristalleri üzerinde ilk araştırmaları yapan ABD'li Wilson Bentley, gördüğü muhteşem sanat karşısında adeta büyülenmiş ve elli yıl boyunca sürekli kar kristali fotoğrafı çekmiştir. Elde ettiği 6000 resim içinde kristal yapıları birbirinin aynı olan iki kar tanesine rastlayamamıştır. Daha sonraları diğer bilim adamlarının sürdürdüğü çalışmalar neticesinde şimdiye kadar kar tanecikleri arasında aynı büyüklükte, aynı şekilde ve aynı sayıda su molekülü ihtiva eden iki kristal bile bulunamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ve eger kartaneleri birbirine benzemiyorsa kesin allah vardir. evrim yoktur, hepiniz de pagansiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Sen anladın onu http://tr.wikipedia.org/wiki/Piltdown_Adam%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ne de güzel söylemiş şair said: Önce insan olacaksın said: Önce insan said: İnsan Öncelikli olarak bu noktada birleşilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kinkaudonau karın 6000 fotosununda farklı olmasının nedeni tanrı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Evrime inanmayan ilaç kullanmasın diyen arkadaşa soracaksın onu Anlamıyorum, paticik üyesiyiz diye bazı topic'ler direkt ezikler tanrıya inanıyor paralelinde açılıyor, ne bu kin anlamıyorum, ben o zaman Futbol topic'ine gireyim GS'lilere ezikler vs diyeyim, Darwinizm'e inanmak bir özgür irade tercihi meselesidir gördüğüm kadarıyla bunu bile kabullenmek istemeyenler var. Fosil sahtekarlıklarını yada tek bir DNA'nın oluşum ihtimalinin araba mezarlığına giren bir tornadonun jumbojet oluşturması ihtimaline bile yaklaşmadığını görmezden gelmek zorunda mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 evrim var mıymış yok muymuş onu deyin bene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kinkaudonau, karın 6000 fotosunun birbirinden farklı olması evrim teorisinimi çürütüyor yoksa tanrının varlığını mı ispatlıyor? Ben çok anlamsız buldum da açıklarsın diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 her kar tanesini allah kendi elleriyle yoğurup salıyomuş havaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar