Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrim pagan dinidir, Darwin teoriyi dedesinden çaldı

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca dini kitapların eski uygarlıklardaki destanlardan copy/paste ler içeriyor olması da bütün o "kutsallığını" bozuyor işin =)

Nuh Peygamberin hikayesi vardır ya hani. Tufandan önce gemi yapıp hayvanları kurtarmış falan. Aynısı tek tanrılı dinlerden yüzlerce yıl önce yaşamış olan mezapotamya uygarlığında var. Gılgamış destanının içinde Utnapiştim'in hikayesi = Nuh Peygamberin hikayesi. Benzer falan da değil ya, direk aynı.

Veyahut İsa'nin doğumunun tarihi, tasviri, Mısır güneş tanrısı Ra ile epey yakın birbirine...

Dini kitapların insan yazması olduğu çok açtık, yüz tane somut kanıtı da var ama Tanrı konusunda biliminde henüz somut bi kanıtı yok işte..
Sosyal ağlarda paylaş

tamam artık ya tartışmayın boşa.şu topik 1500 sayfa da gitse inanan hala inanıcak inanmayan inanmicak.kör adama renkleri anlatamazsın.tıraşötesi kuran üzerinden gelmiş allah savunuyo millet ona fitilim ben topikte.deist olsa anlarım.müslümanlar oturup da allah var demesin şurda.müslümanların allahı hırsızlık yapanın kolunu kes,kadınlar erkeklerden ezik yaratılmıştır diyen bi allah.(tam olarak öyle demiyo ama onu ima ediyo,onu ima ettiği açıkça ortada olmasına rağmen bazıları da yoruma açık vs. ayaklarıyla kendi çaplarında seviniyolar dinde falso yok diye)

kuranda bide şeyi çok seviyom ben onlar keyifli baya.zamirleri şaşırıyo.bazen allahın ağzından ben sizi çamurdan yarattım falan diyo bazen o sizi boşa yaratmadı falan.hz muhammed feat. allah - kur'an-ı kerim durumu oluşmuş o baya neşeli.

ama şundan eminim ki,biz nasıl ateşe tapanlarla dalga geçiyosak bi 100 yıl sonra falan da çok büyük dalga geçicekler bizle.inandıkları tipe bak diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

tamam artık ya tartışmayın boşa.şu topik 1500 sayfa da gitse inanan hala inanıcak inanmayan inanmicak.kör adama renkleri anlatamazsın.tıraşötesi kuran üzerinden gelmiş allah savunuyo millet ona fitilim ben topikte.deist olsa anlarım.müslümanlar oturup da allah var demesin şurda.müslümanların allahı hırsızlık yapanın kolunu kes,kadınlar erkeklerden ezik yaratılmıştır diyen bi allah.(tam olarak öyle demiyo ama onu ima ediyo,onu ima ettiği açıkça ortada olmasına rağmen bazıları da yoruma açık vs. ayaklarıyla kendi çaplarında seviniyolar dinde falso yok diye)

kuranda bide şeyi çok seviyom ben onlar keyifli baya.zamirleri şaşırıyo.bazen allahın ağzından ben sizi çamurdan yarattım falan diyo bazen o sizi boşa yaratmadı falan.hz muhammed feat. allah - kur'an-ı kerim durumu oluşmuş o baya neşeli.

ama şundan eminim ki,biz nasıl ateşe tapanlarla dalga geçiyosak bi 100 yıl sonra falan da çok büyük dalga geçicekler bizle.inandıkları tipe bak diye.

tabi buradan sallaması kolay..Senin o kol kesme,kadın erkek eşitsizliği muhabbetleri,dini kaba etlerinden yorumlayanların marifeti.Herkesi bir tutma derim..Allah inancın yoksa milletin inancına saygı göster,saçma sapan yorumlar yapma.Ha göstermeyeceğim diyorsan pati gezegeninde değil ama gerçek hayatta sana haddini bildiren çıkar,100 yıla da kalmaz hiç şüphen olmasın.. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar kaba etinden yorumlamışım ki zoruna gitmiş baksana.gerçekle yüzleşmeye niye korkuyosunuz yani allah varsa cehenneme gitmeyelim mi amaç nedir bu yalakalık dine kitaba.kabeye dönüp tapmalar falan.saygı duyulcak bi yanımı var bunun saçma sapan bişey ulan bi tane 100 metrekare odaya dönüp günde 5 vakit gökyüzünden kitap fırlattığı varsayılan bişeye tapıyonuz.nesine saygı duyucam bunun.benimki insan zekasıysa sizinki ne,sizinki insan zekasıysa benimki ne yani.aynı varlık aynı yaratık düşünce stilinde uçurum fark var falan...

oh wait.allah var galiba lan bu kadar değişik oldugumuza göre kesin yaratılmışızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:

Evrimi savununca üstü örtülü bi şekilde kafir muamelesi yapın, sonra saygı duymayınca "inanmıyorsanız bile saygı duyun inş"

oooolldu canım

Kafir muamelesi yaptığım yok ben o yobaz dindarlardan değilim.Sadece Allah inancı olanlardanım herhangi bir aşırılığı olmadan.En üstteki mesajı yazan arkadaş biraz ağır yazınca ben de öyle bir cümle kullandım..
Sosyal ağlarda paylaş

ben şimdiye kadar hiçbirinize kötü bişeyler demedim demekki size saygı duyuyorum ve aynı saygıyı beklemiyor değilim ama sürekli hakaretler sürekli hakaretler nedir bu ya !?

bi topice bakın kaç tane inanan kötü şeyler yazmış sizin hakkınızda ama siz hala saçma sapan terimleri bizim hakkımızda kullanmaya devam ediyorsunuz. tamam... çok fazla din çarpıtan var ve bundan dolayı herhalde bizden nefret ediyolar diye düşündüm ama yeter ulan bu ne? biz de insanız inanın yada inanmayın bu kadar şey duyacak bişey demedik şimdiye kadar.
sizi adam yerine koyduk bi kötü söz demedik ama bu dediklerinizi duyduykça yeter artık!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

o kadar kaba etinden yorumlamışım ki zoruna gitmiş baksana.gerçekle yüzleşmeye niye korkuyosunuz yani allah varsa cehenneme gitmeyelim mi amaç nedir bu yalakalık dine kitaba.kabeye dönüp tapmalar falan.saygı duyulcak bi yanımı var bunun saçma sapan bişey ulan bi tane 100 metrekare odaya dönüp günde 5 vakit gökyüzünden kitap fırlattığı varsayılan bişeye tapıyonuz.nesine saygı duyucam bunun.benimki insan zekasıysa sizinki ne,sizinki insan zekasıysa benimki ne yani.aynı varlık aynı yaratık düşünce stilinde uçurum fark var falan...

oh wait.allah var galiba lan bu kadar değişik oldugumuza göre kesin yaratılmışızdır.

inanmıyosanda bu kadar hakaret etme rahatlığüını bulamazsın be burada
be gerizekalı adamlarsınız. inanmıyosan saygı duy olayı değil. dalga geçmeyi kendinizi ateistim ben diye illaki ön plana çıkarmanız süper bişey sanki. bırak kardeşim insan kendi hayatını yaşıyo. kalkıpta sen saçma 100 metrekare odaya düşen kitap diye insanların kutsal gördüğü şeye bu kadar salak bi yönden bakamazsın.
aptal aptal muhabbetler yapıyosunuz şurda isim yapıcam götüm kalkıcak ayaklarına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...