zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bi kere bi yaratanın olmama ihtimali benim için yok çünkü insanların ruhu var. tartışmalar hep ya odur ya budur üzerine kurulu oluyor. neden ikisi bir arada olmasın sizi anlayamıyorum. tekrar söylüyorum evrime inanıp müslüman olunamaz diye bişey yoktur arkadaşlar. mesela milliyetçilik ve sosyalistlik kavramları da birbirine zıt kavramlar değildir benim görüşümce. ilerde bi bakarsın milliyetçi cumhuriyet partisi kurarım:P eeh ne diyorum ben iyice konunun dışına çıktım pardon... gerçekten ama lütfen bu olursa bu olamaz diye bakmayın ikisini birden düşünmeye çalışın mantıklı şeylere ulaşacağınıza inanıyorum. saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Tamam bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 zeawee said: bi kere bi yaratanın olmama ihtimali benim için yok çünkü insanların ruhu var. ruh nerde hacı ? mantıklı şeyler yazın şluraya ruhun varlığını kanıtla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 noldu kaldınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kermit bunları sana söyleten de allah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 doğaya baktığımızda bütün hayvanlar sezgileriyle içgüdüleriyle hareket ediyo ama insanlar daha farklı. bence bu düşünme olayı beyin falan çok acayip benim aklımın durduğu yer burasıydı yani. abi ruh nerde mi? ben mi yanlış bi kavram söyledim acaba açıklamak istediğim şey ile ilgili? ruhtan kastım hayvanlarda olmayıp bizde olan şey. insanlar sadece bedensel değil yani onu demek istedim. bence ruh dediğim kavram olmasaydı sanat diye bişey olmazdı. bu benim görüşüm ve bana göre mantıklı lütfen 'mantıklı şeyler söyle hacı' demeden önce bütün insanların kendi mantığı doğrultusunda konuştuğunu unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hayat ne acayip vapurlar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hayvanlar ruhsuzmu diypsun sen şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Abi zencileri anlamıyorum ben. Tamam güneşin altında kalmış kararmışlar da neden genetik olarak tripod zenciler ? Bir de neden sesleri çok güzel ve müziğe yetenekliler ? Bu üç özelliklerini ölesiye kıskanıyorum adamların. Diğer yandan dış görünüşümden gayet memnunum. Evrim teorisyenleri bunlara bir açıklama getirmiş mi ? Nasıl yaptılarsa ben de ilk zenciler gibi yaşamaya başlayayım. Bu üç özelliği soyumun ilerleyen bireylerine kazandırabilmek beni memnun eder açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kermit said: hayvanlar ruhsuzmu diypsun sen şimdi ?evet aynen öyle diyorum. bu arada zenci konusuna gelirsek ben güneşten öyle olduklarına katılmıyorum çünkü hiçbir şekilde çevreden gelen özellikler bireyde kalıtsal hale gelemez. tamamen genetik yani ama zenciler gerçekten çok daha farklı. hatta James D. Watson isimli bir bilim adamı zencilerin homosapiens olmadığı hakkında bi tez ortaya atar ve bilim dünyasından atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 benim köpeğim yemek yedikten sonra sigara yakıyo keyif için ruhsuzmu şimdi bu köpek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 zeawee said: hiçbir şekilde çevreden gelen özellikler bireyde kalıtsal hale gelemez bence atlamalısın biyerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Loxias said: zeawee said: hiçbir şekilde çevreden gelen özellikler bireyde kalıtsal hale gelemez bence atlamalısın biyerdenhiç sanmıyorum ve dediğimin arkasındayım. bir özellik eğer birey doğduktan sonra geldiyse yada gittiyse o özellik sadece o birey için değişmiştir sadece vücut hücresi etkilenmiştir ve gonozomal hücrelere bir etkisi olmamıştır. o birey çiftleştiğinde o kazandığı yada kaybettiği özellik o bireyde kalcaktır genlerini değiştirmeyecektir ve veletleri o özellik hakkında babasının/anasının ilk doğduğu zamanki genlerini alacaktır. atlamam gerektiğini düşünmüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 zeawee said: Loxias said: zeawee said: hiçbir şekilde çevreden gelen özellikler bireyde kalıtsal hale gelemez bence atlamalısın biyerdenhiç sanmıyorum ve dediğimin arkasındayım. bir özellik eğer birey doğduktan sonra geldiyse yada gittiyse o özellik sadece o birey için değişmiştir sadece vücut hücresi etkilenmiştir ve gonozomal hücrelere bir etkisi olmamıştır. o birey çiftleştiğinde o kazandığı yada kaybettiği özellik o bireyde kalcaktır genlerini değiştirmeyecektir ve veletleri o özellik hakkında babasının/anasının ilk doğduğu zamanki genlerini alacaktır. atlamam gerektiğini düşünmüyorum? http://tr.wikipedia.org/wiki/Adaptasyon Geçin buraları zencilerden ne haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Evrim hakkındaki her kanıt , uçan spagetti canavarı tarafından yerleştirilmiştir , herşey eski gösterilerek pastafaryanların inancı sınanmaktadır. Sizi kınıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/2240/holyshitogz.jpg allah var beyler ne darvini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 said: ama biri çıkıp da evrim gibi firavun devrinden beri süregelen bir yalanı bilimsel gibi göstermeye çalışırsa elbette adnan oktar ve arkadaşları çıkar ve bunun bilimsel olmadığını söyler. tüm dünyaya söylediler. avrupa yerinden oynadı. evrimci bilim adamları çıtlarını çıkaramadılar. profesörler sadece kızdı ama hiçbir itirazda bulunamadılar. hahah harika yorumlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi bu heriflerin dininde yalan söylemek filan günah diilmiydi ben mi yamuluyorum? ne ayak bu tipler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Fake bunlar ya =) Programdaki muhabbet komediyi. A.O: Ben kitabımı avrupaya yolladım yer yerinden oynadı bakın size bir yazı vereceğim. Siz fransızca biliyor muydunuz? Sunucu: Evet biliyorum. A.O: emm ömm Sunucu: Burada kitabınızı belediye başkanına yolladığınızdan dolayı teşekkür etmişler. A.O: evet evet altındada bimamlenin teşekkürü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Adnan,Cübbeli vb şoparlar bu tarz safsatalarla ceplerini dolduruyorlar yıllardır.Saf olanları da kullanıp.Öbür yandan Allah'ın olmadığını iddia edenlere katılmıyorum..Algılarının yettiği kadarıyla yorum yapıp bilgiçlik taslarlar ve kendilerini öyle rahatlatıp bir güzel de kendilerini kandırırlar.Herkes herşeyi görmek istediği gibi değil,başta kendisine karşı dürüst olabilmeyi başararak yorumlamalı bana kalırsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 _EveT_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 _TaYFo_ said: Adnan,Cübbeli vb şoparlar bu tarz safsatalarla ceplerini dolduruyorlar yıllardır.Saf olanları da kullanıp.Öbür yandan Allah'ın olmadığını iddia edenler gerçekten zavallı..Algılarının yettiği kadarıyla yorum yapıp bilgiçlik taslarlar ve kendilerini öyle rahatlatıp bir güzel de kendilerini kandırırlar.Herkes herşeyi görmek istediği gibi değil,başta kendisine karşı dürüst olabilmeyi başararak yorumlamalı bana kalırsa.. _GöReMediGim,KaNıtSızZ_tAnRıyYa_nEdeN_TaPayIm_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 "deja cyrano" said: _TaYFo_ said: Adnan,Cübbeli vb şoparlar bu tarz safsatalarla ceplerini dolduruyorlar yıllardır.Saf olanları da kullanıp.Öbür yandan Allah'ın olmadığını iddia edenler gerçekten zavallı..Algılarının yettiği kadarıyla yorum yapıp bilgiçlik taslarlar ve kendilerini öyle rahatlatıp bir güzel de kendilerini kandırırlar.Herkes herşeyi görmek istediği gibi değil,başta kendisine karşı dürüst olabilmeyi başararak yorumlamalı bana kalırsa.. _GöReMediGim,KaNıtSızZ_tAnRıyYa_nEdeN_TaPayIm_ Herşeyin illa kanıtlabilmesi mi gerekiyor? Görebileceklerinin algılayabileceklerinin doğuştan belli bir şekilde sınırlandırılabileceğini düşündün mü hiç ? Senin algılamana göre elbette ki kanıtlayamam,yanlış anlama tabiki hepimizin insan olarak algı düzeyinin belli bir sınırı var.Sadece kendime sonsuz bir güvenim yok bu konuda,şüpheci yaklaşıyorum ve algılayamayacağım bazı değerler olabileceğini de düşünüyorum ve Allah inancımın dayanak noktalarından biri de bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar