Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözlük aldım :(

Joker

Öne çıkan mesajlar

senko said:

burtonesk said:

ilerlemenin galiba kör olana kadar yolu var.mış. bi de ben çizdirme olayından korkuyorum, çizdikten sonra yükselirse numara bi daha durdurulamıyor.muş.

adasd tırstım :(
benimde her sene mütamadiyen .50 ilerliyor hemen hemen. 1- 1.5 numaralarla başladığımız göz serüveni şu an 6.0 da.

Sürekli ilerlediği için benim de gözümü çizmiyorlar...

çokmuş senin selçuk la
Sosyal ağlarda paylaş

Gözlüğün bombeli göstermesini gözlüğü yazan doktora sor. Gözlükte böyle bi sıkıntın olmaması lazım. Ayrıca görme netliği açısından her zaman gözlük en iyisidir.

Göz doktorları gözünü lazerle çizdirmez çünkü saç kılından ince ameliyat ekipmanları kullanıyorlar mesleklerini icra ederken, lasic güzel bi teknoloji olsa da hatanın en ufağı bile mesleklerini riske atar. Ama sizin bu kadar ileri derecede mikro işlemler yapan bi işiniz yoksa lazerden fayda görürsünüz. Lazer sonrası numaranız tekrarlayabilir, tekrarlarsa tekrar gözlük veya lens takarsınız. Ama bunu doktorla görüşün, kulaktan dolma çok fazla tıp efsanesi var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Gözlüğün en sıkıcı yanı,güneş gözlüğü kullanamamak.Numaralı güneş gözlüğü alman lazım.Onu alsan normal gözlüğünü yanında taşıman lazım.Karı milleti değiliz ki yanımızda 10 kiloluk çanta taşıyalım.Bu sıkıntı hep içimdeydi,söyledim rahatladım oh.

numaralığı gözlüğe üstten monte edilenler var böyle karizmatik. tam hava atmak için. hop çıkarıp takıyorsun horatio caine gibi kafanı döndürüp etrafa bir bakış atsan mesela insanın götü yerden 10cm havalanır.

bende 15 senedir kullanıyorum gözlük. ilk gözlüğümü çok az kullanırdım sırf derslerde tahtayı görebilmek için. 2. gözlüğü aldığım akşam uyuya kaldım koltukta. uyandığımda kıçıma birşey batıyordu gözlük 2 ye bölünmüştü heuehu. ondan sonra 3, 4 ,5 geldi şuanda kullandığım gözlük çerçevesiz ama onunda orta kısmında camları tutan yerler yüzünden camda çatlamalar oldu. gene değiştirecem.

birde harbiden gözlük kullanmanın en kötü yanı silerken çizersen çıldırtıyor insanı. böyle gözünün önünde çok ince bir çizgi rahatsız ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:

ilerlemenin galiba kör olana kadar yolu var.mış. bi de ben çizdirme olayından korkuyorum, çizdikten sonra yükselirse numara bi daha durdurulamıyor.muş.

aynen. bir sürü arkadaşım lazer falan dedi ameliyat oldu da, benimki yemiyo hala.

Tenekeadam said:

Gözlüğün en sıkıcı yanı,güneş gözlüğü kullanamamak.Numaralı güneş gözlüğü alman lazım.Onu alsan normal gözlüğünü yanında taşıman lazım.Karı milleti değiliz ki yanımızda 10 kiloluk çanta taşıyalım.Bu sıkıntı hep içimdeydi,söyledim rahatladım oh.

sırf gözlükte değil ki lenste de aynı sıkıntı var. ben normalde lensle geziyorum, deniz kenarına falan gidersek veya havuza o gün lens takmıyorum numaralı güneş gözlüğüyle geziyorum.

gözler bozuk olmayacak hacıtlar. uğraşılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...