streamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 beyler peki korku filmlerinde bunuda atlama diyeceginiz filmleri siralayalim geen eski yeni tur karmasinda kalan farketmez siralayalim paylasalim:D alien serisi... ring... ringu ...elm kabusu ....the chainsaw...the dark.... [Bu mesaj Popeye tarafından 07 Haziran 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 The Ring Exorcist bir de David Lynch 'in Eraserhead ve Lost Highway'i beni izlerken geren filmler arasında. bunlar ciddi gerilim filmleri. Böle aptal 13 hayalet veya ghost ship gibi aniden karşına bi herifin çıkması. Adamın yalnız başına koridorlarda dolaşması arkada müzik falna bu tarz şeyler değil. O tarz "korku" filmlerinde yerindne hopluosun da ne oluo. Hiç bi sanatsal veya konusal bakımdan orjinallik yok. İsmini verdiğim filmlerde ortada bi katil bişey yok. Olay gerilim yaratio..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 In the mouth of madness (Bence üstüne korku-gerilim filmi yok) Lost Highway ( David Lynch'in bilinçaltına yolculuk. Kabus gibi) Zombi fetishim olduğundan her türlü zombi filmi beni gerer. Elimde şu ana kadar çekilmiş BÜTÜN zombi filmleri var sanıyorum.[signature][hline]"Suicide is just healthy self-criticism." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 in the mouth of madness + the ring[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ring ve exorcist yani zaten galiba 2 sinede mortisle gitmistik korkunc deneiymler yaa gerek yok yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 küçükken fredy den tırsardım.şimdi ise dötümle gülüyorum. alien geriyo ama korkutmuyor. bilmiyorum korkutan yok herhalde yaa.ama korkutmasını da istiyorum. sanmıyorum ama.[signature][hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bıdıklık zamanlarımı saymazsak ring dışında beni hoplatan film çıkmadı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 the ring nightmare on elm street serisi,eskiden cook korkardim :D final destination 1.ikincisini izleme sansım olmadı.iyi degil diyorlardı ama.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 abi allah için bana "RİNG" demeyin... Allahın lanet amerikan kızına yavşamak için en az 15 kere seyretmişimdir. Kusmak üzereyeim.. İlk seyrettiğimde hiçbir şekilde tırsmamıştım. Lanet olası kız da zaten katlandığım onca çabadan sonra lezbiyen çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Signs[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 the ring[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: jankis, 07 Haziran 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Signs Sinemadan gece 2 gibi cikmistim..gece 3 gibi eve gelmistim bahceden falan kosarak gecmistim :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben de karanlık yerlerden bi süre tırsmıştım şu çocuğun doğumgünü partisinde el kamerasıyla çekilmiş görüntü beni hala dumura uğratır eahea[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hatta atmislardi dimi :p yanlis hatirlamiosam eheh benimde ring[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Benim bildiğim 2 çeşit korku filmi var. 1.'si salak salak -Mortis'in de söylediği gibi- bir anda köşeden ya da karanlıktan bir yaratığın fırlayıp "hassktir len nooluyo!" dedirten filmler -ki bunları sevmem- 2.'si de insanın filmden çıktıktan sonra bile korkmasını sağlayan filmler. Beni şimdiye kadar gerçek anlamda "tırstıran" Bir tek "elm sokağı" serisi olmuştur. Küçükken izlediğimden harbiden büyük etkisi olmuştu üstümde. Her gece yatağın altına falan bakıyodum. (Hatırlayan hatırlar bi yatak sahnesi vardı) Onun dışında pek yok. Bir de ring'in neyinden korkdunuz merak ettim. Bir açıklarsanız, ben mi kaçırdım yoksa etkilenmedim mi merak ettim.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Yaw ne zamandrı doğru düzgün korku filmi izlemedim ama gerildiğim filmler var tabi...En çok da The Signs hoşuma gitmişti o uzaylının sadece ayagının gözükmesi felan süperdi bi de çığlıkta gerilmiştim biraz o kadar..[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: jankis, 07 Haziran 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Signs ben bu filmde gül gül öldüm ya.. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ring de çok tırsmıştım ama işin garibi ringo da güldüm, japoncadan mıdır nedir anlamadım komik gelmişti film.. Beni en çok geren film de 28 Days Later'dı.[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 haa eet bak o film gerici 28 days later.. ben de tırsmışımdır öle tıhııgıgrıgrıgrııgrırıır die senin arkandan haldur huldur koşucak o 20 30 kat apartmanda merdivenlerden çıktıkları sahnede gerilmiştim mesela birde filmin başındaki kilise sahnesinde gerildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: DonCorleone, 07 Haziran 2004 21:03 tarihinde demiş ki: ben bu filmde gül gül öldüm ya.. alla alla The Village gelicek yazın onu izle onda da gülersen bi gariplik vardır :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 heh ok izlerim.. ama signs bana çok saçma gelmişti ya.. tutamadım kendimi hadi madem uzaylı filmi yapıon mantıklı bişiler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Secret Window da hiç fena bi film değil tavsiye ediyorum gerilim severlere..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 what lies beneath te sanki biraz güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ringte korkma degilde, hoplatan sahne çoktu :) yoksa film bittikten sonra pek etkilemiyor insanı bu arada shining baya hoştu ama stephen king'in olanı :) kubrick'in yaptıgı çok alakasız olmuştu [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. [Bu mesaj Popeye tarafından 07 Haziran 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 halkada 2 kere birden koltukta irkildiğimi hatırlıyorum,onun dısında korkmadım pek bırde kucukken freddy nin kabusundan korkuyordum[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar