Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ayvalık'ta ucuz pansiyon arıyorum.birkaç günlüğüne kalıcam zaten mükemmel bişey olması gerekmiyor.eşyalarım yürümesin yatağında uyunsun düzgün banyosu olsun yeter yani.khvaltı falan olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sarımsaklı aligür apart. 2 kişilik oda 60 civarı olmaıs lazım pansyon tipi oda olarak. denize sıfır, gerçi sarımsaklı ayvalık olmuyo tam ama ayvallıktan iyidir herşekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 aradım açmadı adam kaydettim onu akşama doğru arayayım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Sarımsaklı daha güzel bence de. Hem direk otobüste var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abi ben tatili ayvalık'ta arkadaşların yanında geçircem zaten yani gidip pansiyonda kalıp takılmaca olmayacak yoksa sraımsaklı dah güzel bence de =) onlar ayvalıktalar hergün birlikte olcaz çok uzun gidiş geliş derdi çekmeden halletmem lazım da ayvalıkta olup da websitesi olan ucuz bi pansiyon bulamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 CthuLhu said: da websitesi olan ucuz bi pansiyon Genel olarak öyle bir şey pek yok zaten ya da tek tük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 işte onun için oraları bilenlerden yardım almak istiyorum olsa zaten çok fazla öyle yer açmazdım ki topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 direk git gittiğinde bulursun bence en güzeli dolu olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ali gür ayın onaltısından önce yer yok diyor..80miş oda fiyatı. diğerleri de 100den aşağı çeken yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ayvalıkta ne var ki? tavsiye etmem gitmeni. bayar oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 90 266 312 14 94 Taksiyarhis ... git kal.. aşık ol ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi gitmem gerek gibi diyim yani başka bir alternatifim yok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 arkadaşların nerde kalıcak? evlerinde mi? ozman bilirler bir iki pansiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bilmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar