Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resim Nası Yapılır?

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

resim nasıl yapılır değil de program nasıl kullanılır desen daha iyi olcaktı :)
çok laf yiycen aman aman kaçayım ben :-P[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

ben nasi resim yapiyorum aciklayayim efendim hemen,

uc teknigim var, eger basit nesneler cizeceksem marquee, select gibi toolari kullanarak cercevelerini belirleyip icini boyuyorum, bir nevi basit render islemi.

ikinci teknik ise daha komplex, formu cok bariz, ornegin insan ficudu gibi objeler icin kagit ve kalemi elime alip, cizip, scan ediyorum akabinde photoshop kardesimizle boyuyorum iclerini ozenle.

ucuncu teknik ise brush'i alip ya allah diye girismek, cogu zaman foreground'u detayli olan birseye background filan ciziyorsam boyle yapiyorum.

bazen texture hazirlayip onlari basitce render ettigim nesnelerin uzerine yine marqueeden faydalanarak kapliyorum.

boyle, kolaylik, sabir versin.

[Bu mesaj dom tarafından 10 Haziran 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dom, 10 Haziran 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
ben nasi resim yapiyorum aciklayayim efendim hemen,

uc teknigim var, eger basit nesneler cizeceksem marquee, select gibi toolari kullanarak cercevelerini belirleyip icini boyuyorum, bir nevi basit render islemi.

ikinci teknik ise daha komplex, formu cok bariz, ornegin insan ficudu gibi objeler icin kagit ve kalemi elime alip, cizip, scan ediyorum akabinde photoshop kardesimizle boyuyorum iclerini ozenle.

ucuncu teknik ise brush'i alip ya allah diye girismek, cogu zaman foreground'u detayli olan birseye background filan ciziyorsam boyle yapiyorum.

bazen texture hazirlayip onlari basitce render ettigim nesnelerin uzerine yine marqueeden faydalanarak kapliyorum.

boyle, kolaylik, sabir versin.

[Bu mesaj dom tarafından 10 Haziran 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]

oje.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz.
Ne gerek var kavgaya
Sosyal ağlarda paylaş

dom un yazdıklarını anlamamış olman için hayatında ps yi açmamış karıştırmamış olman lazım.o zaman sana tavsiyem yeni başlayanlar için bi kitap almandır.kitapçılarda bulabilirsin.ayrıca bence en basit bi bilgisi bile olmayan biri için ps de resim yapmak imkansız.başka programlara yönel.[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0
:::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama:::
Sosyal ağlarda paylaş

Paint ile basla, flash ya da freehand e gec, sonra photoshop a gir
paintshop pro sanirim daha kolay photoshop dan
ama git bi kitap al en iyisi
resim cizmek de ogrenilmez oole, resim cizmek bi yetenektir, eger saf yetenek varsa sende onu gelistirebilirsin, ama benim gibi bodozsan cizim konusunda istedigin kadar calis kas, cizemiyosun bi yerden sonra :P (feci cop adam cizerim, en gercekci cop adam olur valla hehe)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Sosyal ağlarda paylaş

bunu (kendi adıma) 314685465. kez söleişim. bence bu konuda bir yazıyı sticky yapalım, hatta ben son bir kez daha ayrııııntılı bi şekilde yazmaya hazırım..

kardeş ps de resim şöle yapılır..
1- gidip bi kitap alırsın ve programı tanımaya başlarsın
2- gece gündüz kurcalayıp yapıp yapıp nyapıp silip yeni şeyler yaratak, programda oladukça ilerlersin..

bu program en iyi kurcalamayla örenilir.. kesinlikle bana güven.. ve sabırlı ol kardeş..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...