Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evet photoshop 8.0 ımı aldım herşey hazır nası yapıcam biraz öğretin lütfen[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Dom yetiş!Oky Koş!Horas uç! Efsane!Graficer aranıyor! (bkz: Aramaya inanıyorum,şükür!)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 resim nasıl yapılır değil de program nasıl kullanılır desen daha iyi olcaktı :) çok laf yiycen aman aman kaçayım ben :-P[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Çift tıkla photoshop ikonuna.. resmi çiz sonra.. daha sonra da save et...sakın save etmeyi unutma.. unutursan çizdiğin bi işe yaramaz..akıllı ol..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben nasi resim yapiyorum aciklayayim efendim hemen, uc teknigim var, eger basit nesneler cizeceksem marquee, select gibi toolari kullanarak cercevelerini belirleyip icini boyuyorum, bir nevi basit render islemi. ikinci teknik ise daha komplex, formu cok bariz, ornegin insan ficudu gibi objeler icin kagit ve kalemi elime alip, cizip, scan ediyorum akabinde photoshop kardesimizle boyuyorum iclerini ozenle. ucuncu teknik ise brush'i alip ya allah diye girismek, cogu zaman foreground'u detayli olan birseye background filan ciziyorsam boyle yapiyorum. bazen texture hazirlayip onlari basitce render ettigim nesnelerin uzerine yine marqueeden faydalanarak kapliyorum. boyle, kolaylik, sabir versin. [Bu mesaj dom tarafından 10 Haziran 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hiçbiji anlamadım[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Chiptech, 11 Haziran 2004 02:11 tarihinde demiş ki: hiçbiji anlamadım imza: yaşam anlamsızlıktır.. ---- işte olayı çözmüşsün.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: dom, 10 Haziran 2004 23:41 tarihinde demiş ki: ben nasi resim yapiyorum aciklayayim efendim hemen, uc teknigim var, eger basit nesneler cizeceksem marquee, select gibi toolari kullanarak cercevelerini belirleyip icini boyuyorum, bir nevi basit render islemi. ikinci teknik ise daha komplex, formu cok bariz, ornegin insan ficudu gibi objeler icin kagit ve kalemi elime alip, cizip, scan ediyorum akabinde photoshop kardesimizle boyuyorum iclerini ozenle. ucuncu teknik ise brush'i alip ya allah diye girismek, cogu zaman foreground'u detayli olan birseye background filan ciziyorsam boyle yapiyorum. bazen texture hazirlayip onlari basitce render ettigim nesnelerin uzerine yine marqueeden faydalanarak kapliyorum. boyle, kolaylik, sabir versin. [Bu mesaj dom tarafından 10 Haziran 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] oje.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Chiptech, 11 Haziran 2004 02:11 tarihinde demiş ki: hiçbiji anlamadım evet nesteri, anestezi tesisatini aldim hersey hazir nasil beyinden tumor cikarticam biraz ogretin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dom un yazdıklarını anlamamış olman için hayatında ps yi açmamış karıştırmamış olman lazım.o zaman sana tavsiyem yeni başlayanlar için bi kitap almandır.kitapçılarda bulabilirsin.ayrıca bence en basit bi bilgisi bile olmayan biri için ps de resim yapmak imkansız.başka programlara yönel.[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paint ile basla, flash ya da freehand e gec, sonra photoshop a gir paintshop pro sanirim daha kolay photoshop dan ama git bi kitap al en iyisi resim cizmek de ogrenilmez oole, resim cizmek bi yetenektir, eger saf yetenek varsa sende onu gelistirebilirsin, ama benim gibi bodozsan cizim konusunda istedigin kadar calis kas, cizemiyosun bi yerden sonra :P (feci cop adam cizerim, en gercekci cop adam olur valla hehe)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya yanlış anladınız siz beni ben böle photoshopta efekt vermek için falan ne yapacam tarzı bişi sormaya çalışmıştım. yani normal bi kılıcı nası bi lightsaber yaparım tarzı bişi..[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bunu (kendi adıma) 314685465. kez söleişim. bence bu konuda bir yazıyı sticky yapalım, hatta ben son bir kez daha ayrııııntılı bi şekilde yazmaya hazırım.. kardeş ps de resim şöle yapılır.. 1- gidip bi kitap alırsın ve programı tanımaya başlarsın 2- gece gündüz kurcalayıp yapıp yapıp nyapıp silip yeni şeyler yaratak, programda oladukça ilerlersin.. bu program en iyi kurcalamayla örenilir.. kesinlikle bana güven.. ve sabırlı ol kardeş..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar