Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insan büyüdükçe olgunlaşır(mı)?

elma

Öne çıkan mesajlar

said:
cmrownz, 10 Haziran 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
hem evet hem hayir
niye evet ? cunku belli tecrubeler ya$ayarak tecrubeli olma $ansini yakalarlar ve bu onlari olgunluga goturur.
niye hayir ? degi$meyen huylar vardir ki , o nekadar buyuyup bi$ey ya$asanda aynidir , degi$mez.

En kısa cvp işte :D.[signature][hline]»»» Admin Bloody «««
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 10 Haziran 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
evet istisnalar var tabi...
başka bişey söylemicem C harfi sadece

sen olgun olsan foruma atlılan mesajlarının çoğu bir insanı ezmeye çalışmak olmazdı değilmi?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ya takmayacaksın kafaya chemical. Internet burası, hiç bir realitesi, samimiyeti olmayan bir yer. Olsa da gerçek hayattakinin onda biri kadar...

O yüzden internette sana söylenen laflara takılmak hata olur. Adam seni ömründe görmediğinden rahatlıkla ağızını ayırıp dilediğini söyleyebilir burda...

Aynı şey karakter tahlili için de geçerli. Bir insanı internetteki davranışlarıana göre değerlendirmeniz pek efektif olmaz...

Ya bide herifi 10 yıldır tanımasam neyse[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

bi daha olmaz voyfi abi
chemical'a takılıorum ya abartmayın bukadar(gerçi son zamanlarda biraz b.kunu çıkarmış olsamda:D) gerçek hayatta görüştüğüm ettiğim arkadaşım.

chemical sadece benim ettiğim iki lafı sen ezmekolarak algılıbiliosan ne diyim bilmiorum.ayrıca ben olgun olduğumu falan söylemedim ama yaşımın gerektiğinden çok ta farklı davranmiorum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
streamon, 11 Haziran 2004 18:40 tarihinde demiş ki:
sende nickini KAVEL yap alinma bolece ....kardesim gozlerinden operim bu arada siteyi yokladiigini biliyorum ayni benim gibi :D

Sen kimsin birde onu anlasak ?! Garip garip konuşupta ortalığı bulandırmakta neyin nesi böyle ? ex: 'Siteyi Yoklamak'[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbizaman büyüdüğünü anlamazsın ama geriye dönüp baktığında büyümüşüm olgunlaşmışım dersin.
Hala çıkıp sokakta saklambaç oynamıyosan halının üzerinde arabalarını dizip oynamıyorsan olgunlaşmışsın demektir. Buda gelecekte dahada olgunlaşacağının kanıtıdır.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...