GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bana Göre Olgunlaşır En Azından Ben Öyleyim. :) Eskiden Yapmış Olduğum Bir Çok Harekete Şimdi İse Geriye Dönüp Gülüyorum.[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: cmrownz, 10 Haziran 2004 23:50 tarihinde demiş ki: hem evet hem hayir niye evet ? cunku belli tecrubeler ya$ayarak tecrubeli olma $ansini yakalarlar ve bu onlari olgunluga goturur. niye hayir ? degi$meyen huylar vardir ki , o nekadar buyuyup bi$ey ya$asanda aynidir , degi$mez. En kısa cvp işte :D.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Natural_Jedi, 10 Haziran 2004 23:46 tarihinde demiş ki: evet istisnalar var tabi... başka bişey söylemicem C harfi sadece sen olgun olsan foruma atlılan mesajlarının çoğu bir insanı ezmeye çalışmak olmazdı değilmi?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 chemical oo benim tatlı petunyam&patatesim hiç büyümüo :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bu ne saçma bir soru insanlar tabiki büyüdükçe değil olan şeyleri yaşayıp öğrendikçe olgunlaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Grom_Hellscream, 11 Haziran 2004 14:54 tarihinde demiş ki: bu ne saçma bir soru insanlar tabiki büyüdükçe değil olan şeyleri yaşayıp öğrendikçe olgunlaşır +1 kesinlikle...[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 insanlar büyüdükçe olgunlaşmaz sadece tecrübelenir..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Ya takmayacaksın kafaya chemical. Internet burası, hiç bir realitesi, samimiyeti olmayan bir yer. Olsa da gerçek hayattakinin onda biri kadar... O yüzden internette sana söylenen laflara takılmak hata olur. Adam seni ömründe görmediğinden rahatlıkla ağızını ayırıp dilediğini söyleyebilir burda... Aynı şey karakter tahlili için de geçerli. Bir insanı internetteki davranışlarıana göre değerlendirmeniz pek efektif olmaz... Ya bide herifi 10 yıldır tanımasam neyse[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Boccob natu ile chem sanrim sinif arkadaslari Natural cim sana tek bisi dicem son gunlerde dikkat ettim. Chem senden daha olgun gosteriyo, benim gozlemim bu, ona laf sokacagina kendine dikkat et biraz[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bi daha olmaz voyfi abi chemical'a takılıorum ya abartmayın bukadar(gerçi son zamanlarda biraz b.kunu çıkarmış olsamda:D) gerçek hayatta görüştüğüm ettiğim arkadaşım. chemical sadece benim ettiğim iki lafı sen ezmekolarak algılıbiliosan ne diyim bilmiorum.ayrıca ben olgun olduğumu falan söylemedim ama yaşımın gerektiğinden çok ta farklı davranmiorum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hayatın acı çektirdiği insan olgunlaşır, isterse 40 yaşında olsun, pembe gözlükleri takmışsa ondan adam olmaz.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 olgunluktan ne anladığınıza bağlı.çok yuvarlak bi kavram. bazen olgunluğu boyun eğen insanları kandırma yolu olduğunu düşünyorum. tabi tahmin sadece :P[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 beyler yasayan her canli olgunlasir ....elma armut .... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: streamon, 11 Haziran 2004 18:37 tarihinde demiş ki: beyler yasayan her canli olgunlasir ....elma armut .... :D başlatma elma armutuna[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sende nickini KAVEL yap alinma bolece ....kardesim gozlerinden operim bu arada siteyi yokladiigini biliyorum ayni benim gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konohamaru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 İnsanlar hayatı ve insanları tanıdıkça olgunlaşır, e tabi bunun içinde zaman geçmesi lazım, yani bir nevi büyümeleri lazım, ama unutmayalım akıl yaşta değil baştadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 olgunluk ile akıllılık aynı şey mi ki?[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: streamon, 11 Haziran 2004 18:40 tarihinde demiş ki: sende nickini KAVEL yap alinma bolece ....kardesim gozlerinden operim bu arada siteyi yokladiigini biliyorum ayni benim gibi :D kavel bu sen misin? :) pm ine bak[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konohamaru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: olgunluk ile akıllılık aynı şey mi ki? eee nasıl söylesem, insanın olgunlaşması için yaşadığı olaylardan ders çıkarması, olan biteni anlamak için çabalaması lazım falan, e bunları yapmak içinde akıl lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: streamon, 11 Haziran 2004 18:40 tarihinde demiş ki: sende nickini KAVEL yap alinma bolece ....kardesim gozlerinden operim bu arada siteyi yokladiigini biliyorum ayni benim gibi :D Sen kimsin birde onu anlasak ?! Garip garip konuşupta ortalığı bulandırmakta neyin nesi böyle ? ex: 'Siteyi Yoklamak'[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 olgunluk doygunluktur. insan bazı şeylere doydukça, olgunlaşır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 doğru, evet.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 laf budur derim ne diim...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Hiçbizaman büyüdüğünü anlamazsın ama geriye dönüp baktığında büyümüşüm olgunlaşmışım dersin. Hala çıkıp sokakta saklambaç oynamıyosan halının üzerinde arabalarını dizip oynamıyorsan olgunlaşmışsın demektir. Buda gelecekte dahada olgunlaşacağının kanıtıdır.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bilhassa kazık kadar olduğun halde, kim ne der diye düşünmeden sokakta araba, saklambaç oynuyorsan, olgunlaşmışsındır demek istiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar