BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Show TV ana haberde okulların 180 iş gününü doldurmaması sebebiyle salı günü kapanmasına ilişkin bir haberde muhabir çocuklara velilere sorular soruyor işte bugün cuma nedne okulda değilsiniz vs gibi işte yaran diyalog; röportaj bir parkta oyun oynayan çocukların arasında yapılmaktadır -okulun bitti mi? -hayır -asdın? (okulu kırdın mı demek istemiş) -hayır! (haşa olur mu öyle şey ben okulumu asarmıyım?) annem getirdi (hepsi onun suçu) peheey bakınız yavrucak o kadar okula gitmek istiyor ama annesi asdırtıyor :-P[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 zeki ya =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ehue cok güzel ya[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 okulun songunlerınde okula gıtmek guzel bısı ya boyle bombos oluyo sınıf hocalarla muhabbet edıyosun falan baya zevklı ben gıderım genelde de bgn gıtmedım[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 heh +^'+%+&[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 evet baya zevklı tek kısı acı cektım kac gundur[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 okulun bi ilk haftası ve son haftası guzeldir zaten :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: mutos, 11 Haziran 2004 20:17 tarihinde demiş ki: okulun bi ilk haftası ve son haftası guzeldir zaten :D ewt son 2 hafta hıc gıtmem 2 senedır pc ba$ında sabahlarm war mı daha guselı =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Falla okulun son günü 20. günü doldurmuş olcam devamsızlık olarak bakalım sınıftamı kalcaz gorecez :P O kadar isteksizlik varki buna rağmen gitmedim,gidemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bizde sınavlar bitti, millet vın:) ben bikaç gün gittim ama aslında eğlenceli olması gerekirken ölümüne sıkıcı geldi gitmiyom bende. bugünde gitmedim mesela:) ama pazartesi giderim heralde (tabi benim gibi bi 15 kişi daha düşünürse hocalar bi manyaklık edip ders yapmaya kalkabilirler o da var:))[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 35gün devamsızlık, rapor kabul etmiyorlar. inşallah kalmayız:-P[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar