Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Evet yapalım.eskiden vardı.Bulamadım.Ya oradan devam edelim.Ya da yenisini kuralım. Nerede oynayalım,nasıl yapalım fikirleri paylaşalım. Pazartesi'ye kadar kararlaştıralım.Bu hafta başlarız. Benim önerim Ligtv'nin sitesi. Adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Cl başlasın uefa'nın siteden klasik CL Fantasy kurarız her sene oldugu gibi. onla bile ilgilenmiyoruz gerçi pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ligtvden oynarsak haftalık falan daha uzun soluklu olabilir.Ben baktım oyuncu fiyatları falan fena değil.Sistem iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 uzun soluklu olunca yalan oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bir heves bakacam şimdi oyuna, ama büyük ihtimalle 2-3 hafta sonra sıkılıp unutur giderim. genel hikaye de böyle olur muhtemelen. yine de lig kurulursa bi deneriz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Kaspar said: Bir heves bakacam şimdi oyuna, ama büyük ihtimalle 2-3 hafta sonra sıkılıp unutur giderim. genel hikaye de böyle olur muhtemelen. yine de lig kurulursa bi deneriz ya. Bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ntv nin yeni sistem de baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ya benim ligtvde sorun var.Kaydetmıyor takımımı sürekli,puan hesaplanıyor hatası veriyor. edit düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar