Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Evet yapalım.eskiden vardı.Bulamadım.Ya oradan devam edelim.Ya da yenisini kuralım. Nerede oynayalım,nasıl yapalım fikirleri paylaşalım. Pazartesi'ye kadar kararlaştıralım.Bu hafta başlarız. Benim önerim Ligtv'nin sitesi. Adres
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Cl başlasın uefa'nın siteden klasik CL Fantasy kurarız her sene oldugu gibi. onla bile ilgilenmiyoruz gerçi pek :D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ligtvden oynarsak haftalık falan daha uzun soluklu olabilir.Ben baktım oyuncu fiyatları falan fena değil.Sistem iyi.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 uzun soluklu olunca yalan oluyor işte
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bir heves bakacam şimdi oyuna, ama büyük ihtimalle 2-3 hafta sonra sıkılıp unutur giderim. genel hikaye de böyle olur muhtemelen. yine de lig kurulursa bi deneriz ya.
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Kaspar said: Bir heves bakacam şimdi oyuna, ama büyük ihtimalle 2-3 hafta sonra sıkılıp unutur giderim. genel hikaye de böyle olur muhtemelen. yine de lig kurulursa bi deneriz ya. Bencede
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ya benim ligtvde sorun var.Kaydetmıyor takımımı sürekli,puan hesaplanıyor hatası veriyor. edit düzelmiş.
Öne çıkan mesajlar