Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bu filmi cekmistim hayrani oldugum victoria silvstedt felan oynuyor diye daha yeni izledim super komik degil ama izlenmesi lazim mumkunse 25 erkek biraraya gelip HAHAHAHHA diye gulerek izleyin guzel oluyor filmin konusunuda soyle ozetliyim, 2 tane abaza eleman manita yemek icin bi gemiye tailegidiyolar ama hipne turizmci adam bunlari gay gemisine sokuyo, sonra adamlardan biri isaret fisegiyle yukardan gecen bi helikopterden yardim isterken helikopteri dusuruyor, ve hawaii ye giden isvec guneslenme takimi gemiye dusuyor. ve olaylar gelisiyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Film sinemasal olarak içler acısı bir durumu olsa da topluca evde seyredip gülşmek için gerçekten de çok eğlenceli film. Özellikle Cuba Gooding Jr seviyorsanız. Boş zamanda eğlencelik film daha fazlasını beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Cuba Gooding Jr fena değildir eğlencelik rollere iyi gidiyor as good as it gets deki gibi..[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ama Cuba Gooding Jr böyle rezalet hatta tanımlaması bile bulunamayan bir filmde oynamakla hayatının hatasını yapmıştır.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eft oscar aldiktan sonra rezalet[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya iste scary movie ..yol macerasi . gibi filmleri seviyosaniz oda fena degil ...ancak sinemasal olarak bir sey aramak zati cok anlamsiz olmazmi bu tur filmlerde ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar