-xception- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 şincüü elimde .dat file olan 27 dakkalık bir movie var bunun sondan 1 dakkasını kesicem, movie maker'dan denedim yapamadım.. open project diince açamıyor o yüsden.. bir el atın cuma gününe halletmem lazım.. şimdiden saolun[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 virtual dub derim[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 easy video splitter'ı denedim olmuyo benim kesmek istediğim dosya .dat uzantılı o yüzden kesemiyor..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dat dedigin vcd mi yoksa kazaa yarim kalan download felanmi virtual dub dene geliyosun home end tuslari ile secim del ile silip kaydedi kaydediyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dat dediğim vcd.. yani ark video Cd si çekmiş avseq olarak kayıtlı fln..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 TMPGenc programı arattır netten, indir. Ana menüsünde MPEG tools var. Bu arada dosyayı hdd'ne attıysan uzantısını değiştir .mpg yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 TMP Genc.. herkez kullanamaz onu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ulead dene. Çok pratik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ayseq.dat gibi bir dosya ise kesmek istediğin önce dosyanın ismini değiştir. Mesela abidik.mpg yap. Ondan sonra bir programla kesmeye çalış. Virtual Dub güzel bir programdır fakat açıkcası ben en çok boilsoft AVI & MPEG Splitter denen bir programı var onu seviyorum çünkü kullanımı çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Virtualdub mpeg için deil. Mpeg formatında kayıt edemez.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yardımlarınız için çok teşekkürler.. hallettim sonunda Fx splitter diye bi program buldum onda hallettim..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar