Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hadi bakalım. spor da yapıcam yarından itibaren(nihayet). i'll be back.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 iide senn kalıp ii zaten neyine bırakıyon az mekşik yapıp o göbeüği eritcen o kadar
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 herkes sağlıklı yaşama ilk adımlarını atıyor bu ara patide. darısı başıma sdf
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 gebermeyesin emi lan tantuni olm ya edit:tantuni diilmiş lan ne acıktım offf :(
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Sağlıklı yaşıcaz diye abartmayın lan. Biraz da "yaşayın" yani. Aaaa kızdım.
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 dostum 1 ay oluyo ne 2 günü
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 vivavale said: gebermeyesin emi lan tantuni olm ya edit:tantuni diilmiş lan ne acıktım offf :( Tantuniyi bugün yedim off sıktım limonu koydum içnie 4 tane acı biber yer misin yemez misin
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sporun dozajını arttır yiyecek konusunda abartmadan istediğin gibi takıl 2 kilo verdim bi haftada günde minumum 1 saat spor yapmak lazım ama
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben dün, 1 armut azck karpuz 1 haşlanmş pattis yedim ve 2 kilo verdm sdfsdkl
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bella said: ben dün, 1 armut azck karpuz 1 haşlanmş pattis yedim ve 2 kilo verdm sdfsdkl Iyyy ayrıca zayıflamayın ya balık etli olun hepiniz öyle güzelsiniz
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 blendera bi avuc uzum elle mıncıklanmıs seftalli yarım bardak su yarım ülker çikolatalı gofret 2 yumurta akı gg
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sensin ıyy sdf o tartıda 2 kilo azlığı görmek sabah sabah,priceless!
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sana ıy demedim ya menüye dedim :D zayıflama ama bence bilmiyom hiç görmedim ama bella nickli biri fazla zayıflamamalı asdf
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Dartanian said: vivavale said: gebermeyesin emi lan tantuni olm ya edit:tantuni diilmiş lan ne acıktım offf :( Tantuniyi bugün yedim off sıktım limonu koydum içnie 4 tane acı biber yer misin yemez misin cok kötüsün lan aclıgımı bastırmak icin sigara ictm.
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Armut güzel sıçırtmıştır seni ondandır o 2 kilo kayıp xD
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 vivavale said: Dartanian said: vivavale said: gebermeyesin emi lan tantuni olm ya edit:tantuni diilmiş lan ne acıktım offf :( Tantuniyi bugün yedim off sıktım limonu koydum içnie 4 tane acı biber yer misin yemez misin cok kötüsün lan aclıgımı bastırmak icin sigara ictm. limonu koymadım sıktım yanlış yazmışım.Bi damlada göze kaçtı ölüyom sandım
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 @otrivine o da farklı bir bakış açısı tabi armuda
Öne çıkan mesajlar