paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 i-pod nanodan aldığım ses artık beni tatmin etmiyor. Acaba sorun kulaklığımdamıdır. Kulaklık önerebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 orjinal kulaklıkmı kullanıyorsun yoksa bozuldu başka kullanıptamı tatmin etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yok aga orjinal i-pod kulaklığı. ama bi iki sene oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bende ilk ipod nano 3. gen. aldığımda kulaklk karşısında şoke oldum bu cihazın yanında vere vere bu dandik kulaklığı mı veriyorlar dedim. biraz dişimi sıktım dayandım para biriktirip sennheiser cx300 kulaklığını aldım ve ne dinlediğimin farkına vardım. gerçekten çok farkediyor özellikle orta ve yüksek frekans aralığındaki seslerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 philipsin ipod compatible kulaklıkları var. 50+ lira gibi bi fiyatı vardı. kulak içi, çok memnunum 2 senedir falan kullanıyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Seinheiser den şaşma diyorum mükemmel ses kalitesi veriyor ayrıca apple tarafından tavsiye edilen ipod kulaklığdır kendisi bende de cx300 var sanırım street model, mükemmel ses verio cx180 miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Sennheiser CX400 Beyaz kullanıyorum iPodla uzuuun zamandır. Mutluyum, huzurluyum verdiğim paraya sonuna kadar değdiğini düşünüyorum. Tavsiye edilir. AMA dikkat Sennheiser sahteleri boy boy, dikkatli olmak lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Sennheiser ürünlerini nereden temin edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bilimum elektronik mağaza, hepsiburada.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 orjinal kulakligi halen kullandigin hata, normalde ilk ayda bozuluyorlar :) ses kalitesine kolay kolay bisey olmaz aletin, guzel bi in ear kulaklik al, patla direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 cx200 var bende de o da tatmin edici, ilk birkac gun sokta gezmistim vayanunaki demek sarki normalde boyleymis lan diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 griffin bak ben kullanıyorm oldukça memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 i-pod kulaklığı şu ana kadar kulağıma en rahat oturan kulaklık ama bir de bu kadar çabuk paramparça olmasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://www.elmasepeti.com 'dan alabilirsin sennheiser. ben çok memnunum cx300ümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar