tinu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abıcım guıld olarak 10 luga gırdık ılk Northrend Beasts ı kestik 10 lukta 232 lvl ıtemlarımızı aldık sonra dedık Lord Jaraxxus u keselim dedik.. supriz bı dahakı boss haftaya.... yanı her hafta 1 boss kesebiliorsunuz komedi tam komedi... salak blizzard nası zaman kazanacagını bılememıs her hafta bı boss mu kesıler yaw... sımdı aksam 25 normal ı kescez bakalım aynı seyı yapıcak mı... sımdı cıktık 10 luktan hardmode a gırıcez... ahahaha ona da gıremedık dıyokı once butun normal modu bıtırıcen dıyo... ulan blızzard allah belanı versın senın oyunu bıraktıracaklar bu ne lan her hafta 1 boss kesılırmı lan boyle bı sacmallık varmı
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Da keşke yeni konu açmasaymışın bunun için
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kaede said: Da keşke yeni konu açmasaymışın bunun için ya orda kaynamasın butun ınstance olayı burda konusulsun dıye bu ısımle actım zaten.. yanı bızmı yanlıs anladık baska gıren varmı? 25 lıkdede haftada 1 boss mu? ben hıc bı yerde boyle bır yazı gormemıstım!
khala Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 evet 1 boss, kestik biz bitti bu haftalık bu kadarmış :P http://img38.imageshack.us/img38/4503/1boss.jpg
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 boyle bir sacmalık varmı salak blızzard ne yaptıgını sanıyo yaw.. her hafta 1 boss kes 10 hafta sonra bıtınce anca hardmode baslayabılıyorsun bı de boyle bı sacmalık varmı? mılletın ınstance bıtırmesını nasıl uzatırız dıye boyle bı sacmalık yapılırmı
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 3.2 öncesi açıklandı bu şekilde olacağı. Bu denli şaşırmaya ne gerek var ? ^^
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bunu bildiğin ulduarı tamamıyle bitimiş insanlar için eğlence olsun diye yaptılar başka birşey değil
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bu kadar tepki vercek ne var ya :)
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Doğru düzgün patch notes okumayıp, zaten konuşulan ve bilinen şey için yeni konu açıp, bir de bu dili kullanmak... Derler ya, "epic" olmuş.
Öne çıkan mesajlar