Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 şimdi bi gn'r-don't cry dinleyesim geldi yapmayın ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 +1 ama kiz arkadasim yanimda diil nasi +1 bu annamadim:)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoMiza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 -1,2 aydır yoktu ama şu sıralar her an olabilir bir aday var çünkü :) [Bu mesaj NoMiza tarafından 11 Haziran 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Doğduğumdan Bu Zamana Kadar -1[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 1 olucak[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bi offff çeksemmm site çöker!!! -1 sevgilim yok ama ben onu çookk seviyorum...!!! fakat engeller var :( +1 dün bi kızla tanıştım zaman geçiyor[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar