Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 şimdi bi gn'r-don't cry dinleyesim geldi yapmayın ya:)
hassand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 +1 ama kiz arkadasim yanimda diil nasi +1 bu annamadim:)[signature][hline]My Command is Your Wish
NoMiza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 -1,2 aydır yoktu ama şu sıralar her an olabilir bir aday var çünkü :) [Bu mesaj NoMiza tarafından 11 Haziran 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Doğduğumdan Bu Zamana Kadar -1[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 1 olucak[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bi offff çeksemmm site çöker!!! -1 sevgilim yok ama ben onu çookk seviyorum...!!! fakat engeller var :( +1 dün bi kızla tanıştım zaman geçiyor[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Öne çıkan mesajlar