Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bu ET'nin sinema başarısını açıklıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Aşk yapıyo bu kafayı (:P) dağılın hadi yeter size bu kadar eğlence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ee evet biz yalşadık ne var? ben ilkokula başlarken suadiyede okuyayım diye buraya taşındık.. yoksa mars iyiydi de yok aga çocuk büyütülmez orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Aket-Atum said: Arma said: Mars ı Maraş diye okudum. Linke tıkladım. Bu nası maraş lan dedim. Sonradan farkettim ki Maraş değil Marsmış. seninki yine iyi..arkadaşlarla içmeden geliyorum şimdi "mustafa dikilitaş" diye okudum ben. ayrıca...bildiğim kadarıyla yaşadı :D Yalnız olmadığıma sevindim :]. Demekki içince daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar