Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TRT dergisinin Zaman gazetesi ayarındaki yazıları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok merak ettim bu dergiyi. Nerden alıyoruz? Alıp okuyup gülelim içindekilere.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12215238.asp?yazarid=148&gid=61

said:
TRT tarafından yayımlanan aylık radyo ve televizyon dergisinin hemen başında bir önceki ayın olaylarının fotoğraflar aracılığıyla anlatıldığı bir bölüm var.

Derginin Ağustos 2009 tarihli sayısının 8. sayfasında emekli Orgeneral Çevik Bir’i ifade vermek üzere gittiği Adliye’den çıkarken gösteren bir fotoğraf konulmuş.

Fotoğrafın altına da şöyle yazılmış: "Gündemde Çevik Bir var. Nerede on yıl öncesinin kudreti? Nerede o balans ayarları? Cumhurbaşkanlığı hayalleri ne oldu?"

Akılları sıra 28 Şubat’ın intikamının peşindeler ama bunu bile doğru dürüst yapacak yayıncılık zekáları yok!

Bizlerin verdiği vergiler ile beslenen bir kurumun ve başındakilerin, ellerindeki olanakları işlerini yapmak için değil, kendi siyasi amaçları için kullandıklarının tipik bir örneği.

Çevik Bir hakkında açılmış bir dava yok. Verilmiş bir mahkeme kararı yok. Savcılık bir soruşturma yürütüyor, hepsi bu.

Belli ki dergiye yansıyan, peşin verilmiş bir mahkûmiyet kararının ilk izlerinden başka bir şey değil.

Dergiye baktım, içinde TRT yayınlarıyla, televizyonculuk ya da radyoculukla ilgili hiçbir yazı yok.

Kuran’dan "uzay ayetleri" mi istersiniz, akla ziyan yorumlar mı?

"Askere sivil yargı yolu" başlıklı bir yazı bile var ki sanırsınız hükümet sözcüsü konuşuyor.

Bütçeden ayrılan bunca kaynağa rağmen TRT’nin neden doğru dürüst izlenebilir bir televizyon kanalı kuramadığını bu dergiye bakınca insan daha iyi anlıyor.

Çünkü arkadaşların kafasında iyi yayıncılık yapmak yok, partizanlık var.

Hükümet borazanı medya ve taraflı TRT yayınları yetmiyormuş gibi bir de TRT dergisini bu amaç için kullanıyorlar.
Mesaj tarihi:
Ben de SADECE ve SADECE şu türban/mini etek baskısı (ayşe arman) yazısını gözlemini çürütmek ve AÇIK AÇIK türban propagandası yapan bi program izledim. Gözlerime inanamadım.

Üstelik Arman'a HAKARET etmekle kalmayıp, sokaklarda ÇEMBER SAKALLI LAVUKLARa mikrofon uzatıp onlarada hakaret ettridiler.

Alt dudağım böööle sarktı yere doğru. Yutkunamadım.
  • Yeni Oluştur...