Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Age of Dark ==> :}[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valheru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Worth, 09 Haziran 2004 22:27 tarihinde demiş ki: Larethian :D kusura kalma ben uzun zaman önce girmiştim en son sphere 1.0 olduğunda giremedim arkadaşlar tüm acc latı ya banlandı yada şifreleri değişti o yüzden giremiyorum kusra bakmassın umarım. özür diliyorum umarım acct açılırda girer bi daha bakarım acc sorunun varsa eger bızımle ılgılı hemen [email protected] a mail atarsan yardımcı olurum....[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Valheru adamı oyunda bi player a lan derse banlamassın dimi?[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bende nova da 9 player flm warken girip kasmistm . walla iyi hostu oynadk ama aman aman bi server deildi. FatalWar da oynurom su an hosuma giden bi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valheru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Ferrero, 10 Haziran 2004 14:12 tarihinde demiş ki: Valheru adamı oyunda bi player a lan derse banlamassın dimi? o lan olayının hepsını sende bende bılıyoruz dımı gereksız yere burada forum kırletmek bana da sana da yakışmaz ayrıca burası Arqas World ile alakalı bi yer degil benim adsresim belli bizim forumalrda istedigin cevabı vermeye hazırım....[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bence kinghsaw a bi kaç gün daha ban gerekli :D[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Lucas1, 09 Haziran 2004 21:33 tarihinde demiş ki: nova baya iyidi ama neden kapandı çözemedim şuan ise exile çok iyi durumda nazar deydirdin walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: DIEMASTER, 10 Haziran 2004 15:15 tarihinde demiş ki: Bence kinghsaw a bi kaç gün daha ban gerekli :D Ne alaka ?[signature][hline]Dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Brook, 09 Haziran 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Sylveria çok kaliteli.. Hardgamer, oof of neler yaşadım orda...orda nickim Pyro'du sonra heryerde pyro nicki üremeye başladı.Bende direk değiştirdim tabii.(Pyr0 alınma laf sokmak için falan söylemiyorum) haklı olabılırsın bı bakıma da ben nıckı apkda sunucusunda bı npc de gormu$tum ho$uma gıtmı$tı hatta ılk amentes tekı staff charımda kullandım nıckı orda örendım ba$ka bırınınde daha önceden kullandıgını[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Valheru, 10 Haziran 2004 14:53 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 10 Haziran 2004 14:12 tarihinde demiş ki: Valheru adamı oyunda bi player a lan derse banlamassın dimi? o lan olayının hepsını sende bende bılıyoruz dımı gereksız yere burada forum kırletmek bana da sana da yakışmaz ayrıca burası Arqas World ile alakalı bi yer degil benim adsresim belli bizim forumalrda istedigin cevabı vermeye hazırım.... ol ben biliyorumda sen galiba farklı yorumluyorsun baştan. Arqas forumlarına gelsem işine gelmeyen şeyi siler veya kilitlersin. Neden geleyim. Eşit şartlar...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 HG Zaten AGS'nin.Neyine AGS'siz HG felan yazıyosunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: FoRMaT_C, 10 Haziran 2004 19:19 tarihinde demiş ki: said: Lucas1, 09 Haziran 2004 21:33 tarihinde demiş ki: nova baya iyidi ama neden kapandı çözemedim şuan ise exile çok iyi durumda nazar deydirdin walla.. gerçekten ya dilim kopaydıda demeseydin :([signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Ardhath, 10 Haziran 2004 21:35 tarihinde demiş ki: HG Zaten AGS'nin.Neyine AGS'siz HG felan yazıyosunuz. Hg de oynamadığın için bilemezsin elbette. Boylede konuşursun artık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 tabikide Dark Venue kimsede demioki Dv die su an online player 526 ve lag 0 ewet 0 luck sisteminin geldigi ilk server türkiye içinde ve Artifact çıkarılabilen ilk server hatta birazdan bi party gidecez dark father a 2 kişi rahatlıkla artifact çıkartabilio zaten super bence dv yi deneyin derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: fredy, 11 Haziran 2004 12:59 tarihinde demiş ki: said: Ardhath, 10 Haziran 2004 21:35 tarihinde demiş ki: HG Zaten AGS'nin.Neyine AGS'siz HG felan yazıyosunuz. Hg de oynamadığın için bilemezsin elbette. Boylede konuşursun artık. Doğru ben HG oynamadan level 20 craft kastım.Telepati!!!Diğer charları yazmıyorum zaten, bu yeterli. Arkadaşlar rica ediyorum işin gerçek yüzünü bilmeyenler bu konu hakkında mesaj atmasınlar.Ha biliyosan birşeyler yanlış veya doğru kim tutar seni yaz bizde öğrenelim yada düzeltelim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Biz Hg'de oynamak istiyoruz ne kadar oynadığın belli HG yonetimi ile AGSZone yonetiminden söz ediyoruz. Tabi sen lmrlerin yonetiminde oynamak istersen orası senin bileceğin iş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valheru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Ferrero, 10 Haziran 2004 20:22 tarihinde demiş ki: said: Valheru, 10 Haziran 2004 14:53 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 10 Haziran 2004 14:12 tarihinde demiş ki: Valheru adamı oyunda bi player a lan derse banlamassın dimi? o lan olayının hepsını sende bende bılıyoruz dımı gereksız yere burada forum kırletmek bana da sana da yakışmaz ayrıca burası Arqas World ile alakalı bi yer degil benim adsresim belli bizim forumalrda istedigin cevabı vermeye hazırım.... ol ben biliyorumda sen galiba farklı yorumluyorsun baştan. Arqas forumlarına gelsem işine gelmeyen şeyi siler veya kilitlersin. Neden geleyim. Eşit şartlar... peki burada izin verecekler mi istersen bunu karsılıklı konusalım msn icq telefon ne istersen buraya karsıda saygılı olmalıyız sonucta sana yada bana ozel bir topic degil.....[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ben konuşursam pek iyi olmaz ne HG için ne de Owen için, o yüzden susuyorum ama arkadaşlar lütfen bilmeden konuşmayın burda suçlu kesinlikle AGS değildir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar