Kinghsaw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sizce en iyi server hangisi ? + Age Of Dark + Amentes UO Shard + Anet Exile + Arqas UO + Avalon + Azakli UO + Caliria UO + Dark Venue + Death UO + Dw Strong Life + Etheria + Eremias + Exphedia + Fatal War + Hellstemple II + Imaginary UO + Indinolla + Limbscomp + Lobi UO + Lost Land + Nikomedya + Noir UO + Nova World + Swords in Love + Quaxis 2 + Queg + Paticik UO + Ring of Life + RoxSide + Sanitar UO + SlayerTr + Sylveria + Unlive ==> Baya guzel olmuş. benim favorim diyelim bari :P Runuo da Dark Venue yi tek geçerim. Not: Fark ettiniz mi bilmiyorum ama nebulayı koymadım onunla kıyaslanacak server göremiyorum.. [signature][hline]Dev. [Bu mesaj Kinghsaw tarafından 09 Haziran 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Burada yazdıklarının %60 ı açık deil veya kapanmış (açılmadan bile denebilir) Bence Sylveria.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loesendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bencede Sylveria fakat son zamanlarda baya player kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 nova baya iyidi ama neden kapandı çözemedim şuan ise exile çok iyi durumda[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... [Bu mesaj Lucas1 tarafından 09 Haziran 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Novanin 8. playeriydim bazi kendini bilmezler batirdi.Ama Kalbimizde AGS-HG[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik [Bu mesaj Evny tarafından 09 Haziran 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sylveria p.s: $uan da pvp sıstemı tekrardan elden gecırılıo olsa da[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bende novanın 3. playerıydım hatta 3 kişi beraber minoc mining kasıyorduk :) ne günlerdi :P[signature][hline]Dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 evet hatırlıyorum olm napıosun gel nbl actiona diyordum sana :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ama ben canla başla kastım mining ve bs yi gmledim sonrada charı verdim :)[signature][hline]Dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 agssiz hg tabiki kalbimizdeki... :)[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Tuor sen bana dragon verdyidin 5m'lik paladin seni hep mage kasiodun :D[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hg listede olmadığı için yazmadım tabiki Hardgamer.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 arqas ı çok beyeniyodum bi aralar hiç üye olamadım hep arkadaşlar char larıyla oynuyodum ama beyeniyodum ırk sistemi çok hoşuma hidiyodu.sani bi gerileme havasında gibiler :) ( hg gene açılıyor sanırım bi arkadaşım açacakmış öyle söylüyor.kaldığı yerden geri gelecekmiş,tabi eski havasını veririmi bilmiyorum kötü oldu )[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Benim en guzel anilarim hg'de gecti.Vay be dslere uyuz olurdum. :D[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 worth gerilememi lol umarım son zamanlarda yaptıklarımıza gerileme demiyorsundur çünki çok daha ileriye gittik . Aos olması ve ırkların dengelenmesi yeni bir sistem oturtulması hiç bir ultima shardında olmayan bir level sistemi getirmemiz buna bağlı olarakta clas transfer sistemimiz ve bunlara gerilemek diyorsan biz bittik :) Bence iyi shard kişilerin zevkine göre değişir. Herkesin rengi farklıdır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 09 Haziran 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arqasta oynuyacagizda cafece ama account yok bi baslasa account alimlari.mail filam atsak lare biraz cabuk koy yaw :D[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sylveria çok kaliteli.. Hardgamer, oof of neler yaşadım orda...orda nickim Pyro'du sonra heryerde pyro nicki üremeye başladı.Bende direk değiştirdim tabii.(Pyr0 alınma laf sokmak için falan söylemiyorum)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Envoy aaccount sistemimiz hazır ama kuruduğumuz smtp server sorunumuz war o yüzden bi kaç gün içinde bu sorunda biter ve bizde size account açabilecez :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 staff pyro ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 avalon[signature][hline]İmMaLoN İf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Larethian :D kusura kalma ben uzun zaman önce girmiştim en son sphere 1.0 olduğunda giremedim arkadaşlar tüm acc latı ya banlandı yada şifreleri değişti o yüzden giremiyorum kusra bakmassın umarım. özür diliyorum umarım acct açılırda girer bi daha bakarım[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 larethian acin artik valla gelcem bizim ekipin asil admalari gelemiyor Bombaci Mulayim Pokemon riza Deve omer fln :D onlarda gelsin deli takim olcaz....[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya bırakın kardeşin allan noirini ya konuşcam banane sayın noir yetkilileri Faust ve İn nomine ben (1 1-5 ay önce Gamemasterdım) bizlere dedilerki arkadaşlar charlarınızı editlemeyin 2 gün içinde bir guild açıcaz o guilde sizi sokucaz sizi 7x 8x yapıcaz itema boğucaz dediler düşünün artık şuanda noirde edit kaynıyo allana kadar .[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Evny, 09 Haziran 2004 22:15 tarihinde demiş ki: staff pyro ? evet.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: lawrance, 09 Haziran 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Ya bırakın kardeşin allan noirini ya konuşcam banane sayın noir yetkilileri Faust ve İn nomine ben (1 1-5 ay önce Gamemasterdım) bizlere dedilerki arkadaşlar charlarınızı editlemeyin 2 gün içinde bir guild açıcaz o guilde sizi sokucaz sizi 7x 8x yapıcaz itema boğucaz dediler düşünün artık şuanda noirde edit kaynıyo allana kadar . mesela ben P: ama yakalayamadılar oyle duruyor carh bazen actiona giriyom o dedigin guild'de Hamas Soldier mı neydi biliyorum.[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar