Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Anket - 2

Kinghsaw

Öne çıkan mesajlar

Sizce en iyi server hangisi ?

+ Age Of Dark
+ Amentes UO Shard
+ Anet Exile
+ Arqas UO
+ Avalon
+ Azakli UO
+ Caliria UO
+ Dark Venue
+ Death UO
+ Dw Strong Life
+ Etheria
+ Eremias
+ Exphedia
+ Fatal War
+ Hellstemple II
+ Imaginary UO
+ Indinolla
+ Limbscomp
+ Lobi UO
+ Lost Land
+ Nikomedya
+ Noir UO
+ Nova World
+ Swords in Love
+ Quaxis 2
+ Queg
+ Paticik UO
+ Ring of Life
+ RoxSide
+ Sanitar UO
+ SlayerTr
+ Sylveria
+ Unlive ==> Baya guzel olmuş. benim favorim diyelim bari :P

Runuo da Dark Venue yi tek geçerim.

Not: Fark ettiniz mi bilmiyorum ama nebulayı koymadım onunla kıyaslanacak server göremiyorum..

[signature][hline]Dev.

[Bu mesaj Kinghsaw tarafından 09 Haziran 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nova baya iyidi ama neden kapandı çözemedim şuan ise exile çok iyi durumda[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...

[Bu mesaj Lucas1 tarafından 09 Haziran 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arqas ı çok beyeniyodum bi aralar hiç üye olamadım hep arkadaşlar char larıyla oynuyodum ama beyeniyodum ırk sistemi çok hoşuma hidiyodu.sani bi gerileme havasında gibiler :)
( hg gene açılıyor sanırım bi arkadaşım açacakmış öyle söylüyor.kaldığı yerden geri gelecekmiş,tabi eski havasını veririmi bilmiyorum kötü oldu )[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
Coming Soon
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

worth gerilememi lol umarım son zamanlarda yaptıklarımıza gerileme demiyorsundur çünki çok daha ileriye gittik . Aos olması ve ırkların dengelenmesi yeni bir sistem oturtulması hiç bir ultima shardında olmayan bir level sistemi getirmemiz buna bağlı olarakta clas transfer sistemimiz ve bunlara gerilemek diyorsan biz bittik :)
Bence iyi shard kişilerin zevkine göre değişir. Herkesin rengi farklıdır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian

[Bu mesaj Larethian tarafından 09 Haziran 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sylveria çok kaliteli..

Hardgamer, oof of neler yaşadım orda...orda nickim Pyro'du sonra heryerde pyro nicki üremeye başladı.Bende direk değiştirdim tabii.(Pyr0 alınma laf sokmak için falan söylemiyorum)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

Larethian :D kusura kalma ben uzun zaman önce girmiştim en son sphere 1.0 olduğunda giremedim arkadaşlar tüm acc latı ya banlandı yada şifreleri değişti o yüzden giremiyorum kusra bakmassın umarım.
özür diliyorum umarım acct açılırda girer bi daha bakarım[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
Coming Soon
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırakın kardeşin allan noirini ya konuşcam banane sayın noir yetkilileri Faust ve İn nomine ben (1 1-5 ay önce Gamemasterdım) bizlere dedilerki arkadaşlar charlarınızı editlemeyin 2 gün içinde bir guild açıcaz o guilde sizi sokucaz sizi 7x 8x yapıcaz itema boğucaz dediler düşünün artık şuanda noirde edit kaynıyo allana kadar .[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lawrance, 09 Haziran 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
Ya bırakın kardeşin allan noirini ya konuşcam banane sayın noir yetkilileri Faust ve İn nomine ben (1 1-5 ay önce Gamemasterdım) bizlere dedilerki arkadaşlar charlarınızı editlemeyin 2 gün içinde bir guild açıcaz o guilde sizi sokucaz sizi 7x 8x yapıcaz itema boğucaz dediler düşünün artık şuanda noirde edit kaynıyo allana kadar .

mesela ben P: ama yakalayamadılar oyle duruyor carh bazen actiona giriyom o dedigin guild'de Hamas Soldier mı neydi biliyorum.[signature][hline]Grandmaster Shooter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...