Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ratingleague.com


reyou

Öne çıkan mesajlar

aklima gecen hafta gelen ve 4 gunde bu hale getirebildigim sitemi arz ederim efem. dizayn faili oldugum icin dumduz bi site oldu, zaten tek sayfalik bisi, nese amac belli belli kategoriler oylanacak efem, siteye ekliyecegim seyler var ekliyorumda o yuzden bir daha girdiginizde (ki eger girerseniz tabi :)
ya bir server error yada, tamamen kaymis bir layout gorebilirsiniz. uzerinde calisiyorumdur, 1-2 kere refresh edin gecer.

nese, ilk deploy sitem oldugu icin, bekleyemedim iice bitene kadar, yorumlarinizi almak icin actim basligi, nasildir ii yoldamiyiz fln gibisinden.

tsk.

http://www.ratingleague.com/

edit: site link ehu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok tum dunyada biralar o kadar degil ama, onceden bi arastirmaya tabi tutuyorum. Bilinenler acisindan.
Cthulhu nun dedigi gibi belli bir sure var her tur icin (simdilik bu 1 hafta).

burda benim zevkli kilmaya calistigim sey, mesela ilk hafta ilk 16 aday 2. tura cikiyo, 2. turda tabiki son 16 olan adaylarin oylari baska adaylara dagilacak, cunku her turda 1 oy atma hakkin var, eger ilk turda senin aday ikinci tura cikamazsa 2. turda baska birine atabilirsin. boylelikle ilk ayakta 1. olan direk gitcek sampiyon olacak diye birsey yok :)

bunun yaninda guest kullanicilarin oyu 1 lik uyelerinki 5 lik sayiliyo. daha sonra bir uye mesela 1000 uzerinde oy kullanirsa oy gucu artiyo ona gore. (buda benim uydurdugum bisi iste :)

dedigim gibi design olayi biliyorum facia, arka fon twitter in renginden arak :P gerisi bana ait.

yorum fln seysi eklemeyi dusunuyorum bir sonraki is icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...