DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: DonCorleone, 01 Haziran 2004 15:57 tarihinde demiş ki: ya bişi daha sorucam.. ben bi digi cam le beraber 128 veya 256 mb bellek almayı düşünüorum sony marka digi cam alırsam bellekte sony olmak zorundamı bide buna cvp lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Evet millet youn arastirmalar sonucunda iki adet ürüne inmis bulunuyorum. Birincisi PowerShot a75 ikincisi Sony p72 sadece ikisi arasinda kiyas/fikir beyani yapacak olan varsa bekliyorum. Cok fazla alternatif olunca herkesin soyledigi birbirine giriyor. a75 vs p72 savasini kim kazanir? ikisi de fiyat olarak 600-650 civarinda yorumlari bekliyorum... özellikle kullananlar varsa iki modelden birini onlardan...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Canon PowerShot a75 tur bindirir. Tüm özelliklerde Canon önde. Ama çok kötü bir durum var ki baktığım bir kaç sitede sony için kırmızı göz önleyicinin varlığından sözetmiyordu. Kırmızı göz önleyici yoksa hiç alma derim. Zaten sony üst modellere doğru gidildikce iyi bir hal alıyor. Sectigin Canon zaten hoş bir makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 p72 de war kırmızı göz önleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 oha a75 720 milyon 150 milyon fark war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 geçen ay chip dergisinde dijital cam. testi birincisi fiyar/performans bakımından Pretec makina adamlar çok övdüler aleti http://www.celiknet.com/alisveris/urunDetay.asp?urunID=7252 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ha birde DC3A30 a bakın pretec in 630 milyon civarı ama lensi baya sağlam canon 10 x optic war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ilk defa duydum markayi yaw... var mi kullanan eden? su anda powershot 75 gibin gözüküyor durum da bu son makine 5.2 imis ama markayi bilmiyorum. a75 te beyaz ayari manuel olmasi + bir ozellik... her dakka yeni bir opasiyon cikiyor ne zor ismis yav bu... evet var mi kullanan Pretec?[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 en güzeli ne biliyor musun? git magazaya 2 makineyide al incele fotograf çek farkına bak öyle al burada nekadar överlerse övsünler digital foto makinesini almadan deneme yapmıyorsan sakata gelme ihtimalin oldukça fazla olur[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hocam denettirmiyorlar ki adamlar çünkü denedikten sonra bilgisayara aktarman gerekiyor kaliteyi anlayabilmek için yoksa bir anlam1 yok en fazla uzerindeki lcd ekranin kalitesini anlayabiliyorsun oyle... onun disinda saticilarin dediklerine guvenilmez tabiki ama kullanan kardeslerimizin soylediklerini dinlemekte bir sakinca yok hele herkes ayni seyleri soyluyorsa...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Pretec 3A30 alıcam sanırım ben aşık oldum alete 10 x optic 4 x digital zoom war lensi de kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 eveeet herkese fikirleri için tesekkurler hayirlisi ile a75 almis bulunmaktayim... umarim memnun kaliris...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: DynamicK, 07 Haziran 2004 10:30 tarihinde demiş ki: en güzeli ne biliyor musun? git magazaya 2 makineyide al incele fotograf çek farkına bak öyle al afedersin ama orada çekip, bakmakla mı anlaşılacak hangisinin iyi olduğu? Birde şöyle bir gerçek var ki çektiğin fotoğraf hiç bir zaman lcd ekrandan gözüktüğü gibi olmuyor. Bilgisayara bi atıyorsun bambaşka birşey çıkıyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 makineyi çıkartıp incelemesi gerek özelliklerini zoomu 1-2 foto çekip renkleri nasıl yakaladıgını gormeli bilgisayar a atıp bakabilme imkanıda varsa çektigi yerde daha iyi olur heryer izin vermez tabiki ama bazı magazalar ilgileniyor baya.. en azından inceledigin makineler ile çekilmiş resimlerden oluan albümleri oluyor onlara bakabilirsin lcd ekranda genelde düzgün görülür resim ama pc ye aktardıgında kimi blur lu olur kimisi okadar kaliteli görünmez doğru fakat çektigin resmi lcd de görmek bile bir denemedir belki ekranı begenmeyeceksin , kullanım alanı olarak ufak gelicek, veya dedigim gibi çekim fonksiyonları nı yeterli bulmayacaksın.. mesela canon a200de(bütün modellerde varmıdır bilmiyorum o yuzden kesin konusmayım) vivid çekim diye bi özellik var , çekerken makineyi en ufak bi şekilde bile sallamayacaksın ve baya bi yavaş çekiyodu fakat resimlerde insanları bronz cıkartıyor ve renkleri gayet güzel bir hale getiriyor ve hoş fotolar çekebiliyorsun. Foto makinesinde belkide arkadaşın önem verecegi olay budur bilemezsin işte bunun gibi bütün fonksiyonları yerinde görüp kendi denerse kararınıda daha sağlıklı verecektir. Netcede broşürdede int sitesindede hep teknik bilgiler yazıyor ve bu bilgileri zaten ezbere bilen birisi olsa ne alıcagını bilir.[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: raistcan, 08 Haziran 2004 07:57 tarihinde demiş ki: eveeet herkese fikirleri için tesekkurler hayirlisi ile a75 almis bulunmaktayim... umarim memnun kaliris... hmm hayırlı olsun ne kadara aldın 720 milyon civarındaydı o sanırsam çok pahalı bence Canon sonuçta ismini satıo bi yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 canon isminden dolayı pahalı değil böyle bir kanıya kapılmayın gayet kaliteli aynı özelliklerde 2 makine bulursun biri markalı diğeri bilinmeyen bişi fakat markalı olan daha uzun dayanır ve dieri gibi 3-5 ay sonra sorun cıkartmaya baslamaz[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: DynamicK, 07 Haziran 2004 10:30 tarihinde demiş ki: en güzeli ne biliyor musun? git magazaya 2 makineyide al incele fotograf çek farkına bak öyle al burada nekadar överlerse övsünler digital foto makinesini almadan deneme yapmıyorsan sakata gelme ihtimalin oldukça fazla olur Öyle fotoğraf makinalarını karşılaştırıyorsunuz ki, fotoğrafçıda öyle masa sandalye çekerek fark göremezsiniz. Doğaya karışıp stress testler yapıcaksınızki zor koşullarda nasıl davranıyorlar bakasınız. Yoksa 600 milyon verdikten sonra o makinaların hepsi fotoğrafçının iyi aydınlatılmış dükkanında harikalar yaratır.. Hatta 200 milyonluk makinada aynı fotoğrafı çeker şartların uygun olduğu ortamlarda.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: DonCorleone, 08 Haziran 2004 10:57 tarihinde demiş ki: said: raistcan, 08 Haziran 2004 07:57 tarihinde demiş ki: eveeet herkese fikirleri için tesekkurler hayirlisi ile a75 almis bulunmaktayim... umarim memnun kaliris... hmm hayırlı olsun ne kadara aldın 720 milyon civarındaydı o sanırsam çok pahalı bence Canon sonuçta ismini satıo bi yana 772 milyona yaninda 256MB memory karti ile birlikte aldim ki daha uygun fiyata zor alinir. Bi de ustune bu fiyata 10 taksit...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: DynamicK, 08 Haziran 2004 13:14 tarihinde demiş ki: canon isminden dolayı pahalı değil böyle bir kanıya kapılmayın gayet kaliteli aynı özelliklerde 2 makine bulursun biri markalı diğeri bilinmeyen bişi fakat markalı olan daha uzun dayanır ve dieri gibi 3-5 ay sonra sorun cıkartmaya baslamaz AMD nie patlamıo bende o zamn yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 770 fazla ya bana Bu arada Hong Kong ta fiyatlar buraya göre ucuzmudur sizce? ben Pretec 3A30 modelini düşünüorum lens i Canon ve çok kalite 630 milyon civarında TR de makina ama işte bi 256 mb bellek benimde almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet qui gerçekten süper bi konuya parmak basmış. Aynen gidip digital fotograf makinesi almadan once öyle denemiştim. bi baktım 200 dolarlık aletle 350 dolarlık arasında farkk yokmuş.. o zmn neden salak gibi 150 daha veriyim demiştim.. meğer fark dünya kadarmış. Şimdi o 200 dolar çöpe gitti bile diyebilirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 doncorleone amd ne?[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 İşlemci ile fotoğraf makinasını karşılaştırmak nasıl bir harekettir? Canon'un dijital makinalarındaki liderliği sadece isim yapmış olmasından gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben şunu demek istedim Intel/amd=fiyat/performans Pretec/Canon=fiyat/performans anlaşıldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 doncorleone onu demek istemiş olabilirsinde bunu düzgün söylemen lzm ehe amd harbi ne alaka dedim amd diye bi foto makinesi markasımı cıktıda haberimiz yok.. :) canon kalitedir fiyat performans olarak bakarsan diğer ürünler illaki pazarda tutunabilmek için daha cazip fiyatlarda sunacaklar elleri mahkum buna aksi halde kimse canon nikon vs.. markalardan şaşmaz zaten zaten prof olarak ilgilenenlerin aldıgı markalar belli bu pazarda diğer markaların prof makine işine girmeyişlerinin nedenide bu işi tam olarak bilmeyenleride bu sekilde kandırıyorlar ornegin ccd deilde cmos tercih edip oldukça fazla bir masraf düşüşü yapıyorlar bunun yanına hemen işin elektroniğinde 5mp lik alet diyor ve bunu vurguluyorlar elalem de ccd den anlamaz ama 5mp deince vayy iyiymiş der sony nin ccd süper car zeis lens kullanıyor ve oldukça pahalıdır bu lensler bu yuzden sony baya pahalıdır fakat uzun bir süre kullanabilirsin ve sorun cıkartmazlar canon fotograf makinesi konusunda uzun bir geçmişse sahip köklü bir firmadır ve kalitesi tartışılmaz fiyar performans oranı daha iyi diye %5,%10 daha ucuz bir makineyi almam markası iyi olanı alırım ben ama aynı tıpatıp aynı olanakları sunan 2 ürün olsun biri 700m dieri 400m ozaman düşünürüm tabi sırf düşünmeklede kalınmaz deneme yapmak gerekir :) ehe kardesim dükkan içi ısıklandırma iyi diyorsanız sokagı nresmini çekersiniz en azından bi pozlama hızına bakın[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar