NoS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Arkadaşlar bu sene üniversiteye başlıyorum.Tabii haliyle insan büyüdükçe ailesine yük olduğunu hissediyor ve biraz olsun parasal olarak onlardan kopmak istiyor.Bende bu sebepten dolayı özel ders vermek istiyorum. En önemli avantajım herhalde ücret konusunda.Geçen sene bende özel hocaya gittiğim için epey külfetli bişey olduğunu biliyorum.Fiyat olarak belirlediğim bişey yok zaten ilk ders deneme amaçlı olacak ve istemezseniz devam etmeyiz devam durumunda ise ücret halledilir sonuçta öğrenci adam ne kadar alabilir ki :D Sınava daha yeni girdiğim için her türlü çalışma tekniği stresi zartı zurtu çok iyi biliyorum.Zaten en çok çalışma konusunda yardım edebileceğimi düşünüyorum geçen sene uyguladığım sistem epey işime yaradı sizin de işinize yarayacağını düşünüyorum.Yaş olarak da yakın yaşlarda olacağımız için zaten sizin dertlerini daha rahat anlayıp yardım edebileceğimi düşünüyorum. Sınava Tm'den girdiğim için hertürlü edebiyat ezberinde, coğrafya konusunda,türkçe ve tarih de yardım edebilirim.Özellikle edebiyat ezberleri konusunda çok yardımım dokunacağını düşünüyorum. Yapamadığınız sorular için ise şöyle bi düşüncem var.Çözdüğünüz kitabın aynısını kendime alacağım ve evde test çözerken gerektiği zaman msnden veya face den bana ulaşıp yapamadığınız soruyu sorabileceksiniz.Bana örneğin sayfa 55 5. soru diye sorduğunuz da yardım edebileceğim.Bu olay çok lazım olan bişey çünkü insan 3-4 boştan sonra kendine güvenini yitirip test çözmeyi bırakabiliyor. Tabii açık olmak lazım bu işte yeni olduğum için zor soruları çözme konusunda ne kadar iyiyim bilmiyorum.Matematik konusunda özellikle mat 1 konusunda iyiyim ama konu soru çözmek olunca zor soruları çözebilir miyim onu bilmiyorum zaten beni o pahalı hocalardan farklı kılan yönümde bu Bu arada merak edenler için söyleyeyim öss de mat 1 28 net mat 2 20 net yaptım.Bu konuyu ağustos da yazmamın sebebi ise şimdi başlarsak mat 1 i 1 aydan kısa bi süre yani okullar açılmadan önce bitirebileceğimize ve sonra mat 2 ye yoğunlaşabileceğimize inanıyorum.Ben şahsen şubat ayında mat 1 i bitirip bi daha hiç yüzüne bakmamıştım tabii o kadar bebek soruları soruları sorulcağını bilseydim hiç bakmazdım ama neyse :D Fiyat ucuz olacağı için özel hoca düşünmeyen patiler için iyi bi fırsat bence en olmadı zaten ilk denemeden sonra vazgeçersiniz. Aslında yeni olduğum için oks öğrencileriyle çalışmak daha rahat olur ondan aranızda kardeşi oks'ye giren pati varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim zira başta da yazdığım gibi aileye yük olma durumu bi yerden sonra can sıkıcı oluyor.Neyse ilgilenen arkadaşlar özel mesaj atarsa veya buraya merak ettikleri herhangi bi sorularını sorarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Dostum pati içi müşteri bulman zor :) Yalnız aynı fikir bendede vardı yani ilk öğretim lise matematek dersleri felan vermeyi düşünüyorumda okullar açılmadan zor.Birde önce ilkokul öğrencilerine ders vermeni öneririm çünkü sen ne kadar iyi anlatsanda ilk okuldayken veli "çocuk anlamadı" der, lisedeyse tam tersi "hoca anlatamıyor" der. Para konusunda bak profesyonel hocalar 50-100 hatta saati 140$ ders anlatan adamlarda var, öğrenciysen 30-40 arası bir fiyat biçebilirsin. Nette bi kaç özel ders ilanı bıraktıgın site vardı hemde bayağı işe yarıyor.Ama en yakın Ekim ayında felan öğrenci bulursun heralde çünkü milletin sınavlar o dönemlerde başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 30-40 bile epey çok abi, adam 18 yaşında olsa gerek =p bence ders vermek istiyorsan öss matematik netlerini söyleme derim. iyi bir üni'ye yerleşirsen bölümünde matematikle ilgili olursa o zaman güzel bir etiketin olabilir ama 20 mat2 net yapmış birinden kimse ders almak istemez sanırım. öss babında yani. rencide etmek istemiyorum umarım anlıyorsundur beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Evet 3 sorudan 1'ini yapamıyorsun demek oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hangi okula girdin,hangi puanla girdin niye senden ders alsınlar,biraz bunları anlat bence. artı şöyle bişey var edebiyat,tarih,coğrafya tarzı bölümler için özel ders talebi çok az diye biliyorum. matematik fen falandır bu özel derslerin temeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 öss öğrencisi bulman zor. zaten sen kendin öss öğrencisiydin bundan 2 ay önce. ilkokul ve oks'ye yoğunlaş en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 patinin öss kuşağı geçti biraz eskiden 40 adam varsa şimdi 5-6 kişi giriyor bu sene nolur bilmem.. çoluğa çocuğa karıştı herkes sana bol şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dershaneler etüd tarzı konu anlatmaktan çok soru çözdürecek üni öğrencileri çalıştırıyor.Tabi öğrencinin bıraktığından az alırsın ama var böyle bir olay. Eskişehir'de çok fazla arkadaşım bu tarz işler yapıyor, dershanelere bir sor derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Hepiniz sağolun arkadaşlar yorumlar için 20 olayı ise heyecan açıkcası kendime güvenmesem zaten böyle bi işe kalkışmam en basitinden. Ya şimdi açmamın sebebini de yazdım aslında şimdi bi öğrenci bulup Mat 1 i bitirtip daha rahat bi şekilde çalışması hem de konu dursun arada up yaparım ne olacak. Yaş olarak evet küçüğüm ancak ders anlatma konusunda bi dezavantaj görmüyorum açıkcası Zaten bende patiden beklemiyorum ama tanıdığı fln olan varsa diye bi yazayım dedim bide o ilan ver dediğiniz sitelere bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Abi ders verirken öss net muhabbetini açma bile zaten mantıksız, zekayı ölçen bi sınav değil felan geyiklerine başlamak istemiyorumda sadece üniversite-bölüm olarak kendini tanıt. Onun dışında tanıdık,mahallede komşu çocukları felan tarzı insanlarla başla.Hiç tanımadığın veya hiç bilgisi olmadıgın bir insanla başlamak daha zor olsa gerek. Birde fiyat konusunda aileye görede söyleyebilirsin.sonucta öğrenciyi kapmak için kimine 20 dersin kimine 40 dersin ama öğrenciyken 40tan fazla fiyat söyleme derim. Son olarak deneyim yaşarsan bizle paylaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 öss'ye vermen çok zor direk sbs çağındaki gençlere yönel hevesini kırmak gibi olmasın ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bende 28 yaptım mat 1 den zor değildiki sınav bu kıstas olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 senden kimse ders almaz. daha uni 1 falan. alan da parani vermez duzgun. sen bosver, 4. sinifta yap o isi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sen bilirkişi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hem bilirim, hem tecrubeliyim hem de hayatta basariliyim. ayrica matematik mezunuyum, ozel ders verme ve verememe konusunda uzmanim sdf. asil sen nesin arkadas? senin icin WISHIN YANCISI DIYORLAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 fen ve edebiyat fakültesinde son sınıfa yakın öğrenciler hatta yeni mezunlar beş kuruş para almadan dershanelerde stajerlik yapıolar da belki bir veya iki öğrenci yakalarım die... kolay piyasa diil... öğrenciye ders vermekte sanıldığı kadar kolay değil.. herkez çok zeki veya hemen anlayabilicek bi kapasiteye sahip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Azmodai said: hem bilirim, hem tecrubeliyim hem de hayatta basariliyim. ayrica matematik mezunuyum, ozel ders verme ve verememe konusunda uzmanim sdf. asil sen nesin arkadas? senin icin WISHIN YANCISI DIYORLAR? simsi yapmadın ama ona ne demeli uzmansın ama işlerini yarım bırakıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 liseliye saati 70 üniversiteliye saati 125'ten verdim ben ders genelde. artık liselilere ders vermiyorum, yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 slickers said: Azmodai said: hem bilirim, hem tecrubeliyim hem de hayatta basariliyim. ayrica matematik mezunuyum, ozel ders verme ve verememe konusunda uzmanim sdf. asil sen nesin arkadas? senin icin WISHIN YANCISI DIYORLAR? simsi yapmadın ama ona ne demeli uzmansın ama işlerini yarım bırakıyorsun simsi senin icin biraktim arkadasim. cok kotu seyler oldu, rencide olma diye durdum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 fizban said: liseliye saati 70 üniversiteliye saati 125'ten verdim ben ders genelde. artık liselilere ders vermiyorum, yoruyor. peki adam olabildin mi adam? bana onu de. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 üni'de de mi var özel ders muabbeti ya :/ mat1'den ben de 28 yaptım nan ama herkes yapmış ne kötü=( mat2'im berbat ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Azmodai said: fizban said: liseliye saati 70 üniversiteliye saati 125'ten verdim ben ders genelde. artık liselilere ders vermiyorum, yoruyor. peki adam olabildin mi adam? bana onu de. sdfg. sırrık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 fizban said: liseliye saati 70 üniversiteliye saati 125'ten verdim ben ders genelde. artık liselilere ders vermiyorum, yoruyor. bizim burda saati 150den veriyorlar yok pardon karıştırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 komik olmamis. deneme boyle espriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yav said: üni'de de mi var özel ders muabbeti ya :/ mat1'den ben de 28 yaptım nan ama herkes yapmış ne kötü=( mat2'im berbat ühü Abi ben bi eleman tanıyorum bilg müh. okurken gidip anatomi kitapları bitirmişti daha sonra tıp öğrencilerine ders anlatıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar