BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ulan bu şarkıyı koymak nasıl kimsenin aklına gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Nihan selam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kıyamam gözlerin çökmüş finallerden. Okula davacı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahaha patates kafa sigara içiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 =(( gözlerim doldu be. iradem kuvvetliymiş onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 başardın sen bu işi bence bunun şerefine bi sigara yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Evet, bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 güneş sen ne kadar süre içmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 4-5 ay içmedim galiba. Sonra tek tük (paket) başladım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 çok kısa sürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Evet işte, kısa sürüyor, gerek yok çaba sarfetmeye hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bir de daha bunun yemek yemesi, üstüne sigara içememesi; içmeye gidip tırnaklarını kemirmesi falan var Nihan hanım, iyi düşün, tecrübelerimizden faydalan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ayartmasana kızı bir karar vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 saçmalama ya kızı niye vazgeçirmeye çalışıyosun.arkadaş olacak. bu zor ve engebeli yolda yanındayım nihan,destekliyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Herkesin "Bırak canım, senin için çok sevindim, dayan ^^=)<3<3<3" dediği bir topic içime sinmedi, biraz da dark side olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bende bırakmıştım ama 2. aydan sonra bu girişimim fail etmişti. ilk haftası zordur, 2. haftasında hafif unutursun. ilk ayını doldurunca kendini "sigarayı bıraktım nihoho" diye kandırıp, sigarayı bırakamayacaksın diyenlerede "siz iradesizseniz ben napayım" gibi laflar edersin ama 2. aydan sonra aklına durmadan "yahu 1 tane içsem birşey olmaz, olmaz..." diyip bi yemek sonrası yakıp sonrada eeeeh banane be sigaradan mı ölcez diyip gene başlarsın. işaret parmağımı yalayıp na buraya yazıyorum diyerekten monitöre basıyorum, sana 2 ay müddet. sonrasında gene başlayacaksın edit: içine ettiğim türkçeyi düzeltmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yok lan kızlar daha dayanıklı oluyor sanırım. ayda bir iki sigara içen insanlar genelde kızlar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yediklerine dikkat et bu ara kilo da almazsın dönme birakmisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Spidee said: Herkesin "Bırak canım, senin için çok sevindim, dayan ^^=)<3<3<3" dediği bir topic içime sinmedi, biraz da dark side olması lazım. dark stain oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bende bırakmıştım 3-4 günlüğüne falan. onda da boğazımdan hastalandıydım dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 http://i4.photobucket.com/albums/y115/Kowulz/Kowulz%20Motivational%20Posters/TheDarkSide.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nihan bence kasma yak bi sigara bu gün yakmasan yarın yakıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bence içersin nihan kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 AHAHAHAHHAHAHAHAH gecenin ilerleyen saatlerinde mutluluklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar