Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horribıl gibi off off

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

her eve bir kamil lazım :P
ama galiba bu hamam böcükleri birazda nemli ve karanlık ortamlarda yaşıyolar[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

ehue şimdi aklıma geldi, 2-3 sene önce, anneannemlerdeyiz,

gece yatıyoruz, hatay da lar, orda evlerin üstü genelde dam olur böle yazın dışarda yatılır filan. cok hoş durumdur. ben de dışarda yatıyorum bi gece,

yataamı hazırladım. güzel hoş, altta da kilim var. uyudum. o malum rüyalardan birini gördüm. rüyada ilginç şeyler oluyodu :) ... ben de boyuna sürtünüyom yatağın içinde, altımda da bişiler kımıldıyo bi yandan. bende o kımıldayan şeye rüyanın getirdiği heyecan ile boyuna sürtüyom. sabah uyandım. baktım bişiler kıpırdıyo. allah kilimi bi kaldırdım. baktım altında hayvan gibin bi hamam böcee,

gece boyunca sürtündüüm şey hamamböcee imiş. :) ıykk[signature][hline]all fired up
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 10 Haziran 2004 15:54 tarihinde demiş ki:
ehue şimdi aklıma geldi, 2-3 sene önce, anneannemlerdeyiz,

gece yatıyoruz, hatay da lar, orda evlerin üstü genelde dam olur böle yazın dışarda yatılır filan. cok hoş durumdur. ben de dışarda yatıyorum bi gece,

yataamı hazırladım. güzel hoş, altta da kilim var. uyudum. o malum rüyalardan birini gördüm. rüyada ilginç şeyler oluyodu :) ... ben de boyuna sürtünüyom yatağın içinde, altımda da bişiler kımıldıyo bi yandan. bende o kımıldayan şeye rüyanın getirdiği heyecan ile boyuna sürtüyom. sabah uyandım. baktım bişiler kıpırdıyo. allah kilimi bi kaldırdım. baktım altında hayvan gibin bi hamam böcee,

gece boyunca sürtündüüm şey hamamböcee imiş. :) ıykk

Allah çarpar işte böle. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...

Born to cry...
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe.
Kanatlı karıncaları gördüğüm yerde salıveriyorum.Zira o hayvancıkları öldürmek çok büyük canilik bence.Çünkü birincisi karıncaların üremesini sağlıyor onlar, erkekler.İkincisi karıncalar şirin hayvanlardır, durmadan çalışırlar.Küçükken az izleyip yemek vermedim ben bunlara.

Ha eve girmeleri münasebetsizliktir, ama evinde 50 tane varsa bunlar baharın ortalarında koloniden çıkarlar, bu da unity'nin dediği gibi evinde karınca yuvası olduğu anlamına geliyor.
Sakın ha karınca öldürmek için kullanılan beyaz kutulardan almayın, cidden yazık günah bu hayvanlara.

//Kahverengi kutulardan dolu var tavan arasında, yaramıyor bizim evdekilere.

Ayrıca bahçedeki musluğun su saatinin olduğu bir kapak vardı, bir açtım içi böcek doluydu 1 sene falan önce.Yanlız hepsi hamamböceğiydi ve yüzlercesi vardı.Demek ki eve burdan giriyorlar diyip DDT dökmüştük hayvanların üzerine, o gün bugündür karınca bile görünmüyor orda.

PS : DDT kullanımı her ne kadar yasaklanmış olsada, insan ziraatla uğraşınca kenarda köşede çuvalla oluyor bunlardan =).[signature][hline]VII.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca ; horribıl'lar ışığın olduğu yere çıkmaz.O yüzden mutfakta ışık açtığınız anda (gecenin bir yarısı) paralyse olur bu gerzekler.Sonra proximity sensorleri devreye girer, ilk adımınızda panik olup bir yere girmeye uğraşırlar.Girdiği yeri hatırlayın ve ilaçlayın derim.Zira bu boklar çabuk çoğalıyor.
Lavabo altlarını pek severler.[signature][hline]VII.
Sosyal ağlarda paylaş

hala gülüyorum aklıma geldikçe
küçükken bizim bahçe kapısının önünde böyle çıkıntı gibi bi yer vardı
her baharda orda taşlık böyle yere sabit bi taşın altındaki delikten sürekli karıncalar çıkardı
kış gelince kapanırdı
bende her yaz babamın güvercinlere verdiği buğday ve diğer yemlerden o yuvanın önüne koyardım
her sene yapıyordum bunu :P
karıncalarda zaten aç bi şekilde hemen saldırırlardı yuvalarına çekerlerdi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben deli olucam nefret ediyorum kanatlı karıncadan, hatta bilhassa korkuyorum. 2 senedir evde normal karıncalar geziyor, dokunmuyorum pek, ama kanatlısına karşıyım arkadaş. genetiği bozuk valla, yer altında çıkan şey uçar mı be? ben uçuyo muyum?

napıcam ben bunları peki? bomba? TNT? DDT? nedir koloniyi topyekün demolish etmenin yolu?

imdak be!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 10 Haziran 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
yer altında çıkan şey uçar mı be? ben uçuyo muyum?

oha fln oldum yani
nasıl ya yer altı felan ??[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 10 Haziran 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 10 Haziran 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
ya ben deli olucam nefret ediyorum kanatlı karıncadan, hatta bilhassa korkuyorum. 2 senedir evde normal karıncalar geziyor, dokunmuyorum pek, ama kanatlısına karşıyım arkadaş. genetiği bozuk valla, yer altında çıkan şey uçar mı be? ben uçuyo muyum?

napıcam ben bunları peki? bomba? TNT? DDT? nedir koloniyi topyekün demolish etmenin yolu?

imdak be!

*! kopar :lol: *

said:
Jaan, 10 Haziran 2004 11:41 tarihinde demiş ki:
Ağzımdan çıakarttım ve baktım çikoaltaya bulanmış bir hamam böceğiydi. (tabi fırınlanmışta :) )
Evdekielre bunu elimde göstermem le ailenin geri kalan üyeleri bir anda kusma krizlerine girdiler. işin komik yanı ben hiç bir şey olmamış gibi pastamı yemeye çalışıyordum (evet midesizim :) )

böğkk!
*! lavaboya koşar *[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün..
Sosyal ağlarda paylaş

bu aralar bende paranoyaklaşmaya başladım. yatağa girip ışığı kapatıyorum, oramda buramda böcekler geziyomuş gibi hissediyorum. bi de alexi'nin parmağına deymiş yani ıy iğrenç öyk.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

ya eskiden yazlıkta her akşam üstü görürdüm, uçan horribıl, hamam böcee kadar vızzzz demiyim bu tarrrrrrrrrr diye uçuyo daha çok motor gibi bi hayvan, manyak tırsardım bi kere küçükken bahçede 2 tanesi etrafımı sardı, bahçe hortumunu açtım sonuna kadar dellendim sonra gittiler yada öldüler nooldunu pek göremedim :p bizim arkadaşta bunlardan birini yanlışlıkla futbol topuyla öldürmüştü kopmuştuk, ne cnbet böcekler var ya[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 10 Haziran 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir tür tarım ilacı diye hatırlıyorum ben. ama tüm böcek yaşamını piç ediyor yani. mini-kitlesel imha silahı.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim

[Bu mesaj Saeros tarafından 10 Haziran 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

DDT haşere ilacıdır.
Ancak insanlar bunu solursa ölüyor ne yazık ki.
Baş dönmesi ve titreme gibi şeylere sebep veriyor.

DDT bulmanız zor çünkü yasaklanmıştı sanırım 60 larda falan.
50 lerde bulunmuştu zaten nobel ödülü falan aldı bulan adam.Sonra bir adam çıktı, manyak mı ne yasaklansın falan diye çileden çıkarttı adamları, sonunda yasaklandı.
Şu anda Tarım ve Ziraat bakanlığı tarafından da kullanımı yasak olan maddeler arasında bu.
Çünkü bu maddenin böcekleri mutasyona uğrattığı söyleniyor.[signature][hline]VII.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...