Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ps3'e çıkan oyunlar.

arezd

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu Ps3'e çıkan unique oyunların sayısı gitgide azaldı. Sanırım bu platforma oyun yapımı biraz maliyetli ve badireli imiş sebep bu mudur acaba? Elimde fena sayılmicak bir pc var ve bu sepepten son gunlerde ps3'ü satmayı düşünmekteyim.Bu durum ne kadar böyle devam eder ya da GoW3 için ps3ü tutmaya değer mi sizce? Hani zaten bence ps3'de daha çok kapışmalı oyunlar daha eğlenceli. E uzun bir süre de evinize gelen giden olmadığı zaman can sıkıyor bu durum gerçekten de. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bence ps3'ü satma.ilerde yıldızı parlıcak ps3ün benim kanımca,ps3te şuan resmen piyasadakinden çok daha öte bi sistem teknolojisi var.1-2 seneye playstation hüküm sürmeye başlar eski günlerdeki gibi bence.

bana sorarsan şimdilik bi tane de xbox360 al şöyle firmware'lisinden =) ps3te sadece bomba exclusiveleri oyna,gow3'müş,uncharted'mış,mgs4'müş vs,geri kalan herşeyi de xbox360ta oyna dvdye yazıp,oyun masrafı filan da olmaz hem.şahsen ben yakın bi zamanda ilerisi için bi tane de ps3 alıp aynen öyle yapmayı planlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

uncharted 2 GoW a filan bakin ps3 un donanimini yeni yeni cozuyor oyun yapimcilari, birde xbox a ortak ciktigi icin oyunlar kolaya kacip portladiklarindan exclusive olmiyan oyunlar xboxdan kotu oluyordu

xbox oyunlari tepe noktasina cikti konsolu dah fazla zorliyamiyorlar oysa ps3 donananim olarak en az 4 sene daha tasiyabilicek gucte

agirtoplarda yeni yeni cikicak piyasaya, satis olarak xboxla arayi kapadigindan ve daha sorunsuz korsani olmiyan bir alet oldugundan gelecegi cok iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Oyungezer said:

Playstation 3 için fiyat indirimi dedikoduları hala dolaşadursun, Sony'nin son çeyrek için açıkladığı konsol satış rakamları ilginç sonuçlar içeriyor. Playstation 2, 10. şeref yılına girmeye hazırlanırken hala Sony'nin en çok satan konsolu.

Haziran sonu itibariyle, yılın 2. çeyreğinde 1.1 milyon birim Playstation 3 ve 1.3 milyon adet PSP satışı gerçekleşti. Bu rakamlar geçen yılın aynı döneminde PS3 için 1.6 milyon, PSP için 3.7 milyon olarak gerçekleşmişti. Aynı çeyrekte 1.6 milyon adet satılan Playstation 2 ise en çok satış rakamına ulaşan Sony konsolu olmayı başardı. Sony'nin Playstation departmanı ise toplamda yüzde 37 gelir kaybına uğradı.

Bu ilginç sonucun ardından Sony için iyi bir yorum yapamıyoruz, zira PS3 ve PSP'de oyun satışları yarı yarıya düşerken, en çok satılan konsol olmasına rağmen Playstation 2'nin de oyun satışları yüzde 60'lara varan bir düşüş yaşadı. Tüm bu istatistiksel bilginin sonucunda, Sony'nin bu departmanda kaybettiği para 270 milyon doları buldu, geçen sene bunun 3 katı bir kar ettiklerini düşünürseniz artık kriz deyin, müşteriyle inatlaşma deyin, Sony'nin zor bir dönemece sürüklendiğini görmek zor değil.

Sony Microsoft'un Xbox'a yaptığı gibi eski konsoluna sırt çevirseydi ve PS3 fiyat politikasını buna göre belirleseydi şu an nasıl bir sonuca varmış olurlardı, merak etmemek elde değil.
Sosyal ağlarda paylaş

olm siz ps3 ün potansiyeli daha çözülemedi seneye çok sağlam olcak falan derken ps4 çıkacak.

görende şu an piyasadaki pclerin donanımından daha iyi bi donanımı var sanıcak ps3 ü ha.

oyun firmalarıda sanki gece gündüz ar-ge çalışması yapıyo çözebilmek için. "bir adım daha ilerledik bu gidişle 2 sene içinde tam performansla kullanabileceğiz ps3 teknolojisi"
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

olm siz ps3 ün potansiyeli daha çözülemedi seneye çok sağlam olcak falan derken ps4 çıkacak.

görende şu an piyasadaki pclerin donanımından daha iyi bi donanımı var sanıcak ps3 ü ha.

oyun firmalarıda sanki gece gündüz ar-ge çalışması yapıyo çözebilmek için. "bir adım daha ilerledik bu gidişle 2 sene içinde tam performansla kullanabileceğiz ps3 teknolojisi"

sunu demek icin konsol cahili olmak lazim

git bi lutfen ps2 nin ilk senelerinde cikan oyunlara bak sonra gecen sene cikan ps2 oyunlarina bak

alet ayni alet
arada 6 sene var
ama grafik kalitesinin alakasi yok

ps3 e oyun yapmak zor xbox a kiyasla, hem sony nin kaprisiyle ugras hem ps3 icin ozel adam yetistir

xbox PC den kirma oldugundan direk PC de yapiyorlar xbox oyunlarini sonra dogruca ps3 e portluyorlar bir halta benzemiyor xbox versiyonuna kiyasla

sirf ps3 e ozel cikan oyunlar ise baya baya fark ediyor grafik kalitesi olarak

iksboksda kopya ise
online oynamak icin uyelik parasi odemek
korsan calistirinca aletin internet hizmetlerinden banlanmasi filan

sux
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

abiiii ne diyon ya hayatinda optimizasyon diye bisey hic duymadin heralde sen acaip donanimli bilgisayarinla bi oyunda 90 fps alirken daha boktan grafikli bi oyunda 30 fps alabiliyoken ben cok super mukemmel olmasada 2006 yapimi bi makineyle iyi grafiklerle her oyunu KAYMAK gibi oynuyorum git bi Killzone 2 grafiklerine bak
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

valla ps3 orjinal almanın verdiği haz cok degişik :)

ayrıca pc deki gibi yok crackmiş bilmmenmneyiş takılmaymış makine kaldırmıyormuş gibi dert olmuyor.multi oynamak çok kolay

xbox u bilmem.görmedim hayatımda tipini bile bilmiyorum :)

görünce 360 derece dönüp gidersin öyle birşey

/alıntının alıntısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...