proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hareketi maxladık hayat süprizlerle dolu adamım. neticede reklamdır kafaya takmamak lazım ama çok sinir oldum çok.hem reklamı anlamadım hem çocuklara sinir oldum.lanet olsun herşey üstüme geliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 o gerçekten salakça olan reklamların başında geliyo . ama hangi max reklamı güzelki . bi öncesi sende kaç var kanka 35 max para da bana versene sigara alcam olan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Marxlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yok lan seviyorum ben o reklamı sonu güzel hayat süprizlerle dolu adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 cifle cifleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar