Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Burada begendigimiz oyunlari paylasalim oyunlar hakkinda tartisalim gencler. GTA Chinatown wars la siftahi yapiyim oynadigim en zevkli GTA kesin denemelisiniz uyusturucu ticareti olayi falan inanilmaz basarili surukleyici ve bitmeyen bi oyun gta adina arayipta 4 te bulamadiginiz hersey ve daha fazlasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Zelda oynanmalı bence herşeyden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 çok güzek çok http://www.youtube.com/watch?v=mTOvn8rwTGQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 GERGE said: Zelda oynanmalı bence herşeyden önce. ya evet ya muthis bi oyun ama o oyun yuzunden dokunmatik ekranim cizildi bole yeni alet gozum gibi bakiyodum hayattan sogudum. lopeth abi videoda ne var PS gostermiyo videoyu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 elite beat agents Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift ilkini oynamadım ama bu oyun kendini 50 saatten uzun oynatıyor, sürükleyici... yeni 2-3 tane daha tactical rpg var baya güzel ama bakamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahaha abi oyun supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi takildim kaldim su zeldada of sinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kertenkel said: Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift ilkini oynamadım ama bu oyun kendini 50 saatten uzun oynatıyor, sürükleyici... yeni 2-3 tane daha tactical rpg var baya güzel ama bakamadım.. Abi bir oyun biterken bu kadar üzülür mü insan. Resmen sevgilisinden ayrılmış kız tribi atmaya başladım. Hala gider quest alırım, Cid kankamlan dalarım piyasaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yeni güzel ne var ? oyun lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Lopeth said: çok güzek çok http://www.youtube.com/watch?v=mTOvn8rwTGQ o hareketleri ne ile yaiosun peki adam neye basio oralarda tuşlara mı yandaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 direk tap yapiyosun ekranda o yuvarlaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 aldım acekardımı çekiorum bi siteden sizin kullandığınız takip ettiğiniz oyunları vs site nedir ayrıca mp3 ve video çalıştırabilmek için ne program çekmem gerenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/MoonShell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 dpg fenaymış ya her video formatını çalıştırsa güzel olurdu şimdi convert et falan dertli ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mortis said: aldım acekardımı çekiorum bi siteden sizin kullandığınız takip ettiğiniz oyunları vs site nedir ayrıca mp3 ve video çalıştırabilmek için ne program çekmem gerenk korsan link isteyip uzme beni mortis bey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 tamam tamam sabrederim ama en kısa zamanda haber bekliom eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kadıköy tercihen Göztepe civarında Nintendo DSi'ı veya Lite'ı olan biri var mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 A Witch's Tale oynayın. DS'de denk geldiğim en iyi konulardan birine sahip bir RPG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 soyle bir site var... catir catir guncelliyor adamlar. video arama derdinden de kurtarmislar. aldim aleti te amerikalardan oturdum sarj kablosu bekliyorum videolari izleyip stok yaparak :) caponca cikabilirler yalniz ona bi bakip bana da diyin.. edik: link verdim galeyana gelip.. korsana hayir :) merak edenin kulagina soylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bi de ultima tadinda bir rpg ciksa suna tadindan yenmez hani.. symbian icin bile var kiyritik bi tane. fiti fiti gezen tombul animatik tipler oluruz buyuk ihtimal ama ona da raziyim lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 korsana tesvik link vermek vs yasak, yasak, yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Lego Rock Band. Guitar Hero tadında, oynanmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ayrıca Elite Beat Agents'da uzaylıların bastığı bir bölüme geldim, geçemedim. Bıraktım ben de oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 son bölüm o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar