patara Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bir iteme ismi ile değilde serial ile dclick nasıl yaptırabilirim. src.findid.i_katana.dclick Bu şekilde çantadaki katana ele alınabiliyor. Ama ben ismi ile değilde serial'i ile aldırmak istiyorum. Baya uğraştım fakat yapamadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 try uid..dclick bunu deniyebilirsin.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bence itemin serialinden bahsediyor arkadas :) try src.findid..dclick olabilir ama denemek lazim, emin degilim, ya da finduid diye diye bir komut var midir, eheh.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Teşekkürler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Peki şu mantığı doğru koda nasıl çevirebilirim if (try uid.findid.) yani bahsi geçen serial'li item üzerimizde varsa[signature][hline] [Bu mesaj patara tarafından 10 Haziran 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 if ( = ) [edeyim smileyine -bag] gibi olabilir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 10 Haziran 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 if () = ) biraz smileyli olmus :p bu arada bu topobj cok güzel bir komut..[signature][hline]dayt! [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 10 Haziran 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Dediğin gibi bu komut ile bir çok fikir üretilebilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 uid'i kontrol ettirirken source kullanmak gerekiyor diye hatırlıyorum. yoksa sphere tanımıyordu.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Delinquent, 10 Haziran 2004 13:24 tarihinde demiş ki: try src.findid..dclick :yapma: [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 11 Haziran 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 olabilir dedim :)[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar